Τέτοια τριήμερα δεν χάνονται με τίποτα!

Αρχής γενομένης την Παρασκευή 22/03 το Spinster βάζει τα εορταστικά του και ξεκινάει το 3ήμερο Party του.

Παρασκευή 22 Μαρτίου

Spyros Pagiatakis prs Trash & Treasures

Spinster

Τι είναι Trash και τι είναι Treasure; Δύσκολο το ερώτημα… Για τον καθένα είναι διαφορετική η απάντηση.

Ο Σπύρος Παγιατάκης διαλέγει τραγούδια, κυρίως από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, που για κάποιους είναι Trash ενώ για κάποιους άλλους Treasure. Choose your side!

Ελεύθερη Είσοδος

Σάββατο 23 Μαρτίου

TFTK invites Shango Records

Στις 23 του Μάρτη υποδεχόμαστε στο Spinster κ έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε ένα με την Shango Records κ κάποιους από τους πιο δυνατούς εκπροσώπους και θεμελιωτές της…

Η ειδική αποστολή της Shango με προορισμό την Αθήνα, αποτελείται από τους καλούς φίλους κ ταξιδευτές: Larry SKG , Pale Penguin kai Mbaya Ritmos.

Η σύνδεση της κολεκτίβας με την Shango, είναι μια πολλά υποσχόμενη πρόσμιξη η οποία δε μπορεί παρά να οδηγήσει σε μια μουσική πρωτογενή χημεία…

Και όχι σε καθαρά πειραματικό επίπεδο, αυτή η έλξη έχει επιβεβαιωθεί πολλές φορές όταν καλλιτέχνες με releases σ’ ένα απ’ τα πιο σεβαστά εγχώρια labels περνούσαν από το αρχηγείο στην Αιόλου και οι νύχτες γινόντουσαν μέρα, μέσα πάντα από τους ήχους δασών και παραλιών του κόσμου ,χορεύοντας ρυθμικά με κάθε λογής φυλή, ενώ στο τέλος γίνονταν όλη μία μέσα σε λίγες μόνο ώρες! the tribal nation

Απο τότε, και εφόσον η κοινή ριζική κατεύθυνση σε world ήχους με ηλεκτρονικό υπόβαθρο ήταν εμφανής, άρχισε από κοινού να εμφανίζεται η ιδέα και επιθυμία να ενωθούν οι 2 αυτές τάσεις, εκπροσωπώντας ο καθένας το δικό του ηχητικό παρελθόν, σε μια βραδιά μοιρασμένη πίσω από τα ντεκς.. Η ώρα έφτασε κ το αποτέλεσμα αναμένεται με ανυπομονησία!

Την FTK θα εκπροσωπήσουν οι nikolas gale και Stiko , & το βαρύ πυροβολικό Sigma Gamma – Σίγμα Γάμμα στα visuals!

Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι μουσικές δώρο με αγάπη!

Last but definitely not least

Κυριακή 24 Μαρτίου


Your Sunday Party at Spinster

Τα καλύτερα παιδιά της Αθηναϊκής μουσικής σκηνής συναντιούνται στα dexx του Spinster. Παραμονή 25ης Μαρτίου, Κυριακάτικο party από νωρίς με φρέσκους djs και φρέσκους ήχους.

Χορός και ποτά από τις 7 το απόγευμα σε ένα μουσικό πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσεις. Το πρόγραμμα ανοίγει smooth και χορευτικά ο Sunkissed, για να τον αντικαταστήσει η Pop και cool Lou.. Επόμενος ο ολόφρεσκος Tom (Yosi) και δυναμικότατο φινάλε με την αγαπημένη Celia M.

Απολαύστε υπεύθυνα!

Σχόλια