Τα θετικά σχόλια για το τραγούδι Better Love συνεχίζονται, οι προβολές ανεβαίνουν και η κατάληξη μέσα στη δεκάδα γίνεται όλο και πιο πιθανή.

Στο εβδομαδιαίο βίντεο της Eurovision που ανέβασε τόσο στο επίσημο site όσο και στο κανάλι της στο youtube αναφέρεται στην αρχή για την επίσκεψη της Κατερίνας Ντούσκα στη Ρουμανία και τη συναντησή της με την εκπρόσωπο της Ρουμανίας, την Ester Peony. Στη συνέχεια παρουσιάζεται μέρος της συνέντευξης του Sergey Lazarev, εκπροσώπου της Ρωσίας, ο οποίος δήλωσε ότι φέτος δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί με τα προγνωστικά αλλά πάνω απο όλα να περάσει καλά και να δώσει τον καλυτερό του εαυτό. Στο τέλος του βίντεο μας δείχνει και κάποια στιγμιότυπα από το γύρισμα του βίντεο κλιπ του τραγουδιού της Νορβηγίας, με τίτλο ‘Spirit in the Sky’.

Τo video για αυτήν την εβδομάδα από το κανάλι της Eurovision στο YouTube

Όσον αφορά τώρα τα προγνωστικά ακόμα στη 1η θέση βρίσκεται η Ολλανδία. Μικρή πτώση σημείωσε η Κύπρος που από την 6η βρέθηκε στην 7η θέση ενώ η Ελλάδα παραμένει στην 8η. Εδώ αξίζει να αναφερθεί πως την προηγούμενη εβδομάδα η Ελλάδα βρέθηκε στα στοιχήματα στην 11η θέση και ξανά ανέβηκε στην 8η ύστερα από την δημοσίευση της Κατερίνας στο προφίλ της στο instagram στιγμιότυπα από την ηχογράφηση του τραγουδιού της στο Λονδίνο. Σ’ ένα από αυτά τα στιγμιότηπα ακούμε την Κατερίνα να ερμηνεύει την ψηλή νότα του τραγουδιού δίνοντας στους fans μια εικόνα για το πόσο ταλαντούχα είναι.

Από την άλλη μεριά στο πάρτυ που έγινε για την ελληνική συμμετοχή η Κατερίνα Ντούσκα δήλωσε ότι όσον αφορά την σκηνική παρουσία θα είναι έξι γυναίκες στο σύνολο και συμπλήρωσε λέγοντας πως οι διοργανωτές επισήμαναν ότι η συμμετοχή μας δεν μοιάζει με καμία άλλη. Συμπληρωματικά τόνισε ότι σκέφτονται ευρήματα που δεν έχουν ξανά γίνει στο διαγωνισμό ενώ στο τέλος αναφέρθηκε και στα προγραμματισμένα ταξίδια της όπως ήταν αυτό στη Ρουμανία, και στη συνέχεια να ακολουθούν το Λονδίνο, το Τελ Αβίβ, το Άμστερνταμ και τέλος η Μαδρίτη. Οι αντιδράσεις για την ελληνική συμμετοχή συνεχίζουν να είναι θετικές και σε συνδυασμό με τις 2,5 εκατομμύρια προβολές του τραγουδιού στο youtube σε σύνολο και από το επίσημο κανάλι της Eurovision όσο και από το κανάλι της Κατερίνας δημιουργούν πολλές ελπίδες για την κατάληψη μιας πολύ καλής θέσης.

Γράφει ο Νίκος Λαουτάρης

Σχόλια