Το Myoptician είναι η νέα υπηρεσία για τα οπτικά που σου δίνει την δυνατότητα να κλείσεις ψηφιακό ραντεβού με τον οπτικό σου, να δεις τις αξιολογήσεις των οπτικών καταστημάτων ανά περιοχή και τέλος να βρεις τα brand και τα προϊόντα που αναζητάς.

Αν αναρωτιέστε με ποιο τρόπο θα προμηθευτείτε τους φακούς επαφής σας κατά την διάρκεια του lockdown, σας έχουμε την λύση. Μέσω του Myoptician μπορείτε να κλείσετε ψηφιακά ραντεβού με τον οπτικό σας, να λάβατε μήνυμα επιβεβαίωσης του ραντεβού και να μετακινηθείτε προς και από το οπτικό κατάστημα της περιοχής σας με ασφάλεια. Κάθε φορά που κλείνετε ραντεβού μέσω του Myoptician λαμβάνετε ένα εκπτωτικό κουπόνι το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε στο ραντεβού σας.

Οι δυνατότητες που προσφέρει το Myoptician είναι πολλές, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι σας δίνει την δυνατότητα να χτίσετε μία σταθερή σχέση εμπιστοσύνης με τον οπτικό σας. Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά φακούς επαφής ή αν χρησιμοποιείτε ήδη χρόνια, ενημερωθείτε για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε καθώς και τα οφέλη που θα λάβετε μέσω της αναβαθμισμένης επικοινωνίας με τον οπτικό σας.

Είναι η πρώτη φορά που θα βάλω φακούς επαφής! Τι πρέπει να κάνω;

Η πρώτη εφαρμογή φακών επαφής πιθανόν να φαντάζει μία αρκετά περίπλοκη διαδικασία. Πολλοί μύωπες δεν επιλέγουν αυτήν την λύση από δισταγμό ή φόβο. Όμως πραγματικά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς μετά από λίγη εξάσκηση η εφαρμογή φακών επαφής γίνεται ρουτίνα.

Πριν αναφερθούμε όμως στην διαδικασία της πρώτης εφαρμογής με τον οπτικό, πρέπει να γίνει σαφές ότι για να ξεκινήσετε την χρήση των φακών επαφής  απαιτείται οφθαλμικός έλεγχος. Εφόσον έχει πραγματοποιηθεί ο απαραίτητος έλεγχος και ο οφθαλμίατρος σας κρίνει ότι είστε σε θέση να φορέσετε φακούς επαφής, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τον οπτικό σας.

Η πρώτη εφαρμογή φακών επαφής με τον οπτικό είναι μία διαδικασία που απαιτεί χρόνο, πολλοί εξοικειώνονται εύκολα με την διαδικασία ενώ άλλοι δυσκολεύονται περισσότερο, γι αυτόν τον λόγο είναι απαραίτητο το ραντεβού. Ανεξάρτητα όμως από τον χρόνο που απαιτείται, η σχέση εμπιστοσύνης με τον οπτικό είναι εξίσου σημαντική για την διαδικασία.

Μέσω του Myoptician, έχετε την δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού με τον οπτικό σας ψηφιακά με το πάτημα ενός κουμπιού. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Μπαίνετε στο Myoptician.gr, επιλέγετε τον λόγο του ραντεβού π.χ. «Φακούς Επαφής», επιλέγετε περιοχή, ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί και κλείνετε το ραντεβού. Πολύ σύντομα θα λάβετε την επιβεβαίωση του ραντεβού σας καθώς και το κουπόνι έκπτωσης.

Αν δεν είστε σίγουροι στην επιλογή οπτικού μην ανησυχείτε! Στο Myoptician, μπορείτε να δείτε τις αξιολογήσεις των οπτικών από άλλους χρήστες, ώστε να είστε σίγουροι ότι επιλέξατε τον κατάλληλο οπτικό βάσει των αναγκών σας.

Τι να περιμένω από την πρώτη εφαρμογή φακών επαφής;

Η διαδικασία ξεκινάει με τον απαραίτητο έλεγχο από τον οπτικό ώστε να βρει τον κατάλληλο τύπο φακού για τα μάτια σας. Αφού πραγματοποιηθεί ο έλεγχος, ο οπτικός θα σας παρουσιάσει τις εναλλακτικές επιλογές φακών επαφής, παρουσιάζοντας σας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τις ανάγκες της καθημερινότητας σας πριν επιλέξετε τους φακούς σας.

