Το Meet Market είναι γεγονός και φέτος τα Χριστούγεννα! Και αν θέλεις ένα κίνητρο, διάβασε παρακάτω γιατί αξίζει να το επισκεφτείς.

Λίγα λόγια για το Meet Market…

The Meet Market – 2 Weekends of Christmas: Μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες.

Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

Γιατί αξίζει να επισκεφτείς το Meet Market τα φετινά Χριστούγεννα;

Έλα να στηρίξεις την ελληνική επιχειρηματικότητα αυτή τη φορά όχι για ένα, αλλά για ΔΥΟ Σαββατοκύριακα.

Το Meet Market είναι μια μηνιαία γιορτή του επιχειρηματικού πνεύματος και της δημιουργικότητας, που υπάρχει σε αφθονία στον τόπο μας. Είναι μια απόδειξη πως μπορούμε να αναπτυχθούμε μέσα από ανεξάρτητες και αλληλέγγυες δράσεις.

Μάλιστα, υπάρχει εξαιτίας της πληθώρας των εντυπωσιακών πρωτοβουλιών και προσπαθειών που συμβαίνουν γύρω μας! Φέτος, για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί σε δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα, δηλαδή στις 14 & 15 και 21 & 22 του Δεκέμβρη. Γιατί αν όχι μέσα στις γιορτές, τότε πότε;;;

Έλα να αγοράσεις μοναδικά δώρα για εσένα και τους αγαπημένους σου!

Είναι η ευκαιρία σου να κάνεις τις αγορές των γιορτών. Ρούχα, είδη για το σπίτι, είδη τέχνης, κοσμήματα, είδη για το παιδί, τρόφιμα από μικροπαραγωγούς, βινύλια, καλλυντικά, vintage και ρετρό αντικείμενα. Υπάρχει κάτι για όλα τα γούστα!

Και επιπλέον στάσου λίγο και σκέψου…δεν θα ήθελες να γνωρίζεις πως ό,τι έχεις στην κατοχή σου είναι μοναδικό, έχει προσεγμένο σχεδιασμό και ποιότητα ή ποια είναι η ιδέα, το πρόσωπο ή η ομάδα πίσω από αυτό; Στο Meet Market μπορείς να έρθεις απευθείας σε επαφή με τους δημιουργούς, σχεδιαστές, παραγωγούς και καλλιτέχνες, αλλά και να πάρεις έμπνευση για να ξεκινήσεις κάτι δικό σου!

Έλα να θαυμάσεις το εμβληματικό κτίριο του Ωδείου Αθηνών!

Το Meet Market έχει συστηθεί στο κοινό ως μια μετακινούμενη αγορά. Ο νομαδικός αυτός χαρακτήρας του, είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό που το κάνει μοναδικό. Το ραντεβού είναι σταθερό και συνεπές: ένα Σαββατοκύριακο κάθε μήνα. Το μέρος, όμως, κάθε φορά είναι διαφορετικό. Πάντα επιλεγμένο με κριτήρια αισθητικής και κουλτούρας. Προσπαθεί να βρει νέους χώρους στην Αθήνα, που μπορούν να το φιλοξενήσουν και αυτό με τη σειρά του, να αναδείξει την αισθητική και τη λειτουργία τους.

Το Ωδείο Αθηνών αποτελεί την επιτομή του αθηναϊκού αρχιτεκτονικού μοντερνισμού και έχει χαρακτηριστεί ως “νεώτερο μνημείο”. Είναι έργο του αρχιτέκτονα Ιωάννη Δεσποτόπουλου ή Jan Despo, του Έλληνα που βρέθηκε πιο κοντά από οποιονδήποτε άλλο στη σχολή του Bauhaus. Είναι το αρχαιότερο μουσικοθεατρικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της νεώτερης Ελλάδας και αξίζει να το επισκεφτείς.

First we meet, then we market. 

Η τάση του Meet Market να εστιάζει τόσο στο κομμάτι της αγοράς, όσο και στο ψυχαγωγικό κομμάτι είναι που δημιουργεί αυτή την πολυμορφικότητα στο κοινό του. Είναι το χαρακτηριστικό που το ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες αγορές. Έλα να κάνεις τη βόλτα σου.

Έλα για νέες γνωριμίες! Έλα να δεις όμορφα αγόρια και κορίτσια. Δώσε ραντεβού με φίλους, με την αγαπημένη ή τον αγαπημένο σου και φέρε όλη την οικογένεια. Μπορείς να πιεις το ποτό σου ή το ζεστό κρασί, που θα ρέει και να κάνεις έτσι την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εξόδων!

Έλα να δοκιμάσεις νόστιμες street food λιχουδιές!

Για πρώτη φορά guest εμφάνιση στο Meet Market θα κάνει το Street Food n’ Tunes, που διοργανώνει η υπερδραστήρια ομάδα του deBόp, η οποία θα φροντίσει να μην πεινάσει κανείς. Αφέσου, λοιπόν, στα έμπειρα πλέον χέρια τους και δοκίμασε απ’ όλα τα street food περίπτερα που θα φέρουν μαζί τους!

Και αν δεν έχεις χρήματα, μην σκας!

Μπορείς να πας στο Κεντρικό Ταμείο – Info Point της διοργάνωσης, να παίξεις το καθιερωμένο παιχνίδι και να κερδίσεις δώρα. Ακόμα, μπορεί να είσαι τυχερός και να μπεις στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα από τα 3 μεγάλα καλάθια, που θα έχουν γεμίσει -ασφυκτικά μέχρι πάνω- με ένα δώρο από κάθε εκθέτη!


Πληροφορίες εκδήλωσης

The Meet Market – 2 Weekends of Christmas στο Ωδείον Αθηνών Feat. Street Food n’ Tunes powered by Debop

Πολυχώρος Ω2 , Ελληνικό Παιδικό Μουσείο & Περιστύλιο

Σάββατο 14 & Κυριακή 15 και Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Δεκεμβρίου

Ώρες λειτουργίας: 11.00 – 23.00 όλες τις ημέρες!

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου Β’ & Ρηγίλλης 17-19, Αθήνα 106 74

Μάθε περισσότερα εδώ…

www.themeetmarket.gr 

FB: The Meet Market @themeetmarket.athens | Facebook Event 

IG: @themeetmarket_athens

 

Σχόλια