Το 2019 φεύγει, το 2020 έρχεται… Και με μια μόνο αναζήτηση στο CollegeLink μπορείς ήδη να αρχίσεις τα σχεδιάζεις την επαγγελματική σου πορεία αυτή τη νέα χρονιά! Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει από… ΤΩΡΑ!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Copywriter @ OPAP Group

«Αν σου κάτσει, σου αλλάζει τη ζωή», «Ζήσε το παιχνίδι» είναι μερικά από τα διαφημιστικά slogan του Ο.Π.Α.Π. που όπως και εμείς έτσι κι εσύ εσύ έχεις σίγουρα ακούσει και πει ‘’απλά WOW’’. Άκου, όμως, τώρα κάτι πιο συγκλονιστικό! Ο όμιλος προσδοκά να μεγαλώσει την online ομάδα του και αναζητά copywriter με βασικά καθήκοντα τη σύνταξη σαφών και συνοπτικών μηνυμάτων για όλα τα κανάλια επικοινωνίας, καθώς και την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Ο.Π.Α.Π. Είσαι έτοιμος για αυτή την πρόκληση; Ρίξε μια ματιά εδώ!

Ξεκίνα σήμερα την καριέρα που ονειρεύεσαι ! @ Interamerican

Η Interamerican σου δίνει τέσσερις λόγους για να ξεκινήσεις την καριέρα σου ως σύμβουλος ασφαλιστικών υπηρεσιών. Προσωπική εξέλιξη, οικονομική ανεξαρτησία, κοινωνική προσφορά και ψηφιακή εργασία. Εμείς από πλευράς μας θα σου δώσουμε μια ευκαιρία να διαβάσεις περισσότερα για τη καριέρα σου στην Interamerican εδω. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε πάνω σου!

Event Delegate @ CollegeLink

Για σένα που καθόλου δε γνωρίζεις την CollegeLink, για σένα που την έχεις ακούσει και την παρακολουθείς στενά και για σένα που έχεις συμμετάσχει σε κάποιο από τα Academies της… ήρθε η ώρα να τη μάθεις για τα καλά! Είμαστε η πρώτη και η μεγαλύτερη πλατφόρμα προσλήψεων στην Ελλάδα με ειδίκευση σε entry level θέσεις εργασίας. Μέσα από μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων και εκδηλώσεων καριέρας μας αρέσει να εκπαιδεύουμε και να συνδέουμε νέους φοιτητές και αποφοίτους με εταιρείες από όλους τους κλάδους. Και, όποιος και από τους τρεις τύπους και αν είσαι, έφτασε η στιγμή που μπορείς να συμμετέχεις στην ομάδα μας και να συνδράμεις στο έργο μας ως Event Delegate. Για αυτό για τρέξε γρήγορα να διαβάσεις περισσότερα εδώ!

Πωλητής / Πωλήτρια @ NAK SHOES

It’s okay to be a little bit obsessed with shoes… Γιατί η εταιρεία υποδημάτων NAK Shoes αναζητά πωλητή/πωλήτρια για τα καταστήματα της στη Γλυφάδα, στο Mcarthur, στο Διεθνή Αερολιμένα, στο Σύνταγμα, The mall Athens και στο Golden Hall και προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες εργασίας, αξιοκρατικό περιβάλλον εργασίας, ανταγωνιστικές αποδοχές και δυνατότητα εξέλιξης. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Digital Account Manager @ Sleed

Είναι ένα από τα πλέον δυναμικά e-business και digital agencies στην Ελλάδα, με περισσότερους από 60 εργαζόμενους και ένα portfolio πελατών που περιλαμβάνει accounts εθνικά αλλά και διεθνή. Ακούει στο όνομα Sleed και αναζητά Digital Account Manager να συμπληρώσει την απίστευτη ομάδα της. Ακόμη να πειστείς ότι πρέπει να στείλεις το βιογραφικό σου τώρα;  Κάνε μια επίσκεψη στην πλατφόρμα μας για να μάθεις περισσότερα!

Junior Web & CRM Developer @ ADDO DIGITAL

Η εταιρεία Addo Digital αναζητά υποψηφίους που αγαπούν τις προκλήσεις, είναι ενθουσιώδεις οπαδοί της τεχνολογίας και διαθέτουν εξαιρετικές ικανότητες επίλυσης προβλημάτων προκειμένου να υποστηρίξουν τις νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες που σχετίζονται με την προσαρμογή, εξατομίκευση και συνεχή βελτιστοποίηση ενός παγκόσμιου αυτοματοποιημένου εργαλείου CRM. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Digital Marketing Specialist @ FITO+

Η FITO+ είναι η πλέον ανερχόμενη ελληνική εταιρεία φυτικών προϊόντων στο χώρο του φαρμακείου. Διοικείται από Έλληνες επιστήμονες φαρμακοποιούς. Τα προϊόντα της είναι βραβευμένα και στηρίζονται σε εκχυλίσματα ελληνικών βοτάνων αλλά και σύγχρονα φυτικά δραστικά συστατικά από τα μεγαλύτερα ερευνητικά κέντρα της Ευρώπης με τα οποία η εταιρεία συνεργάζεται. Προσφέρονται σε προσιτές τιμές γιατί τους θησαυρούς της Ελληνικής φύσης αξίζει και πρέπει να μπορούμε να τους απολαμβάνουμε όλοι. Αν, λοιπόν, θέλεις να συμβάλεις και εσύ σε αυτή την προσπάθεια δεν μένει να κάνεις τίποτα άλλο παρά να βρεις περισσότερες πληροφορίες εδώ για την θέση Digital Marketing Specialist!

