Την Παρασκευή 12 Απριλίου διοργανώνεται στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας το “Tech and the City

Μία ημερίδα που έχει ως στόχο να φέρει την Επιχειρηματικότητα και τις Startups πίσω στο Πανεπιστήμιο και να εμπνεύσει τους φοιτητές σε επιχειρηματική δράση. Σε μία καινοτόμα συνεργασία πανεπιστημίου και Google και στο πλαίσιο του Tech and the City, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο Digital Marketing, της σειράς Grow Greek Tourism Online.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν διάφορα ψηφιακά skills, να έρθουν σε επαφή με Startups και να συμβουλευτούν τους ίδιους τους ιδρυτές τους για το πώς να ξεκινήσουν τη δική τους επιχειρηματική ιδέα.

Η Επιχειρηματικότητα και οι Startups πίσω στο Πανεπιστήμιο

Παράλληλα, θα διερευνηθεί η προοπτική της τεχνητής νοημοσύνης (Artificial Intelligence) και του Blockchain στο πως μπορεί η καθημερινότητά μας να αλλάξει με τη χρήσης αυτής της τεχνολογίας.

Το “Tech and the City” πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2018. Ένα από τα ισχυρά μηνύματα που έμειναν στους συμμετέχοντες ήταν το εξής: “Αν έχεις μια ιδέα μην διστάσεις να τη διαδώσεις”.

Το Tech and the City υποστηρίζει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, η θερμοκοιτίδα OK!Thess και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω του Θεσμού εβδομάδας τεχνολογίας “ThessWeek”. Το event είναι ανοιχτό προς όλη την πόλη και δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Οι συμμετέχοντες φέτος αναμένεται να ξεπεράσουν τους 600.

Φόρμα εγγραφής: https://forms.gle/oU6voWFin2DZoR859 Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν και στη σελίδα μας στο Facebook

Σχόλια