Τι εννοείς δεν πίνεις καφέ;! Πολύ περίεργο!

Στην πλειοψηφία τους, οι περισσότεροι άνθρωποι δηλώνουν λάτρεις του καφέ. Είτε το πρωί είτε κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε επειδή είναι εξαρτημένοι και δεν μπορούν να λειτουργήσουν εύκολα χωρίς αυτόν είτε επειδή απλώς τους αρέσει η γεύση, σχεδόν όλοι προτιμούν να πίνουν καφέ. Είναι αυτή η ευεξία που σου χαρίζει, αυτό το αίσθημα ότι με τον καφέ ξεκινάει καλύτερα η μέρα σου.

Τώρα το πώς πίνει ο καθένας τον καφέ του, αυτό είναι ένα άλλο θέμα που σηκώνει συζήτηση. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, αποδεικνύεται ότι ο τρόπος με τον οποίο πίνεις τον καφέ σου υποδηλώνει πολλά για τον χαρακτήρα σου.

 Μια ματιά στα παρακάτω θα σε πείσει!

# Σκέτος!

Τα πράγματα είναι απλά: σου αρέσει τόσο πολύ η γνήσια γεύση του καφέ που δε θέλεις με τίποτα να αλλοιωθεί βάζοντας διάφορα πρόσθετα. Κάπως έτσι λειτουργείς και στην ζωή σου! Βρίσκεις χαρά στα μικρά-καθημερινά πράγματα και απολαμβάνεις την κάθε σου στιγμή έτσι ακριβώς όπως είναι! Ξέρεις να εκτιμάς και ξέρεις ότι η ευτυχία σου κρύβεται σε κάτι πολύ απλό. Όπως σε ένα φλιτζάνι σκέτο καφέ!

# Γλυκός, με ζάχαρη και γάλα!

Μπορεί να σου αρέσουν τα απλά και κλασικά πράγματα, αλλά πάντα βρίσκεις τον τρόπο να τα διαφοροποιήσεις λίγο. Να βάλεις αυτό που λέμε τη δική σου πινελιά! Δε θέλεις να αποδεχτείς κάποιες καταστάσεις έτσι όπως είναι και για να γίνεις χαρούμενος πρέπει κάτι να αλλάξεις. Έστω και κάτι μικρό, αρκεί να το κάνεις εσύ!

#Εσπρέσο!

καφές

Σύντομος και περιεκτικός! Πρόκειται για έναν καφέ που τον πίνεις γρήγορα και πολλές φορές “στο πόδι”. Έτσι, λοιπόν, και στην ζωή σου δρας σε γρήγορους ρυθμούς, δεν έχεις χρόνο για χάσιμο, δε θα καθίσεις να απολαύσεις κάτι που σου αρέσει για πολλή ώρα. Γιατί πολύ απλά δεν προλαβαίνεις! Όλα γύρω σου αλλάζουν και εσύ πρέπει να τρέξεις για να τα κάνεις όλα.

# Latte!

καφές

Ζάχαρη, γάλα, σιρόπια, σαντιγί και ένα σωρό άλλα που μπορείς να προσθέσεις. Μόνο καφές δεν είναι αυτό που πίνεις! Αλλά έτσι είσαι… σου αρέσει να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα, να ανακαλύπτεις και να πειραματίζεσαι. Δε συμβιβάζεσαι εύκολα και δε σου αρέσει το απλό και το κλασικό. Και γιατί να συμβιβαστείς, εφόσον υπάρχουν τόσα πράγματα και τόσες εναλλακτικές; Πάντα πιστεύεις ότι κάτι νέο και πολύ ενδιαφέρον είναι εκεί έξω και σε περιμένει! Έτσι περίπου σκέφτεσαι.

# Ντεκαφεϊνέ!

καφές

Ωραίος ο καφές αλλά ας μην ξεχνάμε και τις αρνητικές του συνέπειες! Είσαι άνθρωπος που απολαμβάνει πράγματα, αλλά πάντα με όριο και μέτρο. Δεν περνάς τις κόκκινες γραμμές και προσπαθείς να είσαι λογικός και συνετός. Το μότο της ζωής σου; “Κάλλιο προλαμβάνειν παρά θεραπεύειν”. 

Εσύ πώς πίνεις τον καφές σου;

Σχόλια