Ναι σωστά διαβάζεις!

Ξέρουμε ότι παθιάζεσαι με ό,τι καταπιάνεσαι, είσαι φιλόδοξος/η και έχεις πολλές ιδέες που θέλεις να τις υλοποιήσεις στην πρώτη σου δουλειά! Για αυτό το λόγο, το CollegeLink επειδή ξέρει τι “ανήσυχο πνεύμα” είσαι ανανεώνει κάθε βδομάδα τη λίστα με τις θέσεις εργασίας σε εταιρείες!

Διάβασε παρακάτω όλα όσα σου έχει ετοιμάσει!

1.WEB DEVELOPER @FOCUS-ON GROUP

Αν έχεις πάθος με την πληροφορική, τότε αυτή είναι η ιδανική θέση για σένα! Σταθερές αποδοχές σύμφωνα με την αξιολόγηση επιλογής, δυναμικό και προκλητικό περιβάλλον εργασίας και συνεχής εκπαίδευση και προοπτικές εξέλιξης, είναι όλα όσα θα σε κάνουν να πεις το ναι! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

2.Μηχανικός μετρήσεων δικτύου κινητής τηλεφωνίας @Artemis ITS

Πως θα σου φαινόταν η ιδέα να εργαστεί ως Μηχανικός μετρήσεων δικτύου κινητής τηλεφωνίας για την πραγματοποίηση μετρήσεων δεικτών ποιότητας δικτύων κινητής τηλεφωνίας με αυτοκίνητο (drive test measurements) και πεζή (Hotspot measurements) στην Ελλάδα και το εξωτερικό; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

3.Πωλήσεις για μεγάλη εταιρία τηλεπικοινωνιών @Teleperformance Greece

Η πολυεθνική Teleperformance εταιρία απασχολεί 8.200 εργαζομένους στην Ελλάδα, προσφέροντας υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, τεχνικής υποστήριξης, υπηρεσίες για διαχείριση social media και υποστήριξη για gaming.

Οι εργαζόμενοί της προέρχονται από 91 εθνικότητες, και υποστηρίζουν 36 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους, διαμορφώνοντας ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον εργασίας. Αν είσαι επικοινωνιακός/ή, τότε βρήκες αυτό που αναζητάς. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

4.Digital Marketing Specialist @Findigital IKE

Αν έχεις πάθος με το Digital Marketing, τότε αυτή η θέση σε αφορά! H Findigital από τον Σεπτέμβριο του 2014 έχει συγκεντρώσει όλες τις δραστηριότητες του Find Digital Group ως performance-based Digital Agency.

Έχοντας παρακαταθήκη την ήδη πετυχημένη δραστηριότητά της με τους πανελλαδικούς ηλεκτρονικούς κατάλογους Findhere, FindLarisa, FindAll, διαθέτει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μιας ανεκτίμητης εμπειρίας στην γνώση της ελληνικής αγοράς και των αναγκών της, δεδομένης και της διαχείρισης ενός πελατολογίου που ξεπερνάει τις 4.000 επιχειρήσεις. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

5.Software developer @Blue Value S.A.

Η BLUE VALUE γεννήθηκε το 2009 και είναι μία σύγχρονη εταιρεία παροχής εκπαίδευσης, λειτουργικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, σε φορείς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση, στην υλοποίηση σύνθετων έργων. Στη συμπρωτεύουσα σε περιμένει η θέση των ονείρων σου, μην τη χάσεις! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

6.Software Development Engineers / Research Engineers @ICCS

Το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών (ΕΠΙΣΕΥ) της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΗΜΜΥ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) ιδρύθηκε το 1992.

Η ιδρυτική του «Χάρτα» ήταν η διεξαγωγή υψηλής ποιότητας έρευνας, οι αναπτυξιακές δραστηριότητες και η παροχή επιστημονικών υπηρεσιών σε ιδιωτικούς και δημοσίους φορείς. Πως σου φαίνεται αυτή η νέα πρόκληση; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

7.Web Developer (PHP) @Sleed

Η Sleed είναι ένα από τα πλέον δυναμικά e-business και digital marketing agencies στην Ελλάδα, με περισσότερους από 50 εργαζομένους και ένα portfolio πελατών που περιλαμβάνει accounts εθνικά αλλά και διεθνή.

