Ανακάλυψε 10 νέες θέσεις εργασίας από το CollegeLink

Εάν είσαι φοιτητής σε προπτυχιακό επίπεδο σπουδών σίγουρα έφτασε ή θα φτάσει στιγμή να πραγματοποιήσεις την πρακτική σου άσκηση. Στο CollegeLink φροντίζουμε τα βρισκόμαστε στα πρώτα βήματα των νέων στην αγορά εργασίας και φροντίζουμε να σε συμβουλεύουμε!

εταιρείες
10 νέες θέσεις εργασίας από το CollegeLink

Ρίξε μια ματιά στις νέες θέσεις εργασίας!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Digital Experts (πρακτική άσκηση) @Eurobank

Η πρακτική άσκηση που ονειρευόσουν! Ο Όμιλος Eurobank είναι ένας δυναμικός χρηματοοικονομικός οργανισμός με παρουσία σε 6 χώρες. Με επίκεντρο τον πελάτη και τις ανάγκες του, σχεδιάζει χρηματοπιστωτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Παρέχει εξελιγμένες επιλογές και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Λειτουργεί με διαφάνεια, αξιοπιστία και σύγχρονη εταιρική διακυβέρνηση. Η Eurobank στο πλαίσιο μετασχηματισμού του Δικτύου Καταστημάτων της και της στρατηγικής ενίσχυσης των ηλεκτρονικών καναλιών εξυπηρέτησης επιθυμεί να επεκτείνει το πρόγραμμα των Digital Experts με τελειόφοιτους φοιτητές σε όλη την Ελλάδα που θα αναλάβουν την ενημέρωση και την εκπαίδευση των πελατών σχετικά με τη χρήση και τα οφέλη της ηλεκτρονικής τραπεζικής στο δίκτυο καταστημάτων. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Administrative Officer of Tender Department @ARITI S.A.

Πως θα σου φαινόταν να πραγματοποιήσεις την πρακτική σου για λογαριασμό της εταιρείας Ariti SA; Η εταιρεία Ariti SA ιδρύθηκε το 1985 και δραστηριοποιείται στο χώρο των ιατρο-τεχνολογικών και φαρμακευτικών προϊόντων για περισσότερο από 30 χρόνια, αποτελεί δε σημαντικό εμπορικό αντιπρόσωπο και συνεργάτη των πλέον διεθνώς αναγνωρισμένων και αξιόπιστων κατασκευαστικών οίκων. Καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της, η Ariti επιτυγχάνει μία συνεχή οικονομική και εμπορική ανάπτυξη σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της, με αποτέλεσμα σήμερα να κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Electronics Engineer @Fasmatech SA

Λίγες πληροφορίες για αυτή τη θέση θα σε πείσουν! Η Fasmatech είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2010 στην Αθήνα από δύο ερευνητές, τον Δρα Δημήτρη Παπαναστασίου και τον Δρα Μανώλη Ραπτάκη, οι οποίοι αποφάσισαν να μεταφέρουν στην Ελλάδα την τεχνογνωσία και την εμπειρία που είχαν αποκτήσει κατά τη μακρά θητεία τους σε ερευνητικά κέντρα και μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού. Η Fasmatech έχει την έδρα της στο τεχνολογικό πάρκο Λεύκιππος του Κέντρου Ερευνών Δημόκριτος, στην Αγία Παρασκευή, και είναι η μόνη ελληνική ερευνητική εταιρεία η οποία περιλαμβάνεται στον κατάλογο των Μελλοντικά Αναδυόμενων Τεχνολογιών (Future Emerging Technologies) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

E-shop Administrator @Bodytalk

Πως θα σου φαινόταν να γίνεις μέλος της πιο αθλητικής marketing ομάδας; Από το 1996 που η Bodytalk σχεδιάζει και παράγει αθλητικά ρούχα, διατηρεί πολύ ξεκάθαρη θέση για το τι πρέπει να πρεσβεύει η γυμναστική στη ζωή μας. Στείλε την αίτηση σου τώρα! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Στέλεχος Υποστήριξης Πληροφοριών Β2Β Πωλήσεων @SOUNDSTAR

