Μεταπτυχιακά 2021: Πέντε Master σε Αθήνα και Βιέννη από το ECI. Μάθε ό,τι χρειάζεσαι εδώ 

Tο European Communication Institute (ECI) είναι μία καινοτόμος ακαδημαϊκή συνέργεια στην Ευρώπη, με τη συμμετοχή δημόσιων φορέων από την Ελλάδα και την Αυστρία, και την εμπιστοσύνη θεσμών όπως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δημοσίων Ευρωπαϊκών Broadcasters, και μεγάλων ομίλων Δημοσιότητας.

Το Ινστιτούτο καταγράφει διαρκώς σημαντικά βήματα εξέλιξης, έρευνας και ανάπτυξης.

Μεταπτυχιακά 2021: Ποιες είναι οι επιλογές σου σε Αθήνα και Βιέννη;

Παρέχει ήδη στους ενδιαφερόμενους πέντε προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών, τα οποία έρχονται να καλύψουν σημαντικά επιστημονικά πεδία, όπως η Ποιοτική δημοσιογραφία και οι Νέες Τεχνολογίες, η Ανάπτυξη Περιεχομένου και Στρατηγικής, οι Ευρωπαϊκές Σπουδές, η Ανθρωπιστική Επικοινωνία και η Ψυχολογία και τα Κοινωνικά Δίκτυα .   (Κεντρική Σελίδα: eci-org.eu)

Οι φοιτητές έχουν ευκαιρία για μία μοναδική ακαδημαϊκή εμπειρία που εκτυλίσσεται για δύο πλήρη χρόνια σε Αθήνα και Βιέννη, που οδηγεί στην απόκτηση διεθνών Masters, αναγνωρισμένων στην Ελλάδα.

Έχουν επίσης το προνόμιο να συμμετέχουν στο πλαίσιο των σπουδών τους σε εξειδικευμένα projects (project based learning), σε δίκτυα ισχύος, ενώ από τη φετινή χρονιά μέσα από την πρωτοβουλία «Once ECI, Always ECI»  παρέχεται η δυνατότητα στους αποφοίτους δια βίου παρακολούθησης επίλεκτων μαθημάτων, ιχνηλατώντας έτσι τις εξελίξεις στον τομέα του ενδιαφέροντος τους και εμπλουτίζοντας το βιογραφικό τους, ενώ επικαιροποιούν δεξιότητες που συνήθως σχετίζονται με την επέλαση της τεχνολογίας.

Στην εποχή της πανδημίας, το ECI θωρακίζεται και απαντά δυναμικά μέσα από τη δημιουργία ενός ασφαλούς ψηφιακού περιβάλλοντος που προσφέρει την απρόσκοπτη διεξαγωγή των μαθημάτων, τόσο εκείνων που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, όσο και εκείνων που αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Η οικογένεια του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας, με την αποφασιστικότητα της επιτελικής του ομάδας, με τις νέες κατευθύνσεις που αναμένεται να προσελκύσουν πολλούς νέους φοιτητές, με την παρουσία εξεχόντων με πολυετή πείρα διδασκόντων, Ελλήνων και Αυστριακών, με μοναδική Συνέργεια του Donau Universität Krems, του Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά,  του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Β. Μπότση, κάνει πλέον ένα τολμηρό άλμα στο ακαδημαϊκό μέλλον, συμμετέχοντας ταυτόχρονα στην γενναία και επίπονη προσπάθεια για την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

H νέα χρονιά για τα μεταπτυχιακά 2021 αρχίζει 19 Δεκεμβρίου και οι υποψήφιοι για τις λίγες ανοικτές θέσεις πρέπει να στείλουν βιογραφικό (φάση 1 από 4) στην διεύθυνση info.qjnt@gmail.com

Τσέκαρε άλλες επιλογές για μεταπτυχιακά 2021 σε Ελλάδα και εξωτερικό εδώ!

Σχόλια