Και σ’ εμάς στην αρχή φαινόταν περίεργο, αλλά ισχύει…

Πρόσφατες έρευνες προβλέπουν ότι μέχρι το 2020 θα υπάρχουν 3 δις χρήστες smartphone και δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση, αφού όλοι -ειδικά οι νέοι- χρησιμοποιούν το κινητό τους για να κάνουν τα πάντα (ακόμη και καφέ)!

Το ενδιαφέρον, όμως, δεν είναι μόνο τεχνολογικό, αλλά έχει και ψυχολογικό υπόβαθρο ειδικά αν σκεφτείς την επιρροή που έχουν τα social media (όπως to Instagram) στη ζωή μας.

Δες, λοιπόν, ξανά την παρακάτω εικόνα και πες μας εσύ πως κρατάς το κινητό σου!

#1 Τρόπος

Αν κρατάς το κινητό σου με το ένα σου μόνο χέρι, τότε έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση. Σου αρέσει να ρισκάρεις, αλλά πάντα τη σωστή στιγμή, γι’ αυτό και καταφέρνεις όλους σου τους στόχους!

Παρ’ όλ’ αυτά στις σχέσεις σου είσαι το άκρως αντίθετο. Προτιμάς να έχεις αρκετό χρόνο για να κατανοήσεις αν χρειάζεσαι κάποιο άλλο άτομο στη ζωή σου ή όχι, πριν πάρεις κάποια απόφαση για να ξεκινήσεις μια σχέση. Γι’ αυτό το λόγο οι άνθρωποι ίσως σε θεωρούν απομονωμένο άτομο.

#2 Τρόπος

Αν στηρίζεις το κινητό σου με το ένα χέρι και με το άλλο σκρολάρεις, τότε είσαι στο σωστό μέρος. Ο τρόπος αυτός δείχνει σοφία, εξυπνάδα και ορθολογιστική σκέψη. Προγραμματίζεις πάντα τις κινήσεις σου και τείνεις να εξηγείς με τη λογική όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σου.

Στην προσωπική σου ζωή δύσκολα παίρνεις σοφές αποφάσεις. Είσαι από τα άτομα, που παίρνουν πολύ γρήγορες αποφάσεις, χωρίς πολύ σκέψη, η οποίες μερικές φορές κάνουν περισσότερο καλό από κακό.

#3 Τρόπος

Αν κρατάς το κινητό σου και με τα δύο σου χέρια σημαίνει ότι σου αρέσει η ταχύτητα. Είσαι γρήγορος, αποτελεσματικός και έτοιμος να πάρεις αποφάσεις. Μπορείς γρήγορα να προσαρμοστείς σε περιβάλλον γρήγορα εναλλασσόμενο.

Όσον αφορά τον έρωτα, εκεί η αποτελεσματικότητά σου δεν λειτουργεί. Για την ακρίβεια ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει… Χάνεται! Μάλιστα, συχνά αποτυγχάνεις να πλησιάσεις κάποιο άτομο, εξαιτίας της υπερβολικής σου βεβαιότητας, που τρομάζει το επίδοξο ταίρι.

#4 Τρόπος

Αν χρησιμοποιείς το ένα σου χέρι για να κρατάς το κινητό σου και με το άλλο σου χέρι σκρολάρεις, αλλά με το δείκτη τότε είσαι πολύ δημιουργικός. Έχεις πολλές ιδέες, τις οποίες προσπαθείς να ενσωματώνεις στη ζωή σου και μάλιστα τα καταφέρνεις και πολύ καλά.

Στις σχέσεις σου η δημιουργικότητά σου σε κάνει ντροπαλό, το οποίο σε δυσκολεύει να δημιουργείς νέους δεσμούς. Βέβαια, αν κάποιος καταφέρει να σε γνωρίσει καλύτερα, θα καταλάβει πόσο υπέροχος άνθρωπος είσαι!

Σχόλια