Σου αρέσουν οι Πωλήσεις; Γίνε μέλος της ομάδας της Soundstar! Στέλεχος Υποστήριξης Πληροφοριών Β2Β Πωλήσεων με κύριες αρμοδιότητας την σύνταξη και δρομολογηση ηλεκτρονικών προσφορών, την ανάλυση δεδομένων πωλήσεων από ERP και e-shops και την εσωτερική ενημέρωση του τμήματος πωλήσεων, ανάλυση ανταγωνισμού. Απαιτούμενα προσόντα: Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ Λογιστικής ή Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πολύ καλή γνώση αγγλικών, Πολύ καλή γνώση MS EXCEL/WORD, Εμπειρία σε συστήματα ERP, Ευχέρεια γραπτού λόγου. Η θέση απαιτεί συνεχή διερεύνηση πληροφοριών και επικοινωνίας μέσω Internet. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Πωλήσεις για μεγάλη εταιρία τηλεπικοινωνιών @Teleperformance Greece

Όλοι οι φίλοι σου κάνουν λόγο για τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες; Μήπως έφτασε η στιγμή να ενταχθείς σε μια πολυεθνική εταιρεία που απασχολεί 8.200 εργαζομένους στην Ελλάδα, προσφέροντας υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, τεχνικής υποστήριξης, υπηρεσίες για διαχείριση social media και υποστήριξη για gaming; Οι εργαζόμενοί τους προέρχονται από 91 εθνικότητες, και υποστηρίζουν 36 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους, διαμορφώνοντας ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον εργασίας. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Marketeer @ECOCASA SA

Εξάσκησε τις ικανότητες σου στον τομέα του marketing στην Εcocasa! Η Ecocasa A.E. είναι μια νέα εταιρεία, που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο του οικιακού εξοπλισμού στην Ελληνική Αγορά. Με δημιουργική διάθεση, όραμα και όρεξη για το κομμάτι του Industrial design στοχεύει να παρουσιάσει αναβαθμισμένες και φρέσκες ιδέες οικιακού εξοπλισμού, συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα, την σύγχρονη τεχνολογία με το δυναμικό design. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

ΛΟΓΙΣΤΗΣ @Profit Accounts

Όσα έμαθες στη σχολή για τη λογιστική, έλα να το αποδείξεις στην Profit Accounts! Tο γραφείο Profit Accounts ιδρύθηκε το 1991 με σκοπό να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση επαγγελματικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε θέματα λογιστικών-φοροτεχνικών υπηρεσιών, παροχής οικονομικών συμβουλών και οργάνωσης επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Bασικός τους στόχος ήταν και παραμένει η σωστή ενημέρωση του κάθε επιχειρηματία, η καθοδήγηση σχετικά με την πορεία της επιχείρησης του και η προσεκτική και άγρυπνη επίβλεψη του λογιστηρίου του.Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Sales Promoter @Bespot IKE

H bespot IKE ζητά άμεσα για περιστασιακή απασχόληση, Sales Promoters και Brand Activators ζητούνται για promotion σε καταστήματα και events εντός Αττικής. Γίνε μέλος της ομάδας τους!Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός / Electrical Engineer @PowerPartner

Η Power Partner είναι για δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο της ενέργειας. Εξειδικεύεται στους τομείς προστασίας και ελέγχου υποσταθμών μέσης και υψηλής τάσης. Στα πλαίσια περαιτέρω ανάπτυξης τους, αναζητούν Ηλεκτρολόγο Μηχανικό για να γίνει μέλος της ομάδας τους. Η εργασία αποτελείται από δύο σκέλη. Το πρώτο, αφορά σε εργασίες σε υποσταθμούς, όπως έλεγχος ηλεκτρονόμων προστασίας, έλεγχος καλωδιώσεων, διαγνωστικές μετρήσεις εξοπλισμού ισχύος, όπως σε μετασχηματιστές ισχύος, αυτόματους διακόπτες κλπ, μετρήσεις ποιότητας ισχύος με αναλυτές ενέργειας κλπ. Το δεύτερο, αφορά στη διεξαγωγή αναφορών (reporting) για όλες τις παραπάνω εργασίες, καθώς και εργασίες μελετών (engineering) για νέους υποσταθμούς. Αυτός ο συνδυασμός, προσφέρει ένα μείγμα 60% εργασίας εκτός έδρας και 40% εργασίας γραφείου σε ετήσια βάση, και αποτελεί την ιδανική βάση εξέλιξης συνδυάζοντας την εμπειρία του πεδίου με τη θεωρητική / μελετητική εργασία του γραφείου. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο CollegeLink!

Σχόλια