Από την ίδρυση της το 2010, η Sleed έχει ήδη ένα ιστορικό πετυχημένων έργων, αλλά και συνεργασιών με μεσαίους και μεγάλους οργανισμούς. Να μια μοναδική ευκαιρία να ενταχθείς σε μια εταιρεία που συνεχώς εξελίσσεται και αναλαμβάνει καινοτόμα projects! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

8.Mobile/Web Developers @NATECH

Είσαι Mobile/Web ή .NET Developer; Αν αποζητάς την αποκέντρωση και την ποιότητα ζωής… Έχουν ανοιχτές θέσεις στην ομάδα τους στα Ιωάννινα! Αν όχι, γίνε μέλος της ομάδας τους στην Αθήνα.

Οι θέσεις αφορούν σε επίπεδο: Senior, Mid-senior, Junior. Βέβαια για σένα που είχες βάλει στο μυαλό σου την αποκέντρωση, αυτή η θέση είναι ακριβώς στα μέτρα σου! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

9.Sales Rep @ALFASOLID

Η AlfaSolid είναι η αντιπρόσωπος εταιρία του SolidWorks στην Ελλάδα και την Κύπρο και έκανε να είναι το SolidWorks η υπ’ αριθμόν 1 λύση CAD στον Ελλαδικό χώρο. H AlfaSolid είναι στην αναζήτηση ενός νέου συνεργάτη στις πωλήσεις.

Ο ρόλος του είναι να διατηρεί και να αναπτύσσει αμοιβαία ωφέλιμες συνεργασίες με υφιστάμενους και νέους πελάτες και να φροντίζει για την ποιοτική ικανοποίηση των χρηστών SOLIDWORKS. Τι λες; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

εταιρείες

10.C# .Net Developer @managinng.com

Η εταιρία managinng.com, στο πλαίσιο ανάπτυξης νέων λειτουργιών και υπηρεσιών της ξενοδοχειακής cloud πλατφόρμας της, αναζητά C# .Net Developers.

Απαραίτητα προσόντα ιδανικού υποψηφίου είναι τα ακόλουθα: άριστη γνώση ανάπτυξης web εφαρμογών σε C# .NΕΤ και Microsoft SQL Server, προϋπηρεσία τουλάχιστον 1 έτους σε web development με τεχνολογίες C# .NET, αποτελεσματική διαχείριση χρόνου, συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, πνεύμα συνεργασίας, ομαδικότητας και δυναμική προσωπικότητα και εξοικείωση σε back-end αλλά και front-end εργασίες. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

11.Senior Front-end Engineer @Citizen

Διεκδίκησε τη θέση σου σε μία πολλά υποσχόμενη start up! Αν ο ανταγωνιστικός μισθός, οι ημέρες άδειας και ο προσωπικός χρόνος καθώς και τα ταξίδια στο Λονδίνο για εκδηλώσεις δεν είναι ένας συνδυασμός που σε πείθει, τότε τι; Στείλε την αίτησή σου τώρα!

12.Web Developer @JUST IN TIME

H Just in Time – Digital Agency ιδρύθηκε το 2007 με έδρα την Αθήνα, είναι μια κορυφαία και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο του Web Development και του Digital Marketing.

Διεκδίκησε τη θέση σου ως Web Developer σε ένα εργασιακό περιβάλλον που προσαρμόζεται συνεχώς στις νέες τεχνολογίες και αναπτύσσει καινοτόμες στρατηγικές! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

13.Digital Marketing Specialist @Care Direct

Έχεις πάθος με το Digital Marketing και διακατέχεσαι από γνήσιο ενδιαφέρον για το αντικείμενό σου; Διεκδίκησε τη θέση σου στην Care Direct για έναν ανταγωνιστικό μισθό, ανάλογα με το προφίλ και την εμπειρία σου, εργασία σε μοντέρνες και ευρύχωρες εγκαταστάσεις, σε ένα φιλικό περιβάλλον με ευκαιρίες επαγγελματικής μάθησης και ανάπτυξης! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

14.Digital Ad Ops & Sales Executive @MEDIA2DAY GROUP

Αν το έχεις με την επικοινωνία, τόσο προφορικά όσο και γραπτά, διακατέχεσαι από ισχυρές διαπροσωπικές δεξιότητες και έχεις την ικανότητα συνεργασίας με διαλειτουργικές ομάδες και την κάλυψη πολλαπλών προθεσμιών, αυτή η θέση σε αφορά! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

15.Customer Success Engineer @Syncbnb

Ο ιδανικός υποψήφιος/α για την Syncbnb έχει εμπειρία στην υποστήριξη πελατών για μία cloud-based εταιρεία τεχνολογίας, πολύ καλές γραπτές και λεκτικές αγγλικές δεξιότητες, προσοχή στη λεπτομέρεια, ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες και προσανατολισμό στον πελάτη.

