Πρόσκληση σε εκδήλωση για τα εγκαίνια λειτουργίας του Europe Direct  Αττικής – Δίκτυο ΠΡΑΞΗ με θέμα «Συνδιαμορφώνοντας το Μέλλον της Ευρώπης: Ευκαιρίες & Προκλήσεις»

Το μέλλον της Ευρώπης ως άθροισμα επιλογών και δράσεων ενεργών πολιτών θα βρεθεί στο επίκεντρο ειδικής εκδήλωσης για τα εγκαίνια λειτουργίας του γραφείου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Αττικής (Europe Direct Αττικής) που υποστηρίζει το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ.

Αναγνωρίζοντας την αξία της ενεργού συμμετοχής στη διαβούλευση για το Μέλλον της Ευρώπης (Conference on the Future of Europe), το γραφείο Europe Direct Αττικής – Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ διοργανώνει και σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 16:30-19:00 ειδική εκδήλωση με θέμα «Συνδιαμορφώνοντας το Μέλλον της Ευρώπης: Ευκαιρίες & Προκλήσεις».

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα μεταδοθεί live από το λογαριασμό του Δικτύου ΠΡΑΞΗ εδώ.

«Συνδιαμορφώνοντας το Μέλλον της Ευρώπης: Ευκαιρίες & Προκλήσεις»

Europe Direct  Αττικής – Δίκτυο ΠΡΑΞΗ με θέμα «Συνδιαμορφώνοντας το Μέλλον της Ευρώπης: Ευκαιρίες & Προκλήσεις»

Θεματικές παρουσιάσεις, πάνελ ομιλητών, καθώς και η παρουσίαση του προγράμματος επερχόμενων συμμετοχικών δραστηριοτήτων του Europe Direct Αττικής – Δίκτυο ΠΡΑΞΗ συνθέτουν το κάδρο της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση αποσκοπεί να συμβάλλει αφενός στην ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τη διαβούλευση για το μέλλον της Ευρώπης και αφετέρου να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας σειράς συμμετοχικών δραστηριοτήτων του Europe Direct Αττικής-Δίκτυο ΠΡΑΞΗ για την ανταλλαγή απόψεων, τη διαμόρφωση και κατάθεση προτάσεων στην ευρωπαϊκή πλατφόρμα διαβούλευσης για το μέλλον.

Οι πολίτες μπορούν να συμμετέχουν στη συζήτηση για το μέλλον καταθέτοντας ερωτήσεις προς τους ομιλητές στο email europedirect_attica@praxinetwork.gr

 

Δείτε το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης εδώ

Εγγραφές εδώ

Περισσότερες Πληροφορίες

europedirect_attica@praxinetwork.gr – 210 36 08 093

Υπεύθυνος οργανωτικής επιτροπής: Γιώργος Παναγόπουλος (panagopoulos@praxinetwork.gr)

Σχόλια