CEO for one-month και το ταξίδι στην καριέρα σου ξεκινά.

Οι εμπειρίες και οι περιπέτειες στην καριέρα σου δεν σταματούν ποτέ.

Από τα μικρά σου χρόνια ως και τα λίγο μεγαλούτσικα σου προσπαθείς να κάνεις τα κατάλληλα βήματα για να έχεις ένα ευοίωνο μέλλον ώστε θεωρητικά να μην σου λείψει τίποτα.

Πώς είσαι όμως σίγουρος ότι πάντα οι αποφάσεις και τα ρίσκα που παίρνεις είναι σωστά;

Πώς νιώθεις όταν ρισκάρεις και βρίσκεσαι στην αβεβαιότητα;

Πώς συμπεριφέρεσαι όταν όλοι νιώθεις ότι πετυχαίνουν και εσύ πρέπει να μοχθήσεις για να τα πετύχεις όλα; Ακόμη και τα πιο απλά.

Ξέρω πως νιώθεις. Αλλά επίσης ξέρω πως θες να νιώσεις και για τον λόγο αυτό σου παρουσιάζω το νέο πρόγραμμα της Adecco CEO for one month.

ceo

CEO for one month;

Ναι ναι πολύ καλά διάβασες, το πρόγραμμα CEO for One Month μέσα στο 2019 έδωσε την ευκαιρία σε 46 φιλόδοξους υποψηφίους σε όλον τον κόσμο να λάβουν εμπειρία εργασίας δίπλα σε υψηλόβαθμα στελέχη του Ομίλου Adecco στη χώρα διαμονής τους.

Ενώ μόνο ένας από τους 46 CEOs for One Month από όλο τον κόσμο κάθε χρόνο επιλέγεται στη συνέχεια για να εργαστεί υπό την καθοδήγηση του CEO του Ομίλου Adecco παγκοσμίως.

Μήπως τελικά μπορεί να ανοίξει και για σένα μια πόρτα στο όνειρο;

Πώς να κάνω αίτηση;

Εντάξει είπαμε CEO for One Month δεν θα σε παιδέψουμε καθόλου στον τρόπο με τον οποίο θα κάνεις την αίτηση.  Οι επιλογές είναι δυο για να κάνεις αίτηση – και είναι και οι δύο πανεύκολες.

Μπορείς είτε να αναζητήσεις τις θέσεις που είναι ανοιχτές και σου ταιριάζουν ή μπορείς να συμπληρώσεις την απλή αίτηση και να καταχωρίσεις  το βιογραφικό σου στη βάση της Adecco.

Και το πρώτο βήμα για την τελική ευθεία μόλις έγινε!

Πώς συνεχίζει μετά η διαδικασία;


ceo

Ας υποθέσουμε πως έκανες αίτηση για μια θέση εργασίας ή καταχώρισες το βιογραφικό σου. Τέλεια!

Να πως συνεχίζει η περιπέτεια:

ceoΑξιολογούν την αίτησή σου

 

ceoΑναζητάνε θέσεις σχετικές με το προφίλ σου
Μόλις βρουν αυτό που σου ταιριάζει συναντάς τον σύμβουλο της Adecco

 

Ξεκινάς στη νέα σου δουλειά!

Ώπα! Πρόσεχε λίγο για CEO for One Month σε προορίζουμε μην νομίζεις ότι όλα είναι τόσο εύκολα.

Η διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων συμπεριελάμβανε πολλά στάδια, ανάμεσα στα οποία είναι τα τεστ αξιολόγησης γνώσεων, οι τηλεφωνικές και προσωπικές συμπεριφορικού τύπου συνεντεύξεις και το τελικό Κέντρο Αξιολόγησης.

Στο Κέντρο Αξιολόγησης φτάνουν μόνο οι τέσσερις επικρατέστεροι οι οποίοι εν συνεχεία θα πρέπει να ανταποκριθούν επιτυχώς σε ενδιαφέροντα case studies και role plays.

Νικητής του CEO for One Month αναδεικνύεται αυτός που θα περάσει από επιτυχημένη συνέντευξη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου.

Τι;;; Ακόμη αναρωτιέσαι αν αξίζει να πάρεις τα ρίσκα σου και να κάνεις αίτηση;

Αν δεν ρισκάρεις ποτέ δεν θα μάθεις!

Μην περιμένεις άλλο οι εγγραφές άνοιξαν και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου 2020.

Good Luck!

Σχόλια