Αν τα έχεις όλα αυτά γιατί να χάσεις την μοναδική ευκαιρία μιας αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας; Στείλε την αίτησή σου τώρα!

16.Junior Software Engineer @TWIN NET LTD

Η TWIN NET Information Systems Ltd είναι μια εταιρεία πληροφορικής που εδρεύει στην Αθήνα και η οποία ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2004.

Οι κύριες δραστηριότητές της επικεντρώνονται στην ανάπτυξη και υλοποίηση λύσεων τεχνολογίας πληροφοριών που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα IT αναγκών μιας εταιρείας ή ενός οργανισμού.

Αν είσαι ταλαντούχος Junior Software Engineer και ονειρεύεσαι να συνεργαστείς με μία έμπειρη ομάδα, να μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

17.Administrative Assistant @Andersen Legal

Τα κύρια καθήκοντα και αρμοδιότητές σου στην Andersen Legal θα είναι η διεξαγωγή διοικητικών δραστηριοτήτων για τη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας του γραφείου, η προετοιμασία και η παραγωγή εγγράφων, συμπεριλαμβανομένων των reports που ζητήθηκαν, η δημιουργία και η διατήρηση εμπιστευτικών φακέλων, αρχείων καταγραφής και αρχείων και φυσικά η συνδρομή στα έργα της εταιρείας.

Αν η εργασία σε μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία είναι κάτι που σε ενδιαφέρει, να μία θέση που σου ταιριάζει! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

18.Workwear Designer @STOP AEBE

Στην STOP AE (www.stop.gr), ειδικεύονται εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια στον κλάδο του Personal Protective Equipment (PPE).

Διατηρούν ηγετική θέση στην ελληνική αγορά PPE με έδρα στον Πειραιά, υποκατάστημα στο Ρότερνταμ και περαιτέρω παγκόσμια εξαγωγική δραστηριότητα!

Το εργασιακό περιβάλλον είναι εξαιρετικό, τα γραφεία υπερσύγχρονα και ο σεβασμός στους εργαζομένους αδιαπραγμάτευτος! Αν θές να εργαστείς σε μία εταιρεία που δε θα την ¨χορταίνεις¨, δεν έχεις παρά να διεκδικήσεις τώρα τη θέση σου! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

19.ΙΤ Consultant @CGSOFT LTD

Είναι η πληροφορική το πάθος σου; Εντάξου στο δυναμικό της CGSOFT LTD για να συμμετέχεις στην ανάπτυξη και υλοποίηση επιχειρηματικών λύσεων SW, προετοιμάζεις, εγκαθιστάς και να υποστηρίζεις λύσεις SW και να εκπαιδεύεις το προσωπικό, να αναλύεις τις επιχειρηματικές ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών, βοηθώντας τους να επιτύχουν τους στόχους τους! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

20.Graphic Designer @Ideation

Είσαι εσύ ο/η επόμενος/η Graphic Designer που αναζητά η Ideation; Αν έχεις ολοκληρωμένες σπουδές πάνω στο αντικείμενο, προϋπηρεσία τουλάχιστον 1 έτους, άριστες γνώσεις Adobe Creative Suite (Illustrator, Photoshop, Indesign), οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, πολύ καλή γνώση Αγγλικών και διαθέσιμο portfolio με δείγματα έργων, δεν έχεις παρά να κάνεις την αίτησή σου! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Για να μην χάνεις καμία ευκαιρία καριέρας, αλλά και για να συμπληρώνεις γρήγορα τις αιτήσεις στους εργοδότες που σε ενδιαφέρουν, κάνε την εγγραφή σου και κλείσε την πρώτη σου συνέντευξη!

Κάνε τώρα την εγγραφή σου!

Σχόλια