H Ημέρα Καριέρας για Άτομα με Αναπηρία, επιστρέφει!

Το Career Fair.4all, η Ημέρα Καριέρας για Άτομα με Αναπηρία, διοργανώνεται και φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά απο την ethelon με την υποστήριξη του kariera.gr, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Το Career Fair.4all, επιδιώκει τη δημιουργία ίσων ευκαιριών στην αγορά εργασίας καθώς και την ενδυνάμωση του επαγγελματικού προφίλ ατόμων με αναπηρία.

H ethelon είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός με σκοπό την ανάδειξη και την προώθηση της έννοιας του εθελοντισμού στην ελληνική κοινωνία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εταιρείες και υποψήφιοι εργαζόμενοι με κάποια μορφή αναπηρίας έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν και να αλληλεπιδράσουν. Η κάθε εταιρεία θα έχει το περίπτερό της, στο οποίο θα δέχεται τους συμμετέχοντες και θα συζητούν θέματα και προοπτικές εργασίας.
Φέτος, στοχεύοντας στην καλύτερη προετοιμασία των συμμετεχόντων της εκδήλωσης, οι υποψήφιοι, για πρώτη φορά, πρόκειται να εκπαιδευτούν σε πέντε διαφορετικές θεματικές στο πλαίσιο του Career Fair.4all Academy όπως:

  • “Εξέλιξε τις δεξιότητες σου”
  • “Βρες την επαγγελματική σου πορεία” 
  • “Γνώρισε τον Ψηφιακό Κόσμο”                     
  • “Προετοίμασε το Βιογραφικό και την Συνέντευξη σου”
  • “Ενημερώσου για το νομικό πλαίσιο”

Εξασφαλίζοντας την ομαλή εξέλιξη της εκδήλωσης, εθελοντές και ειδικοί βοηθοί θα υπάρχουν στο χώρο της Τεχνόπολης κατά την διάρκεια της ημέρας.

Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 2000 συναντήσεις και περισσότερα από 500 άτομα με αναπηρία αλληλεπίδρασαν με πάνω από 30 επιχειρήσεις από τον χώρο της τεχνολογίας, των τηλεπικοινωνιών και του εμπορίου.

Μήπως είσαι ο επόμενος;

Δήλωσε την συμμετοχή σου εδώ: www.careerfair4all.gr

Σχόλια