Front Office / Receptionist @ PAROS COMFY SUITES

Λέγεται ότι η Πάρος σου δίνει αυτή την απόλυτη αίσθηση του ελληνικού καλοκαιριού. Και για αυτό εμείς έχουμε την αίσθηση ότι πρέπει να ρίξεις μια ματιά στη θέση Front Office / Receptionist του ξενοδοχείου Paros Comfy Suites. Γιατί προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες καριέρας και εξέλιξης στον τουριστικό κλάδο, επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας, διαμονή και ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών.

Graduate Analyst @ Resolute Asset Management

Η εταιρεία Resolute με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των ακινήτων ειδικεύεται στη μεγιστοποίηση των χρηματικών αποδόσεων και αποκαταστάσεων των ακινήτων συνδυάζοντας επενδυτική πειθαρχία, εξειδικευμένες γνώσεις στην ανάλυση δεδομένων και την εντατική διαχείριση. Πάνω από όλα, όμως, ενθαρρύνει τις ίσες ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης και για αυτό καλεί όλους τους ενθουσιώδεις, λαμπρούς και ταλαντούχους ανθρώπους, ανεξάρτητα από το ακαδημαϊκό τους υπόβαθρο, να συμμετέχουν στο πρόγραμμα Graduate Scheme. Το Graduate Scheme είναι ένα ετήσιο πρόγραμμα απασχόλησης που επιτρέπει σε κάθε συμμετέχοντα να γνωρίσει και να συμμετέχει σε όλα τα projects της εταιρείας έχοντας πάντα έναν εξειδικευμένο μέντορα να τον καθοδηγεί. Καταπληκτικό, δεν λες;

Υπάλληλος για το Τμήμα Προμηθειών @ PAPOUTSANIS

Στα πλαίσια συνεχούς ανάπτυξής της, η ελληνική εταιρεία Papoutsanis με 148 χρόνια παρουσία και ηγετική θέση στην παραγωγή και εμπορία στερεών σαπουνιών και υγρών προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ελλάδα και το εξωτερικό αναζητά υποψηφίους για το τμήμα προμηθειών. Ο υποψήφιος θα είναι υπεύθυνος για την υποστήριξη και την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος και είναι απαραίτητο να διαθέτει πτυχίο οικονομικής κατεύθυνσης, άριστη γνώση αγγλικών και κάποια ακόμη στοιχεία που θα βρεις εδώ!

Senior Software Engineer (full-stack) @ Dis-Dynamic Integrated Solutions SA

Είσαι λάτρης της τεχνολογίας και έχεις εξαιρετικές ικανότητες στην επίλυση προβλημάτων; Η εταιρεία Dis-Dynamic Integrated Solutions Α.Ε. σε αναζητά για τη θέση Senior Software Engineer (full-stack). Όντας ένας προγραμματιστής full-stack για το DIS, αναμένεται να συμμετέχεις στο σχεδιασμό, τη δημιουργία και την υποστήριξη λογισμικών υψηλής ποιότητας. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Sales Assistant @ KARIDA-1912

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Marc Jacobs έλεγε ότι η τα υποδήματα δεν σημαίνουν τίποτα μέχρι κάποιος να ζήσει μέσα σε αυτά. Η εταιρεία KARIDA 1912 – Fratelli Karida έρχεται και συμπληρώνει ότι τα υποδήματά και τα αξεσουάρ του δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα αν δεν υπήρχαν οι άνθρωποί του. Για το λόγο αυτό βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση ταλαντούχων ανθρώπων που ενδιαφέρονται και συμβάλλουν στη μελλοντική ανάπτυξη της εταιρείας, αρκεί να είναι εφοδιασμένοι με πάθος, προθυμία, δημιουργικότητα και πνεύμα ομαδικότητας. Συμφωνείς; Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Internship in Computer Science @ Chemical Safety

Εσύ που βρίσκεσαι στο τελευταίο έτος σπουδών σου ή αποφοίτησες από τμήμα Πληροφορικής. Εσύ που έχεις εφοδιαστεί με την απαραίτητη τεχνική γνώση και αναζητάς την πρακτική. Εσύ είσαι που θα στείλεις τώρα την αίτησή σου στην εταιρεία Chemical Safety για τη θέση πρακτικής άσκησης Internship in Computer Science!

Υπάλληλος Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων @ Troulis Royal Collection

Απολαμβάνεις τα καλοκαίρια σου στην Κρήτη; Δεν την έχεις επισκεφθεί ποτέ και θέλεις να πάρεις μια γεύση από το κρητικό καλοκαίρι; Αν η απάντησή σου είναι ναι σε μία από τις δύο ερωτήσεις και έχεις πτυχίο στα τουριστικά, καλή γνώση της αγγλικής, γερμανικής και γαλλικής γλώσσας, εμπειρία δύο ετών σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχείο 4* ή 5*, καθώς και εξαιρετικές επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές δεξιότητες τότε δεν μένει τίποτα άλλο από το να στείλεις την αίτησή σου τώρα για τη θέση του υπαλλήλου στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ξενοδοχείου Troulis Royal Collection στο Ρέθυμνο!

ΠΩΛΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ @ ENKO KOKKINAKI BROSS OE

Η εταιρεία εμπορίας ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού υλικού καθώς και φωτιστικών ΕΝΚΟ επιθυμεί να προσλάβει Πωλητή/τρια για τα Καταστήματα Ηρακλείου & Μαλίων. Απαραίτητα προσόντα είναι προϋπηρεσία σε πωλήσεις  γνώσεις Η/Υ,  κατοχή διπλώματος οδήγησης και επικοινωνιακές ικανότητες. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Σχόλια