Ο σκηνοθέτης Θοδωρής Βουρνάς βρίσκει την χρυσή τομή και δημιουργεί μια κωμωδία για όλα τα γούστα.

3 παλιοί συμμαθητές ξαναβρίσκονται με αφορμή την βράβευση του ενός (Δημήτρη Λιακόπουλου). Ο φίλος του, Κωνσταντίνος Κάππα aka Βίνσεντ, χαλάει την γιορτή έχοντας κολλήσει σε μια παλιά παρεξήγηση. Πιέζοντας τον Τζον με παιχνιδιάρικο τρόπο, καταφέρνει να τον ηχογραφήσει να ομολογεί κάτι το ειδεχθές. Η τρίτη της παρέας, η πανέμορφη Εμμανουέλα Αλεξίου aka Έιμι, εμφανίζεται εν αγνοία του Τζον και η παράσταση αποκτά αμέσως μια άγρια ομορφιά!

Οι ερμηνείες:

Ο Βίνσεντ είναι ο κλασικός 30-40αρης χρήστης που δεν δέχεται να προχωρήσει στη ζωή του. Κολλημένος στα παλιά ψάχνει τρόπους να ανακουφιστεί έστω και προσωρινά. Ενσαρκώνεται άψογα από τον Κωνσταντίνο Κάππα που αποβάλει την καταθλιπτική πλευρά του ρόλου του με το χιούμορ και πολύ ενέργεια!

Στην απέναντι πλευρά βρίσκεται ο Τζον. Ο Τζον βρίσκεται στην πόλη για την προβολή της ταινίας του σε ένα φεστιβάλ. Είναι, πλέον, ένας κύριος εξαγνισμένος και αποστειρωμένος. Δε συμφωνεί καθόλου με το lifestyle του Βίνσεντ και προσπαθεί να τον ισιώσει κάπως. Η όλη στάση του όμως θα του γυρίσει σαν μπούμερανγκ. Εξαιρετικός ο Δημήτρης Λιακόπουλος στον ρόλο του νευρικού γιάπη!

Τα λόγια είναι περιττά για την Εμμανουέλα Αλεξίου. Πρόκειται για μία γυναίκα που ακτινοβολεί πάνω στην σκηνή. Χωρίς μεγάλη προσπάθεια αποδίδει άψογα τον ρόλο της και φέρνει ένα κύρος στην ήδη καλοστημένη παράσταση. Με άλλα λόγια η Εμμανουέλα είναι το κερασάκι σε μία ήδη γευστικότατη τούρτα!

Όλα αυτά χάρης σε έναν εξαιρετικό σκηνοθέτη που δεν σταματά να εκπλήσσει και να γεμίζει τις θεατρικές αίθουσες της Αθήνας με διαλεχτές παραστάσεις!

Τα υπόλοιπα επί σκηνής, στο θέατρο 104, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21.15!

Σχόλια