Το 6ο Horrorant Film Festival «Νύχτες Τρόμου» έχει μπει αισίως στην τελική του ευθεία και σας προσκαλεί απόψε στην εντυπωσιακή τελετή λήξης!

Το φετινό πρόγραμμα του 6ου κινηματογραφικού φεστιβάλ τρόμου ήταν ίσως το καλύτερο στην ιστορία του φεστιβάλ! Το πιστό κοινό του το τίμησε δεόντως, όχι μόνο με την παρουσία του, αλλά και με τα θετικά σχόλια που χάριζε στους διοργανωτές του μετά το τέλος κάθε προβολής.

Όμως, ακόμα μία καταπληκτική, γεμάτη συναρπαστικές ταινίες, φεστιβαλική εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και απόψε το βράδυ σας αποχαιρετά με μια τελετή γεμάτη αστέρια!

Η τελετή λήξης θα ξεκινήσει στις 20:10 με ένα σύντομο αποχαιρετισμό από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του φεστιβάλ, Κωνσταντίνο Χατζηπαπά. Η βραδιά θα συνεχιστεί με την απονομή των φετινών Horrorant awards, τα οποία θα τιμήσουν τις ταινίες και τους συντελεστές που ξεχώρισαν στο φετινό πρόγραμμα.

Ακόμα, στην τελετή θα παρευρεθούν οι τέσσερις επίσημοι καλεσμένοι του Horrorant Film Festival, οι σκηνοθέτες Nicolas Onetti από την Αργεντινή, Søren Juul Petersen από τη Δανία, Ilya S. Maksimov από τη Ρωσία και ο Γάλλος Julien De Sousa.

Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας λήξης Blood Fest (Φεστιβάλ Τρόμου) του Owen Egerton. Πρόκειται για μία διασκεδαστική μετα-κωμωδία τρόμου με ένα -κυρίως- νεανικό all-star cast, που συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Robbie KayJacob BatalonSeychelle Gabriel και τον Zachary Levi!

Απόψε το βράδυ, λοιπόν, είστε όλοι προσκεκλημένοι στο Odeon Όπερα για να απολαύσετε μια υπέροχη βραδιά! Και, φυσικά, το ραντεβού ανανεώνεται για το 2020!

Ποτέ ένας εφιάλτης δεν ήταν τόσο συναρπαστικός!


Πληροφορίες φεστιβάλ:

Αθήνα: 9-15 Μαΐου – ODEON ΟΠΕΡΑ

Θεσσαλονίκη: 9-15 Μαΐου – CINEPLEXX

Πάτρα: 9-15 Μαΐου – ΠΑΝΘΕΟΝ

Αλεξανδρούπολη: 16-21 Μαΐου – ΗΛΥΣΙΑ

Ρόδος: 16-22 Μαΐου – ΠΑΛΛΑΣ


Σχόλια