Ο Σεπτέμβρης είναι προ των πυλών και πολύ όμορφα πράγματα μπορούν να συμβούν στα επαγγελματικά σου αυτή τη νέα σεζόν… αν, φυσικά, τρέξεις να ανακαλύψεις όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην πλατφόρμα του CollegeLink. Είσαι έτοιμος;

Κάνε join στη μεγαλύτερη πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Εργάζεσαι στον τουρισμό και σε ανησυχεί η επόμενη μέρα ; Η Teleperformance έχει τη λύση! @ Teleperformance Greece

Μήπως ανήκεις στον κλάδο του τουρισμού και είσαι από αυτούς που η φετινή σεζόν δεν τους πήγε και τόσο καλά; Καιρός να πάρεις τα πάνω σου, γιατί υπάρχει μια εταιρεία που σε θέλει κοντά της. Μια εταιρεία που έχει βραβευτεί επανειλημμένα ως «Best Working Place»,  απασχολεί πάνω από 8.700 υπαλλήλους από 100+ εθνικότητες οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών σε περισσότερες από 37 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους και δεν είναι άλλη από την Teleperformance Greece. Για αυτό, στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Εργάζεσαι στον τουρισμό και σε ανησυχεί η επόμενη μέρα ; Η Teleperformance έχει τη λύση! και κάνε restart στην καριέρα σου!

 

Customer Support & Junior Sales Manager @ KEEPER Group

Μπορεί να απαιτείται αρκετός καιρός για να κερδίσεις έναν πελάτη, αλλά αρκούν μόνο λίγα λεπτά για να τον χάσεις. Για αυτό και η εταιρεία KEEPER Group, μία εκ των κορυφαίων εταιρειών χονδρικού εμπορίου συστημάτων ασφαλείας, ψάχνει εσένα. Εσένα που έχεις εμπειρία στις πωλήσεις. Εσένα που είσαι άκρως επικοινωνιακός και οργανωτικός. Εσένα που διαθέτεις γνώσεις σε digital marketing και ίσως πτυχίο σε παραπάνω από μία ξένες γλώσσες. Το ΄χεις; Στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Customer Support & Junior Sales Manager!

 

ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝG &ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ @ Champions

Όλοι έχουν τη φωτιά, αλλά οι πρωταθλητές ξέρουν σίγουρα πως να ανάψουν τη σπίθα… Όπως ακριβώς γνωρίζει και η εταιρεία Champions τον τρόπο για να αναζωπυρώσει την καριέρα σου. Γιατί, σου προσφέρει και συνεχή εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και ευκαιρίες εξέλιξης και ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και bonus παραγωγικότητας… αν στείλεις τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝG &ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

 

Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατών Insurancemarket.gr @ Money Market Α.Ε.

Η Money Market Α.Ε. είναι το μεγαλύτερο site σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα και σύμμαχοι του Έλληνα καταναλωτή στην σύγκριση, επιλογή και απόκτηση του βέλτιστου προϊόντος και υπηρεσίας ασφάλισης. Το «κλειδί» για τη επίτευξη του στόχου της; Η γεμάτη πάθος και ενθουσιασμό υποστήριξη και την εξυπηρέτηση του πελάτη! Είσαι έτοιμος να το πάρεις στα χέρια σου; Πάρε το ρίσκο και στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατών Insurancemarket.gr!

 

Brand Ambassador @ Businesslike

Μήπως μετά το ατελείωτο σκρολάρισμα στο Instagram φάνταζεσαι κι εσύ τον εαυτό σου ως brand ambassador μιας επώνυμης εταιρείας; Μην κρύβεσαι πια πίσω από το δάχτυλό σου και δείξε στον κόσμο πόσο το ΄χεις προωθώντας το βιογραφικό σου στην εταιρεία Businesslike και στη θέση Brand Ambassador. Και expose θα έχεις, και εκπαίδευση, και σταθερό μισθό, και εταιρικό αυτοκίνητο και κινητό, και όλα!

 

Section Manager (temporary assignment) @ Marks & Spencer

Μόλις έχεις πάρει το πτυχίο της σχολής σου στα χέρια σου, παίζεις τα αγγλικά στα δάχτυλα και ξεχωρίζεις για την οργανωτικότητά σου; Γιατί, τα Marks & Spencer σου δίνουν τώρα την ευκαιρία να ανανεώσεις την καριέρα σου – μαζί φυσικά με την ντουλάπα σου. Διάβασε περισσότερα για τις καθημερινές σου αρμοδιότητες στη θέση του Section Manager (temporary assignment) και διεκδίκησε κι εσύ μια θέση στην ομάδα του ομίλου!

 

Associate Front End Developer (AngularJs/ Angular 2) @ Apifon

 

Είσαι ένας εδραιωμένος Front End Developer με περίπου έναν χρόνο προϋπηρεσία; Διαθέτεις εμπειρία σε Zend Framework, Maven, JIRA, γνώσεις SOA principles και ένα δυνατό background σε Web Services (REST, JSON); Γιατί, ήρθε η στιγμή να πεις δυό λογάκια με τον κώδικά σου… και το βιογραφικό σου με την εταιρεία Apifon! Διάβασε περισσότερα για τα απαραίτητα προσόντα της θέσης Associate Front End Developer (AngularJs/ Angular 2) και δήλωσε άμεσα το ενδιαφέρον σου!

 

Junior Back End (PHP) Developer @ Netsteps

Θέλεις να εργαστείς στα μεγαλύτερα έργα ηλεκτρονικού εμπορίου; Σε μια εταιρεία ικανή να σου προσφέρει συνεχόμενη εκπαίδευση, ενασχόληση με μεγάλα έργα των διασημότερων ελληνικών brands και φυσικά ένα ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών ικανό να αντικατοπτρίζει την καθημερινή σου εργασία; Μάλλον, αυτό που ψάχνεις μπορείς να το έχεις και βρίσκεται στους πυλώνες της εταιρείας Netsteps. Για αυτό, δες τι χρειάζεται να διαθέτεις για να κατακτήσεις τη θέση Junior Back End (PHP) Developer και δήλωσε το ενδιαφέρον σου!

 

Πωλητής/τρια @ BOS

Αν αγαπάς τις προκλήσεις, ονειρεύεσαι μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία και εργάζεται καθημερινά πάνω σε αυτό το στόχο, μα πάνω απ΄όλα θεωρείς τον εαυτό σου boss στις πωλήσεις… ήρθε η ώρα να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου στην εταιρεία BOS! Και εκείνη, μπορεί με τη σειρά της να σε ανταμείψει με συνεχή εκπαίδευση, εξέλιξη, εταιρικό αυτοκίνητο και τηλέφωνο και άλλα πολλά που μπορείς να τα δεις ρίχνοντας μια ματιά στη θέση Πωλητής/τρια!

 

Mid Level Vue.js or React.js Engineer @ RoadCube Inc

Επιθυμείς να γίνεις μέλος μιας εξαιρετικής ομάδας και να δουλέψεις με αναγνωρισμένες εταιρείες –  πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό; Η εταιρεία RoadCube, μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία λογισμικού η οποία δραστηριοποιείται σε Ελλάδα Ιταλία και Αμερική δεν έχει μόνο μια θέση για σένα – αλλά και πολλά yoga sessions καθημερινά! Στείλε το βιογραφικό σου τώρα για τη θέση Mid Level Vue.js or React.js Engineer!

 

Δες όλες τις ανοιχτές αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα!

Σχόλια