Εάν είσαι φοιτητής, σου αρέσουν τα media και ψάχνεις κάτι δημιουργικό, τότε μπορείς να γίνεις μέρος του Frapress.gr! To Frapress recruitment ξεκίνησε και αναζητούνται social media managers!

Ασχολείσαι με τα social media και σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις εμπειρία σαν εθελοντής; Ίσως ήρθε η στιγμή το χόμπι σου να αποκτήσει επαγγελματικό χαρακτήρα και να αναδειχθεί διεκδικώντας μια θέση στο Frapress.gr!

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι δε χρειάζεται να έχεις προϋπηρεσία.

Στο τέλος του άρθρου θα βρεις τη διαδικασία για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FRAPRESS.GR

Το Frapress.gr είναι ένα Youth Cultural Community που αποτελείται από 65 νέους αρθρογράφους απ’όλη την Ελλάδα, οι οποίοι είναι ως επί το πλείστον φοιτητές. Δρουν σαν ένα ψηφιακό Think Tank που έχει τις πόρτες του ανοιχτές σε όλους και στοχεύει στην ενημέρωση των αναγνωστών του κυρίως σε θέματα Εκπαίδευσης, Πολιτισμού και Σκέψεων.  Όλοι στο Frapress.gr ασχολούνται εθελοντικά. Το μότο μας είναι:

 “Μόνος σου θα πας πιο γρήγορα, μαζί θα πάμε πιο μακριά.”

Μπορείς να δεις αυτό το βίντεο για να μάθεις και άλλα πράγματα για εμάς:


ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ FRAPRESS.GR

Θα συνεργαστείς με άτομα από διαφορετικούς χώρους και θα μάθεις να λειτουργείς σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, όπου η επικαιρότητα τρέχει. Κάτω από την καθοδήγηση της ομάδας Αρχισυνταξίας, η οποία συντονίζει όλους τους αρθρογράφους, θα τελειοποιείς τα άρθρα σου και θα βρίσκεις ιδέες για καινούριο πρωτότυπο περιεχόμενο.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ SOCIAL  MEDIA MANAGER ΣΤΟ FRAPRESS.GR

Πέρα από την επιβράβευση και την αναγνώριση της δουλειάς σου θα κερδίσεις επιπλέον:

  • Μια πολύ καλή προϋπηρεσία για το βιογραφικό σου. 
  • Εμπειρία στον τομέα του Social media marketing.
  • Σημαντικές γνωριμίες με άτομα από τον χώρο.
  • Στόχος είναι ο κάθε Volunteer Social Media Manager μέσα από το site μας να ανακαλύψει μια πτυχή του εαυτού του και να εξελιχθεί ως άτομο. Εμείς είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε ανάλογα ώστε να τα καταφέρεις. Γι’ αυτό στο Frapress.gr θα έχεις την ευκαιρία, εάν το επιθυμείς, να υλοποιήσεις το δικό σου project.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις:

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η απόλυτη συνέπεια και η διάθεση για καλή συνεργασία.

Σε ενδιαφέρει; Ορίστε η διαδικασία:

1.Στέλνεις e-mail απευθείας στο info@frapress.gr
2. Στο e-mail γράφεις λίγα πράγματα για σένα (τι σπουδάζεις, πόσο χρονών είσαι) και κυρίως για πιο λόγο θέλεις να γίνεις ο επόμενος social media manager του Frapress.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ

Προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος: 03/04/2021

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι εντυπώσεις των αρθρογράφων μας από την εμπειρία τους στο site

* Μοιράσου το άρθρο με όσους μπορεί να ενδιαφέρονται!

 

Σχόλια