Το Startup Weekend Athens Women επιστρέφει στην Αθήνα, στις 27, 28, 29 Σεπτεμβρίου 2019, στο The Cube Athens.

Startup Weekend Athens Women

Το Techstars Startup Weekend αποτελεί πλέον θεσμό για όσους αναζητούν τρόπους να αναπτύξουν τις ιδέες τους και να βρουν τους κατάλληλους τρόπους υλοποίησης αυτών μέσα από ένα τριήμερο δημιουργίας. Ο σκοπός του Techstars Startup Weekend είναι να συνθέσει σε ομάδες τους ανθρώπους που έχουν πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες και εκείνους που επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε ομάδες και αναπτύσσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες. Κατά τη διάρκεια των 54 ωρών που διαρκεί το Startup Weekend, με τη συμβολή των καταξιωμένων επιχειρηματιών- mentors και των σεμιναρίων που πραγματοποιούνται, οι ομάδες δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό πλάνο. Στο τέλος του τριημέρου, η κριτική επιτροπή ψηφίζει τις καλύτερες ομάδες, οι οποίες κερδίζουν βραβεία ενίσχυσης της επιχειρηματικής τους ιδέας από τις εταιρίες που υποστηρίζουν τη διοργάνωση.

Το Techstars Startup Weekend πραγματοποιείται σε περισσότερες από 150 χώρες, με τεράστια συμμετοχή από ανθρώπους που επιθυμούν να εμπνευστούν, να δημιουργήσουν και να υλοποιήσουν τη δική τους καινοτόμα ιδέα σε 54 ώρες.

Ξεκίνησε το 2007 και έχουν συμμετέχει πάνω από 200.000 άτομα που τόλμησαν το επιχειρηματικό βήμα και συνδέθηκαν με ένα παγκόσμιο δίκτυο επιχειρηματιών.

Ο φετινός Σεπτέμβριος σε όλες τις διοργανώσεις του Techstars Startup Weekend, είναι αφιερωμένος στη γυναικεία επιχειρηματικότητα χωρίς να αποκλείει τη συμμετοχή των ανδρών που επιθυμούν να λάβουν μέρος. Ταυτόχρονα με τη διοργάνωση της Αθήνας, θα πραγματοποιηθούν Startup Weekends Women σε διάφορες χώρες. Το Startup Weekend Athens Women θα ξεκινήσει το απόγευμα της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου και για 3 ημέρες οι ομάδες θα εργάζονται πυρετωδώς στις ιδέες τους έως και την Κυριακή το βράδυ όπου θα γίνουν οι τελικές παρουσιάσεις των επιχειρηματικών πλάνων που δημιουργήθηκαν στη διάρκεια του τριημέρου. Θα πραγματοποιηθεί στον 6ο όροφο του The Cube Athens (Αιόλου 73), με την υπέροχη θέα στην Ακρόπολη για μεγαλύτερη έμπνευση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση: http://communities.techstars.com/greece/athens/startup-weekend/14846.

Αν επιθυμείς και εσύ να αναπτύξεις τη δική σου επιχειρηματική ιδέα ή να γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε εμπνεύσουν να εργαστείτε μαζί στη δική τους ιδέα, μην χάσεις την ευκαιρία να συμμετέχεις! Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν στην περίοδο early bird από 20€.  

Κλείσε το εισιτήριο σου με έκπτωση early bird έως και 31 Αυγούστου εδώ: https://www.eventbrite.com/e/techstars-startup-weekend-athens-women-tickets-63898892307

Σχόλια