Είναι το web development ο πιο ταχύτατα εξελισσόμενος κλάδος στην ελληνική και παγκόσμια αγορά εργασίας;

Ναι. Μπορείς να εξελιχθείς άμεσα στον κλάδο και να διεκδικήσεις μια θέση εργασίας σε μία εκ των κορυφαίων εταιρειών αυτού: Lighthouse, Mellon Group of Companies, Vodafone, Netsteps, Yuboto, improvIt, Intrasoft, Netstudio; Ναι. Θέλεις να μάθεις πως;

Πάρε μέρος στο Web Development eLearning Academy του CollegeLink. Σε ένα Academy όπου experts από κορυφαίες εταιρείες της ελληνικής αγοράς είναι έτοιμοι να σου μεταδώσουν στα ελληνικά και από την άνεση του δικού σου σπιτιού την πιο εκσυγχρονισμένη γνώση και τα τελευταία trends του κλάδου.

Και, κατά το τέλος αυτού του Academy, δε θα έχεις αποκτήσει μόνο εμπειρία ισοδύναμη με αυτή μιας εξάμηνης πρακτικής άσκησης, αλλά και όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διεκδικήσεις μια καριέρα είτε στις εταιρείες hiring partners αυτού είτε όπου αλλού εσύ επιθυμείς, αφού θα έχεις στα χέρια σου και πιστοποιητικό παρακολούθησης και την πιο ολοκληρωμένη web εφαρμογή αναζήτησης καταλυμάτων  που αποτελεί και το project του Academy – spoiler alert!

 

Εκπαιδεύσου από έμπειρους επαγγελματίες και ξεκίνα την καριέρα σου!

Αναρωτιέσαι ποιές είναι οι θεματικές ενότητες του Academy;

  • HTML & CSS
  • JavaScript & jQuery
  • PHP & SQL
  • React
  • Intro to Git & Version Control
  • Agile Software Development

 

360 γνώση, απεριόριστες ώρες support από τους εκπαιδευτές, ένα handson project και πολλά tips καριέρας σε περιμένουν, αν κάνεις τώρα το click σου εδώ:

https://www.collegelink.gr/el/web-development-elearning-academy/

Λίγα λόγια για το CollegeLink

Το CollegeLink είναι η πρώτη και μεγαλύτερη recruiting πλατφόρμα στην Ελλάδα με ειδίκευση σε entry level θέσεις εργασίας και θέσεις πρακτικής άσκησης.

 

Σήμερα μετράει 50.000 ενεργούς χρήστες στην πλατφόρμα του, 2.200 εγγεγραμμένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική και όχι μόνο αγορά εργασίας, 2.900 προσλήψεις φοιτητών και αποφοίτων σε περισσότερες από 150 entry level θέσεις εργασίας που δημοσιεύονται στην πλατφόρμα του μηνιαία.

Σχόλια