Το σωστό το #octobermotivation δε θα μπορούσε να γίνει χωρίς να σου δείξουμε κάποιες από τις πιο hot θέσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην πλατφόρμα του CollegeLink. Έτοιμος να τις ανακαλύψεις;

 

Κάνε join στη μεγαλύτερη πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

 

Control room operator (Athens & Thessaloniki) @ Wootis S.A.

 

Διαθέτεις πτυχίο ηλεκτρολόγου ή μηχανολόγου μηχανικού ΑΕΙ/ΤΕΙ;  Γνωρίζεις άπταιστα τα Γερμανικά σε γραπτό και προφορικό επίπεδο; Είσαι τέλος πάντων αρκετά control freak για να αναλάβεις τη θέση Control room operator (Athens & Thessaloniki) της εταιρείας Wootis S.A.; Για σκέψου το και προώθησε γρήγορα το βιογραφικό σου!

 

ACCOUNTING ASSISTANT @ RFB KNOWLEDGE GROUP

 

Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση βρίσκεται ένας καταρτισμένος λογιστής. Και, πίσω από τον όμιλο RFB KNOWLEDGE GROUP μπορείς να βρίσκεσαι εσύ! Εσύ που έχεις πτυχίο στον κλάδο των Οικονομικών. Εσύ που έχεις γνώσεις χειρισμού εφαρμογών ERP, MS Office (ιδίως Excel), Windows. Εσύ που δίνεις έμφαση στη λεπτομέρεια και διακρίνεσαι με υπευθυνότητα, οργανωτικότητα, αξιοπιστία και συνέπεια στην τήρηση χρονοδιαγραμμάτων. Εσύ που θα προωθήσεις τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση ACCOUNTING ASSISTANT!

#octobermotivation: Αυτές είναι οι θέσεις εργασίας που μπορείς να διεκδικήσεις τώρα!

Architectural Designer @ Skyline Facades

Η αρχιτεκτονική ξεκινάει όταν τοποθετούμε προσεκτικά δυο τούβλα μαζί ή… Όταν εσύ που είσαι απόφοιτος του κλάδου της Αρχιτεκτονικής, που ξέρεις όλες τις ρυθμίσεις και παραρυθμίσεις του AutoCad και διακρίνεσαι για τη δημιουργικότητα, την οργανωτικότητα και το multitasking σου προωθήσεις το βιογραφικό σου στην εταιρεία Skyline Facades για τη θέση Architectural Designer! Το ΄χεις;

 

Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατών Insurancemarket.gr @ Money Market Α.Ε.

 

Η Money Market Α.Ε. είναι το μεγαλύτερο site σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα και σύμμαχοι του Έλληνα καταναλωτή στην σύγκριση, επιλογή και απόκτηση του βέλτιστου προϊόντος και υπηρεσίας ασφάλισης. Το «κλειδί» για τη επίτευξη του στόχου της; Η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών της για την ταχύτερη υποστήριξη και την εξυπηρέτηση του πελάτη! Είσαι έτοιμος να το πάρεις στα χέρια σου; Πάρε το ρίσκο και στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατών Insurancemarket.gr!

 

Social Media Manager @ LIQUID MEDIA

 

Τι κρύβεται πίσω από δημοσιογραφικά site όπως τα reader.gr, insider.gr και luben; Η Liquid Media. Και ποιός μπορεί να κρύβεται πίσω από τη διαχείριση των social media καναλιών των συγκεκριμένων site; Εσύ! Ναι, εσύ που διαθέτεις πτυχίο από τον κλάδο του marketing ή της δημοσιογραφίας, κάποια εμπειρία στον τομέα των social media ή της δημοσιογραφίας γενικότερα και βασικές γνώσεις σε Google Analytics, Facebook Business, Ads Manager, Facebook Insights, YouTube κοκ. Το ΄χεις; Στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Social Media Manager!

 

Marketing & Communication Specialist @ Champions

 

Όλοι έχουν τη φωτιά, αλλά οι πρωταθλητές ξέρουν σίγουρα πως να ανάψουν τη σπίθα… Όπως ακριβώς γνωρίζει και η εταιρεία Champions τον τρόπο για να αναζωπυρώσει την καριέρα σου. Γιατί, σου προσφέρει και συνεχή εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και ευκαιρίες εξέλιξης και ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και bonus παραγωγικότητας… αν στείλεις τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Marketing & Communication Specialist!

 

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ @ Asty Real Estate

 

Μήπως είσαι φιλόδοξ@ και δραστήρι@, ενώ ταυτόχρονα ονειρεύεσαι μια επαγγελματική πορεία γεμάτη επιτυχίες; Μπορεί να μην το ξέρεις ακόμη, αλλά αυτά τα χαρακτηριστικά σε κάνουν και τον κατάλληλο συνεργάτη της εταιρείας Asty Real Estate. Διάβασε, λοιπόν, περισσότερα για τη θέση ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ και κλείσε άμεσα το επόμενο ραντεβού σου για συνέντευξη!

