Νέο άλμπουμ του Blend Mishkin με αγαπημένα remixes και dubs από το 2009 έως σήμερα.

Ο Έλληνας μουσικός παραγωγός Blend Mishkin, κυκλοφόρησε διαδικτυακά στις 23 Μαρτίου, μία συλλογή με τα αγαπημένα του remixes και dubs, από το 2009 έως το 2019.

Η νέα αυτή συλλογή περιλαμβάνει 10 από τα 30 περίπου remixes που έχει δημιουργήσει ο Γιώργος Μαντάς (Blend Mishkin) την τελευταία δεκαετία. Κατά καιρούς διάφορα group ή παραγωγοί του ζητούν να δημιουργήσει κάποια remix κομμάτια από το υλικό τους. Αυτά που περιέχονται στην εν λόγω συλλογή είναι αυτά που ο ίδιος έχει ξεχωρίσει ως αγαπημένα του.

Στο νέο αυτό άλμπουμ υπάρχουν καλλιτέχνες από την Αγγλία, Τζαμάικα, Γερμανία, Ελβετία, Ελλάδα, Κροατία και από άλλες χώρες όπως οι Screechy Dan, Carlton Livingston, Luciano, Max Rubadub κ.ά. Κάποια απο τα ονόματα αυτά είναι μεγάλοι και παγκοσμίως αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες, όπως π.χ Uh Huh με Screechy Dan, που είναι και το μόνο κομμάτι που δεν πρόκειται για remix αλλά για ακυκλοφόρητο προσωπικό featuring του Blend Mishkin για εκείνον.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος, «Ήθελα καιρό να κυκλοφορήσω αυτή τη συλλογή και τώρα λόγω και της κατάστασης που ζούμε όλοι μας, μου φάνηκε η τέλεια στιγμή».

Το πιο παλιό κομμάτι ειναι το “Balkans Hi-Fi ft. Sammy Gold – Call The Police” και το πιο πρόσφατο το “Blackout JA & Timbali – Let The Music Play”.

Η συλλογή είναι διάθεσιμη ψηφιακά στο Bandcamp.

Design: Exidas.com
Photo: Bernhard Bruckner

Σχόλια