Έχεις σκεφτεί πόσο χρόνο αφιερώνεις στη ζωή σου στη δουλειά;

Έχεις σκεφτεί πόσο χρόνο χρειάζεσαι για τις μετακινήσεις σου στη δουλειά; Πόσο χρόνο θα αφιερώνεις να προγραμματίσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις; Για αυτό το λόγο η επιλογή σου δεν θα πρέπει να είναι μια βιαστική απόφαση! Εδώ θα βρεις μια σύντομη λίστα νέων θέσεων εργασίας!

10 νέες θέσεις εργασίας

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Junior HR Assistant @Bodytalk

Οι συστάσεις για την Bodytalk δεν χρειάζονται, καθώς είναι γνωστή για τα είδη αθλητικού ρουχισμού που παρέχει και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της! Θες να γίνεις ο επόμενος Junior HR Assistant της Bodytalk; Τώρα μπορείς! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Event Production Delegate @CollegeLink

Η οικογένεια του CollegeLink μεγαλώνει! Στόχος του CollegeLink είναι η διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων, γνωστά ως Academies by CollegeLink. Έλα στην ομάδα μας και βοήθησε μας να εξελιχθούμε, συμβάλλοντας στα καθήκοντα της παραγωγής των εκδηλώσεων!Στείλε την αίτηση σου τώρα!

BUSINESS DEVELOPMENT ASSISTANT @HNFC Academy

Η εταιρεία HNFC, αποκλειστικός διανομέας και αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο των μεγαλύτερων Αμερικάνικων εκπαιδευτικών οργανισμών στο τομέα της Επιστήμης της άσκησης, αναζητά άτομο για να αναλάβει την θέση του Business Development Assistant στα γραφεία της στην Αθήνα. Εάν έχεις ως στόχο να εξελιχτείς και να δουλέψεις στο field του Business Development, ξέρεις πολύ καλά τι χρειάζεται να κάνεις! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

JUNIOR TEAM LEADER @DECATHLON

Αν ο αθλητισμός είναι στο DNA σου, τότε αυτή η θέση σε αφορά! Η εταιρεία Decathlon αναζητά άτομα που θα ήθελαν να στελεχώσουν το κατάστημα της εταιρείας που πρόκειται να λειτουργήσει στο Smart Park! Αν θες κι εσύ να αποκτήσεις εμπειρία στο χώρο του λιανικού εμπορίου αθλητικών ειδών, εδώ είναι η μεγάλη σου ευκαιρία! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

ΠΩΛΗΤΗΣ – ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ @Typografisa

Αν σε χαρακτηρίζουν η δυναμική και ευχάριστη προσωπικότητα σου, η υπευθυνότητα και συνέπεια, καθώς και η πελατοκεντρική αντίληψη, τότε ταιριάζεις με το προφίλ του ιδανικού υποψηφίου που αναζητά η εταιρεία παραγωγής εντύπων ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΣΑ O.E.! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Συνεργάτης για το τμήμα κρατήσεων @CONGRESS LINE

Μπορεί να τελείωσε το καλοκαίρι, όμως αυτή θέση έχει άλλον αέρα! Εταιρεία παροχής Τουριστικών Υπηρεσιών και Οργάνωσης Συνεδρίων – Εκδηλώσεων ζητάει για το τμήμα Έκδοσης Εισιτηρίων και κρατήσεων Ξενοδοχείων, συνεργάτη -ιδα με καλή γνώση προγράμματος AMADEUS κ.λπ. και άριστη γνώση Αγγλικών (πτυχίο Proficiency ή αντίστοιχο) και εμπειρία στην διοργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων. Απαραίτητη προϋπηρεσία στους συγκεκριμένους κλάδους, διάθεση για μάθηση και εξέλιξη. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Sales / Business Development @ParkAround

Βοήθησε το ParkAround να εξελιχθεί, γίνε δυναμικό μέλος της ομάδας τους! Στο ParkAround ψάχνουν κάποιον να έρθει στην ομάδα τους και να τους βοηθήσει να προωθήσουν το ParkAround σε parking (χώρους στάθμευσης). Τι λες; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

ACCOUNTANT @GREEK PHARMACEUTICAL COMPANY

Ξεσκόνισε τις γνώσεις σου στη λογιστική και έλα να εργαστείς για την Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία, με έδρα την Κηφισιά! Η εταιρία σου προσφέρει ένα πολύ καλό πακέτο αποδοχών που περιλαμβάνει εταιρικό κινητό, ιδιωτική ασφάλιση, ευκαιρίες συνεχούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, καθώς και προοπτικές εξέλιξης σε μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Υπεύθυνο Τομέα Πωλήσεων (Account Manager) @NETSCOPE SOLUTIONS S.A.

Η Netscope Solutions ειδικεύεται στην διάθεση και υποστήριξη οργάνων και συστημάτων Ηλεκτρικών- Ηλεκτρονικών μετρήσεων και συστημάτων ανάλυσης δικτύων τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής. Η εταιρεία, για την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών της στους τομείς των πωλήσεων και της ανάπτυξης νέων τομέων αγοράς ενδιαφέρεται να προσλάβει Υπεύθυνο Τομέα Πωλήσεων (Account Manager). Μην καθυστερείς καθόλου! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

OFFICE EMPLOYEE @ARGHYRIOU G.N. IKE

Υποστήριξε μια ελληνική επιχείρηση, γίνοντας μέλος της ομάδας της! Η εταιρία “ΑΡΓΥΡΙΟΥ” συνεχίζει και επεκτείνει τις δραστηριότητες του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΥ στο τομέα των αντιπροσωπειών Οίκων εξωτερικού. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο CollegeLink!

Σχόλια