 

Web Designer @ DIGITAL MEDIA HOUSE

 

Μήπως το graphic designer portfolio σου τα σπάει; Μήπως παίζεις τις HTML και CSS στα δάχτυλα; Μήπως έχεις και την ικανότητα να εφαρμόζεις τις δημιουργίες σου σε ένα χρήστο-κεντρικό σύστημα; Τότε, σίγουρα έχεις και όλο το πακέτο αυτού του σχεδιαστή που αναζητά η εταιρεία DIGITAL MEDIA HOUSE! Στείλε τώρα το βιογραφικό σου – και το portfolio σου για τη θέση Web Designer κι απόδειξε τους το!

 

Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης @ Pegasus S.A. – Scientific & Laboratory Equipment

 

H εταιρεία Pegasus S.A. – Scientific & Laboratory Equipment, αντιπρόσωπος της πολυεθνικής Agilent Technologies και πολλών άλλων διεθνώς καταξιωμένων οίκων, αναζητά υποψηφίους για τη στελέχωση του τμήματος τεχνικής υποστήριξης αναλυτικών οργάνων, αναλωσίμων και εργαστηριακού εξοπλισμού. Για αυτό, αν είσαι απόφοιτος ΑΕΙ/ΤΕΙ Βιολογίας, Τεχνολόγων Τροφίμων, Μηχανολογίας, Ηλεκτρολόγων και λοιπών θετικών επιστημών, διεκδίκησε μια από τις θέσεις στο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης!

 

UI / UX Designer @ Best Cybernetics

 

Είσαι UI / UX Designer με άφθονη δημιουργικότητα, τόλμη και άριστες γνώσεις σε εργαλεία και εφαρμογές σχεδίασης; Είσαι master στην ανάληψη πρωτοβουλιών, ενώ διαθέτεις μια open – minded προσέγγιση για τα πράγματα και διακρίνεσαι για την καλλιτεχνική σου διάθεση; Ετοίμασε ένα δυναμικό portfolio και πήγαινε να εντυπωσιάσεις την ομάδα της Best Cybernetics. Όμως, πρώτα, διάβασε και κάποια περαιτέρω πράγματα για τη θέση UI / UX Designer!

 

Graphic Designer @ New Cult

 

Παίζεις το πρόγραμμα του Photoshop στα δάχτυλα; Το πτυχίο σου έχει να κάνει με το Graphic Design; Μήπως ξέρεις και κάποια βασικά πράγματα από το Adobe After Effects; Τότε, μπορείς να θεωρείσαι και #newcult… ή σε απλά ελληνικά, να διεκδικήσεις τώρα τη θέση Graphic Designer στην εταιρεία New Cult

 

Mid-level Front End Developer (AngularJs/ Angular 2) @ Apifon

 

Κάθε καλός σχεδιασμός ξεκινά με μια ακόμη καλύτερη ιστορία. Και, ο σχεδιασμός των web application της εταιρείας Apifon μπορεί να ξεκινήσει με εσένα που θα στείλεις τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Mid-level Front End Developer (AngularJs/ Angular 2)! Και ειδικά εσύ που διαθέτεις πτυχίο στον κλάδο της Πληροφορικής, γνώσεις HTML & CSS3 και διψάς για συνεχή γνώση κι εκπαίδευση, πρέπει να βιαστείς λίγο παραπάνω!

 

Mid-Level Full Stack Developer @ ZonePage

 

Quiz… Τί είναι κάποιος που μπορεί να συνδυάσει την  HTML/CSS με τη PHP και τη JavaScript; Σίγουρα ένας full-stack developer! Και τι μπορεί να κάνει κάποιος που μπορεί να συνδυάσει την HTML/CSS με τη PHP και τη JavaScript;; Σίγουρα να προωθήσει το βιογραφικό του για τη θέση Mid-Level Full Stack Developer του στην εταιρεία Apifon!

 

Assistant Project Manager @ Sleed

 

#togetherwewin είναι το μόνιμο μότο της εταιρείας Sleed. Και εσύ, σε περίπτωση που διαθέτεις κάποια γνώση ή εμπειρία πάνω στο web development ή to ecommerce ή το digital marketing, πάθος και τρέλα με την ανάλυση των δεδομένων και κάποια εξοικείωση με agile ή kanban μεθοδολογίες, τότε μπορείς και να είσαι μαζί της και να κερδίσεις. Πως; Με μια απλή δήλωση ενδιαφέροντος για τη θέση Assistant Project Manager!

 

Δες όλες τις ανοιχτές αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα!

 

Σχόλια