Μετά το επιτυχημένο (διπλό) παράδειγμα της Ali Wong, το Netflix συνεχίζει να υποστηρίζει τη γυναικεία φωνή του stand up.

Η Amy Schumer έχει χτίσει από το 2004 μία καριέρα στο χώρο της κωμωδίας χωρίς να μπει σε καλούπια και προβάλλοντας τη γυναικεία της φύση χωρίς ωραιοποίηση και ταμπού.

Μετά το Trainwreck και το πρόσφατο I Feel Pretty επιστρέφει στα παλιά λημέρια του stand up comedy για να αποδείξει για άλλη μία φορά πως η ομορφιά δεν έγκειται στο “αθώο” στο “εύθραυστο” και στο κοινωνικά αποδεκτό, ενώ τα πρότυπα είναι για να καταρρίπτονται. Έχει χλευαστεί, έχει κατηγορηθεί αλλά στο τέλος πάντα θα απωθεωθεί λόγω τις ξεκαρδιστικής ειλικρίνιάς της.

Η ωμή θηλυκότητα σε όλες της τις εκφάνσεις είναι αυτό που η Schumer θα υποστηρίξει για άλλη μία φορά. Πλέον δίνει φως στην πλευρά της εγκύου γυναίκας, αυτής που δεν χαμογελά περιμένοντας να ολοκληρωθεί σαν (υπερ)άνθρωπος, αλλά προσπαθεί απλώς να επιβιώσει.

Και τα κατάφερε. She layed back there!

H Amy είναι έγκυος! Το αποκαλύπτει στο κοινό της και την ώρα των χειροκροτημάτων παραδέχεται πως στην ουσία το μόνο που έκανε ήταν… σεξ. Και κάπως έτσι απομυθοποιεί την αγιοποίηση της κάθε μάνας εκεί έξω που ξαφνικά αλλάζει, όχι τον εαυτό της αλλά το προσωπείο της.

…Meghan Markle

Ναι το να είσαι έγκυος την ίδια περίοδο με μία πριγκίπισσα δεν είναι κουλ. Την ώρα που η Amy βιώνει την κανονική εγκυμοσύνη τα περιοδικά λανσάρουν την πριγκιπική της διάσημης πρώην ηθοποιού. Ψηλά τακούνια, στενά ταγιέρ, βόλτες σε gala με ένα μεγάλο χαμόγελο. Και φυσικά η ανύπαρκτη κοιλιά. Δεν είναι όλα βγαλμένα από παραμύθι Media, μάθετέ το και ην ωραιοποιείτε τα πάντα…

Νο regrets – Η κινητοποίηση

Η ίδια αποκάλυψε πως μαζί με την Emily Rarajkowski βρέθηκαν στην Washigton όπου πρωτοστάτησαν στη διαδήλωση ενάντια στον προτεινόμενο από τον D.Trump για τη θέση του Ανώτατου Δικαστή,
Brett Kavanaugh, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για σεξουαλικές επιθέσεις. Η Amy δέχτηκε κριτική μιας και εκείνη την περίοδο ήταν ήδη έγκυος. Η ίδια δήλωσε πως έκανε ο,τι έκανε ως χρέος στο παιδί της.

Το καλύτερο φυσικά ήταν το ακομπλεξάριστο στριπτίζ της.

Ναι η Amy δεν χαμογελά γαλήνια χαϊδεύοντας τη φουσκωμένη κοιλιά της και ούτε μιλά για την ολοκληρωμένη πλέον ζωή της. Είναι αυθεντική, τολμά, κάνει χιούμορ, δε διστάζει να μιλήσει για όσα την και μας αφορούν και ναι, θα γίνει από τις πιο badass μάνες.

Σχόλια