Λίγες ημέρες έμειναν για να ζήσεις και εσύ την εμπειρία του Startup Weekend Athens Women και να δεις την ιδέα σου να μεταμορφώνεται σε επιχείρηση! 

Μέσα σε τρεις ημέρες, οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν το δικό τους επιχειρηματικό πλάνο βασισμένο σε μια ιδέα τους ή μια ιδέα της ομάδας, που θα επιλέξουν την πρώτη ημέρα του workshop. Για να το πετύχουν αυτό, θα συνεργαστούν με άλλους δημιουργικούς ανθρώπους, με τους οποίους θα έρθουν σε επαφή.

Το StartUp Weekend θα διαρκέσει από το απόγευμα της Παρασκευής 27/9 έως το βράδυ της Κυριακής 29/9. Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου οι συμμετέχοντες θα λάβουν συμβουλευτική βοήθεια από τους μέντορες. Παράλληλα, θα παρακολουθήσουν ομιλίες προς έμπνευση, ενώ θα ανταλλάξουν απόψεις με καλεσμένους και χορηγούς. Όλα αυτά θα συμβούν στα διάφορα lunch breaks, αλλά και στα cocktail & dinner parties, που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Το ρόλο της παρουσιάστριας της εκδήλωσης έχει η Lucia Cardenas Melgarejo, άνθρωπος με πολυετή πείρα στη διοργάνωση των Startup Weekends παγκοσμίως. Συγχρόνως, είναι γνωστή για την ειδίκευση της στη Συμβουλευτική των Startups. Μαζί της θα βρίσκεται και όλη η ομάδα του StartUp Weekend, αλλά και του The Cube Athens με συμβουλές και υποστήριξη προς τους συμμετέχοντες. 


Λίγα λόγια για το StartUp Weekend…

Το Startup Weekend πραγματοποιείται σε περισσότερες από 150 χώρες, με μεγάλη συμμετοχή από ανθρώπους που επιθυμούν να εμπνευστούν, να δημιουργήσουν και να υλοποιήσουν τη δική τους καινοτόμα ιδέα σε 54 ώρες. Ξεκίνησε το 2007 και έχουν συμμετάσχει πάνω από 200.000 άτομα!

Όλοι τους είχαν κάτι κοινό! Τόλμησαν το επιχειρηματικό βήμα και συνδέθηκαν με ένα παγκόσμιο δίκτυο επιχειρηματιών. Μάλιστα, πολλές γνωστές εταιρίες έχουν δημιουργηθεί μέσα από τα Startup Weekends στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Τα ονόματα όλων των καταξιωμένων mentors έχουν ανακοινωθεί στη σελίδα της εκδήλωσης, μαζί με το πρόγραμμά αυτής.

Μπορείς να το δεις εδώ: http://communities.techstars.com/greece/athens/startup-weekend/14846

Οι χορηγοί θα «εφοδιάζουν» με δώρα όλο το τριήμερο τους εκκολαπτόμενους επιχειρηματίες, ώστε να ενισχύσουν την έμπνευση τους. Συγκεκριμένα, οι χορηγοί που στηρίζουν την εκδήλωση είναι: The Cube Athens, Eurobank, Vaia talents, PS4 & οι In kind, Chimera, ΕΨΑ, I cake you, Bullseye, Beyond Aerial, Oinosporos, Yolenis, Chivas Venture, Key Books, Girl Gone Greek.

Αλλά και οι χορηγοί επικοινωνίας: startupper.gr, portes magazine, epixeirein.gr, it’s possible.gr, startup.gr, frapress.gr, epixeiro.gr,vice, living postcards, rise tv, beastypress.gr.


Πώς μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή!

Αν επιθυμείς και εσύ να αναπτύξεις τη δική σου επιχειρηματική ιδέα ή να γνωρίσεις ανθρώπους, που θα σε εμπνεύσουν και θα εργαστείτε μαζί στη δική τους ιδέα, μην χάσεις την ευκαιρία να δηλώσεις συμμετοχή!

Κλείσε το εισιτήριο σου έως και την  Πέμπτη 26/9 online: https://www.eventbrite.com/e/techstars-startup-weekend-athens-women-tickets-63898892307


Πληροφορίες διοργάνωσης

The Cube Athens: Αιόλου 73, 6ος όροφος (27-29/9/2019)

Τιμές εισιτηρίων: 30 ευρώ έως 26/9, 50 ευρώ στο Ταμείο Σχόλια