Η Ομάδα του Labyrinth of Senses είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την ίδρυση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “KINITRO”.

KINITRO

Πρόκειται για μια Πρωτοβουλία βιωματικής Εκπαίδευσης, η οποία εκφράζει τη γυναικεία, νεανική, κοινωνική επιχειρηματικότητα, όπως διαφαίνεται από το δίδυμο των ιδρυτριών της, Γκαμπριέλα Τελεκφάλβι και Αριστέα Μπισμπίκη. Οι δύο τους έπειτα από την τετραετή, επιτυχημένη πορεία του Labyrinth of Senses βρήκαν το κίνητρο, για να κάνουν το επόμενο βήμα και να δημιουργήσουν έναν κόσμο πιο προσβάσιμο προς όλους.

Η KINITRO ιδρύθηκε με στόχο να υπογραμμίσει τις αξίες της συμπερίληψης, δημιουργικότητας και προσβασιμότητας, θέτοντας νέες βάσεις στην εκπαίδευση και επενδύοντας σ’ αυτήν. Βασιζόμενη, λοιπόν, στις θεμελιώδεις αυτές αρχές, η KINITRO ακολουθεί τις κατευθυντήριες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προάγει την κριτική σκέψη, δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον για τους συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα καταρρίπτει τα στερεότυπα. Το Labyrinth of Senses θα αποτελεί, πλέον, το μακροβιότερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και δείγμα της επιτυχημένης πορείας του, όπως αυτό επιβεβαιώνεται από εθνικές και παγκόσμιες διακρίσεις. Στο ταξίδι του, έχει επηρεάσει πάνω από 8.500 συμμετέχοντες, σε 10 χώρες διοργανώνοντας περισσότερα από 90 βιωματικά εργαστήρια.

KINITRO

Η KINITRO δημιουργήθηκε ως απότοκο των επιτυχιών και βραβεύσεων του Labyrinth of Senses, ένα disABILITY AWAREness workshop. Απόδειξη αποτελεί η αναγνώριση από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών στη Βιέννη ως καινοτόμος καλή πρακτική για την αναπηρία το 2019, αλλά και η τίμηση μας από το Impact Hub Athens, με το βραβείο “Social Impact Award 2017”. Προσωπικό μας μέλημα, λοιπόν, είναι να συνεχίσουμε να πορευόμαστε στο μονοπάτι που ήδη, εδώ και 4 χρόνια, έχουμε χαράξει και να συνεχίζουμε να εμπνέουμε ανθρώπους να βρουν τη σπίθα μέσα τους “Find the spark in you”. Ο τρόπος είναι απλός. Με τη διεξαγωγή σεμιναρίων και σεμιναριακών κύκλων, εκπαιδεύσεων και workshop σε σχολεία, αλλά και μέσω της συμμετοχής μας σε events μεγάλου βεληνεκούς και εκπαιδεύσεις εταιρειών μέσα από tailor-made Diversity & Inclusion Days,  καταφέρνουμε να επηρεάζουμε θετικά όσους ψάχνουν κίνητρο.

Συνεπώς, η KINITRO προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να μάθει για τις δράσεις της, αλλά και να γίνει συνοδοιπόρος στο ταξίδι τους για την δημιουργία μιας συμπεριληπτικής κοινωνίας, να ενημερωθεί γι’ αυτές εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.kinitro.org καθώς και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kinitro.org και +30 6942574831

Σχόλια