Ένα χρόνο μετά την τελευταία του επιτυχημένη εμφάνιση στο six d.o.g.s, ο Rsn επιστρέφει στην Αβραμιώτου για ένα δυναμικό live. Εκεί θα παρουσιάσει το νέο του single “Victory”, που κυκλοφόρησε από την Agogo Records, κομμάτια από προηγούμενες δουλειές του καθώς και υλικό από τον επερχόμενο δίσκο του για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Μαζί του στην σκηνή θα βρίσκονται οι Mc Yinka, Thaliah, D. Dermanis και D. Morfis καθώς και guests από διαφορετικά μουσικά είδη, που θα συμπράξουν on stage για πρώτη φορά!

Λίγα λογια για τον Rsn:

Παραγωγός, Dj και μουσικός, ο RSN ξεκίνησε την καριέρα του σε νεαρή ηλικία, έχοντας μουσικές επιρροές από τη χρυσή εποχή της hip hop αλλά και της jazz/ hip hop. Αργότερα, με άξονα τις soul, funk και trip hop, κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο “Muddy Roads” (2011, Breathe Records).

Από το 2009 μέχρι και σήμερα, ο RSN συνεργάζεται ως Dj με το γνωστό βρετανικό συγκρότημα Belleruche, κορυφαίο στην παγκόσμια turntable soul σκηνή, πραγματοποιώντας πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα αλλά και περιοδείες σε Σερβία, Τουρκία, Ρωσία, Σουηδία, Γαλλία, Αγγλία, Ουκρανία και αλλού.

Μεταξύ άλλων, το 2016 ανέλαβε να διασκευάσει το σήμα του ραδιοφωνικού σταθμού Kosmos (σε σύνθεση Πλάτωνα Ανδριτσάκη), για το οποίο συνεργάστηκε με την ορχήστρα των Μουσικών συνόλων της ΕΡΤ.

To 2014 ανέλαβε το βασικό theme, τη μουσική επιμέλεια και έπαιξε live στην διοργάνωση του TEDx Academy στο Mέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Υπογράφει τη μουσική του ντοκιμαντέρ της βρετανικής Guardian “Greece’s Biggest Hospital” (2010), του “Debtocracy” (Άρης Χατζηστεφάνου, 2010) καθώς και του τηλεοπτικό spot των Γιατρών του Κόσμου (2011).

Την συναυλία θα ανοίξει ο newcomer Resonoot, για να παρουσιάσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά.

Περισσότερες πληροφορίες:
Τοποθεσία: six d.o.g.s (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα)
Ημερομηνία και ώρα: Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 21:00
Είσοδος: 7 ευρώ

Facebook Page: www.facebook.com/arisrsn
Soundcloud Page: http://soundcloud.com/arisrsn

Σχόλια