Αισθάνεσαι ότι θέλεις να περάσεις μία βραδιά ευχάριστα και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας; Αν ναι, η παράσταση αυτή είναι για εσένα!

Ο Χάρης Ρώμας άλλη μία φορά απέδειξε το πηγαίο ταλέντο του και ανέδειξε την πετυχημένη του θεατρική του ματιά διασκευάζοντας και σκηνοθετώντας τον «Βαφτιστικό της κυρίας» στην θεατρική σκηνή Αθηναΐς. Πρόκειται για μία γαλλική φάρσα των Ενεκέν, Βεμπέρ και ντε Γκορς.

Το έργο λαμβάνει χώρα στους Βαλκανικούς πολέμους, όπου ένας νεαρός (ο Όθωνας Μεταξάς) ερωτεύεται τη νονά ενός συμπολεμιστή του και παρουσιάζεται ως βαφτιστικός της για να τη γνωρίσει. Η όμορφη αυτή κυρία (Θεοφανία Παπαθωμά) κολακεύεται από τον βαφτιστικό της όντας απατημένη από τον δειλό σύζυγό της ( Σωτήρη Καλυβάτση). Τι θα γίνει όμως όταν όλα αυτά μπερδευτούν και έρθει να τους επισκεφτεί ο αυστηρός συνταγματάρχης θείος της (Χάρης Ρώμας);

Η χημεία των ηθοποιών είναι ξεχωριστή και το γέλιο αβίαστο. Ο Χάρης Ρώμας μοναδικός και εξαιρετικός στον κόντρα ρόλο του αυστηρού θείου. Είναι ένα έργο γρήγορο, γεμάτο έξυπνο χιούμορ και εξαιρετικές εικόνες. Η υπέροχη μουσική αλλά και φανταστικά κουστούμια και σκηνικά προσδίδουν μία όμορφη νότα στην ήδη ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Το καστ των ηθοποιών απόλυτα σωστό, με χημεία και κέφι, που καταφέρνουν να διασκεδάσουν με τον καλύτερο τρόπο το κοινό. Οι ανατροπές συνεχείς, πολύ αστείες εκφράσεις και χιούμορ που δε χρειάζεται βωμολοχίες για να είναι πετυχημένο.

Μη τη χάσετε! Ετοιμαστείτε για μια έξοδο με πολύ γέλιο και αισιοδοξία!

Συντελεστές παράστασης:

Παραγωγή: Στράτος Μαρκίδης Σκηνοθεσία- διασκευή: Χάρης Ρώμας Πρωταγωνιστές: Χάρης Ρώμας, Σωτήρης Καλυβάτσης, Θεοφανία Παπαθωμά, Κατερίνα Τσάβαλου, Όθων Μεταξάς, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Αντώνης Καλομοιράκης και Εύη Κολιούλη.
Σκηνικά και κουστούμια: Λαμπρινή Καρδαρά.

Παραστάσεις : Πέμ. 7 μ.μ., Παρ. 9 μ.μ., Σάβ. 6.30 μ.μ./ 9 μ.μ., Κυρ. 7 μ.μ., Τετ. 6.30 μ.μ.
Τιμή : Tιμή : € 15, 12. Ισχύουν ειδικές τιμές.

Θεατρική σκηνή «Αθηναΐς»
Καστοριάς 34, Αθήνα

Σχόλια