Επίθεση οργανωμένη με σειρά μεγέθους. Επίθεση λεκτική συνοδευόμενη με τρομερά μπιτς από τους Στίχοιμα.

Επίθεση που δεν έχει σκοπό να αποδεκατίσει, αλλά να δυναμώσει. Να δυναμώσει τη συνείδηση, να δώσει στοιχεία πολύτιμα στη νεολαία και να θυμίσει σε παλιούς αξίες που χάνονται στα χρόνια..

“Εκείνο το πρωί θυμάμαι να μιλάς με πυγμή και στην τηλεόραση δεν κοίταξες για μία στιγμή.. Γιατί αυτοί είναι όλοι ρουφιάνοι και το πήρες γραμμή, πως για να ζήσουμε εμείς όρθιοι θα πέσουν αυτοί. Είναι η μέρα που σκεφτήκαμε εμάς, γιατί έχει φτάσει μεσημέρι και εσύ ακόμα γελάς και αυτά τα νιάτα μας πετάνε σαν πουλιά απ΄τα κλαδιά.”

Ξεκίνησαν λοιπόν με διπλή επίθεση στην Αθήνα και αυτή έπεσε ξερή. Ό,τι καλύτερο και δυνατότερο έχει παιχτεί στην πρωτεύουσα τα τελευταία χρόνια. Έπειτα σειρά πήρε η Θεσσαλονίκη και το χτύπημα ήταν σκληρό και.. πανικός στη σκηνή του WE! Και τελευταίο χτύπημα-βομβαρδισμός-στο Mojo στην Πάτρα. Η Πάτρα δεν έχει ξαναζήσει παρόμοιες καταστάσεις!

Τώρα, στη Λάρισα, οι Στίχοιμα θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, όντας πιο μεστοί από ποτέ! O Βαλάντης ετοιμοπόλεμος και αρματωμένος με τους πιο εκλεκτούς στίχους της Ελλάδας και η Μαρίνα στα dexx να δίνει το ρυθμό! Μην το χάσει κανείς.. θα το μετανιώσει..

Οι Στίχοιμα ζωντανά στην σκηνή του Stage, στην Λάρισα, για την παρουσίαση του πέμπτου δίσκου τους με τίτλο «Θάλασσα»

Τιμή εισιτηρίου : 10€

Η προπώληση ξεκίνησε από Tranζistor και Σναφ Λάρισα (Σναφ Τομπακοστορς, Snuff Larissa)


Stixoima on Facebook

Στίχοιμα Live στην Λάρισα – Παρουσίαση δίσκου “Θάλασσα”


Φώτος από την εξαιρετική Αθηνά Κόρμαλη

Σχόλια