Ξεπέρασε το mood της εξεταστικής ακούγοντας τη σωστή μουσική!

Και ήρθε πάλι αυτή η εποχή που για άλλη μία φορά θα περάσεις ώρες λέγοντας πως διαβάζεις, ενώ το μυαλό σου γυρνάει σε άλλα σοκάκια και όχι αυτά ανάμεσα στις γραμμές των σελίδων.

Το διάβασμα με καλή ηχητική συντροφιά πάντα γίνεται πιο διασκεδαστικό! Αν είσαι από αυτούς που τους αρέσει να μαθαίνουν ακούγοντας μουσική τότε πρέπει σίγουρα να τσεκάρεις τους παρακάτω καλλιτέχνες! Αν πάλι είσαι από αυτούς που δεν διαβάζουν με μουσική, πρέπει να τσεκάρεις τους παρακάτω καλλιτέχνες για να αρχίσεις να διαβάζεις με μουσική!

Αν ξεκίνησες ή ξεκινάς το διάβασμα για άλλη μία φορά εδώ σου έχω τους κατάλληλους καλλιτεχνικούς συντρόφους:

Tash Sultana

Αυτοδημιούργητη Αυστραλιανή καλλιτέχνης με απίστευτο στυλ τόσο σε μουσική όσο και σε εμφάνιση. Είναι one-man band, δηλαδή τα κομμάτια της είναι η ίδια, ΣΕ ΟΛΑ! Από τον ήχο, τον στίχο μέχρι τα φωνητικά. Παίζει πάρα πολλά όργανα και δημιουργεί χαλαρές μελωδίες με συνοχή, που ρέουν στα αυτιά σου. Ριφάκια από κιθάρες που ακόμα και με την παρέα σου να αράζεις σε ταξιδεύουν.

Μπορείς να την βρείς στο youtube και το spotify!

Skinshape

Σε ένα studio ο Will Dorey ξεκίνησε ένα project για να παράγει σύγχρονες μουσικές με παλιό ήχο και λίγο ψυχεδελική 60s έμπνευση. Όλα τα άλμπουμ είναι μοναδικά, με ρυθμό που απλώνεται σιγά-σιγά στον χώρο και λεπτή ανδρική φωνή για να σου αποβάλλει το άγχος! Πρέπει οπωσδήποτε να ακούσει έστω και ένα!

Βρές τα στο youtube ή το spotify!

Kokoroko

Το περίεργο όνομα σημαίνει ‘Να είσαι δυνατός’ στη γλώσσα των Ορόμπο, μίας Νιγηριανής φυλής. Μία παρέα αγοριών και κοριτσιών παίζουν απαλή Τζαζ σε Afrobeat ρυθμούς, με κάποιες ανώδυνες ηχητικές επενδύσεις εδώ κι εκεί! Ότι πρέπει για απογευματινό διαβασματάκι, με ζεστό καφέ.

Βρες τους στο youtube και το spotify!

Still Corners

Διαχυτικός ήχος, σχεδόν μαγευτικός! Ένα σχήμα δύο ανθρώπων, ενός τραγουδοποιού και μίας τραγουδίστριας που σε ταξιδεύει σε καλοκαίρι 60s. Το είδος τους, dream pop, όνομα και πράγμα! Ηλεκτρονικές μελωδίες, τύπου συνθεσάιζερ που αποκλείουν κάθε άλλο ερέθισμα να έρθει στα αυτιά σου και είναι ντυμένες με μία γλυκιά γυναικεία φωνή!

Δες τους στο Youtube και το spotify!


Καλό διάβασμα!

Σχόλια