Έχοντας καταλήξει στους φακούς επαφής σας, ο οπτικός θα σας ενημερώσει πλήρως για την διαδικασία καθαρισμού και συντήρησης τους. Για παράδειγμα, τι υγρό φακών να χρησιμοποιήσετε, πώς να καθαρίσετε την θήκη τους κ.α.

Τέλος, έρχεται το στάδιο της εφαρμογής των φακών. Πως δηλαδή να τοποθετείτε και να αφαιρείτε τους φακούς σωστά και με ασφάλεια. Αυτό είναι το στάδιο που απαιτεί τον περισσότερο χρόνο. Η πρώτη εφαρμογή φακών ολοκληρώνεται όταν νιώθετε εξοικειωμένοι να εφαρμόσετε τους φακούς σας εύκολα.

Είναι πολύ φυσιολογικό ακόμα και μετά την εφαρμογή φακών με τον οπτικό σας, να συναντήσετε κάποιες δυσκολίες στις πρώτες εφαρμογές στο σπίτι. Μην ανησυχείτε, η εφαρμογή των φακών επαφής χρειάζεται λίγο χρόνο προκειμένου να γίνει συνήθεια.

Φοράω χρόνια φακούς επαφής. Γιατί είναι απαραίτητο να χτίσω μία σχέση εμπιστοσύνης με τον οπτικό μου;

Οι οφθαλμίατροι και οι οπτικοί είναι επαγγελματίες που ειδικεύονται στη φροντίδα των ματιών. Όπως απαιτείται μία σταθερή σχέση εμπιστοσύνης με τον οφθαλμίατρο σας το ίδιο απαιτείται και με τον οπτικό σας.

Όσοι φορούν φακούς επαφής γνωρίζουν πολύ καλά ότι η επιλογή τους δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Αρχικά, στο εμπόριο υπάρχει μεγάλη ποικιλία φακών επαφής τόσο ως προς την σύσταση και την καμπυλότητα τους όσο και ως προς τη διάρκεια χρήσης τους. Συνεχώς προκύπτουν νέες τεχνολογίες στους φακούς επαφής που διευκολύνουν εξαιρετικά την όραση και για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε αποκλειστικά από τον οπτικό σας.

Τα μάτια κάθε ανθρώπου έχουν διαφορετικές ανάγκες οι οποίες μπορεί να αλλάζουν ανά διαστήματα. Επομένως μία γρήγορη ή τυχαία επιλογή φακών επαφής μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική. Δεν είναι λίγες οι φορές που η λανθασμένη επιλογή και χρήση των φακών επαφής μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς στα μάτια, ορισμένοι εκ των οποίων απαιτούν θεραπεία με φαρμακευτική αγωγή.

Οι ανάγκες των ματιών μας επηρεάζονται συχνά από την εποχικότητας ή αντιδρούν στους φακούς επαφής λόγω κάποιας μόλυνσης ή αλλεργίας. Ο οπτικός, γνωρίζοντας το ιστορικό σας, είναι σε θέση να διακρίνει πιθανόν προβλήματα με τα ματιά σας και να σας προτρέψει να επισκεφτείτε έγκαιρα τον οφθαλμίατρο σας. Η συχνή επίσκεψη στον οπτικό, σας εξασφαλίζει την ασφαλή χρήση και εφαρμογή των φακών σας, καθώς και την έγκαιρη πρόγνωση ώστε να αποφευχθούν σημαντικές και μόνιμες βλάβες στην όραση σας.

Τo Myoptician στοχεύει στην αναβάθμιση της σχέσης σας με τον οπτικό. Επιδιώκει την δημιουργία μίας σχέσης εμπιστοσύνης με τον οπτικό, μέσω της άμεσης επικοινωνίας και της προσωποποιημένης εξυπηρέτησης που σας εξασφαλίζει το ραντεβού. Η φροντίδα των ματιών είναι εξαιρετικά σημαντική στο Myoptician είναι προτεραιότητα!

 

Αν θέλετε να κερδίσετε ένα δώρο γυαλιά ηλίου της εταιρείας SPF classical collection κλείστε ραντεβού μέσω του Myoptician, like στο FB @myoptician και πάρτε μέρος στην μεγάλη κλήρωση. Ο διαγωνισμός ισχύει έως και τις 30/01/2021.

*Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.myoptician.gr και ανακαλύψτε τις υπηρεσίες και τα οφέλη που κερδίζετε μέσα από το  ραντεβού με τον οπτικό.

Σχόλια