Μαγικές φωτογραφίες με θέμα την άγρια φύση!

Επιμέλεια: Κική Φωτοπούλου

Ο Andrey Gudkov είναι Ρώσος φωτογράφος και έχει κάνει πολλές αποστολές στις πιο επικίνδυνες και απομακρυσμένες περιοχές της Αφρικής και της Ινδονησίας, όπως η Ζάμπια, το Βόρνεο και το νησί Rinca. Πρόκειται για έναν έμπειρο φωτογράφο, ο οποίος είναι μέλος της Royal Photographic Society και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Φωτογραφικής Τέχνης.

Από την παιδική του ηλικία ο Gudkov ήταν παθιασμένος με τα άγρια ζώα και τη φύση. Για πολλά χρόνια ταξίδευε με την κάμερά του στα πιο επικίνδυνα μέρη, έφευγε σε μακροπρόθεσμες αποστολές και τελικά κατάφερε να συγκεντρώσει εντυπωσιακό υλικό και να αναπτύξει το προσωπικό του ύφος.

Ανακάλυψε ότι η κατανόηση της συμπεριφοράς των άγριων ζώων, καθώς και το ρίσκο που παίρνει κανείς τραβώντας κοντινές φωτογραφίες των ζώων αυτών, είναι το σημαντικότερο κομμάτι της δουλειάς του.

Ο ίδιος υποστηρίζει: “ η φωτογράφιση της άγριας φύσης πάντα κρύβει κάποιο κίνδυνο. Παρόλα αυτά θα πρέπει να υπάρχει και ένα όριο. Καμία φωτογραφική λήψη- ακόμη και η εντυπωσιακότερη όλων- δεν αξίζει όσο μια ανθρώπινη ζωή”.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις πιο σπάνιες και πρωτότυπες λήψεις του φωτογραφικού του φακού!

άγρια φύση

άγρια φύση

άγρια φύση

άγρια φύση

άγρια φύση

άγρια φύση

άγρια φύση

άγρια φύση

άγρια φύση

άγρια φύση

Δες ακόμη: 18 νεογέννητα ζωάκια που θα σε συγκινήσουν και όχι άδικα!

Σχόλια