Το μεγαλύτερο φεστιβάλ της χώρας αφιερωμένο στην πιο γευστική και ένοχη απόλαυση, τη σοκολάτα, ήρθε για να μείνει!

Πάρτε μια γεύση από το Chocolate Fest, που προσέλκυσε εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους στην Τεχνόπολη σε ένα άκρως ερωτικό σοκολοτετραήμερο!

Chocolate Fest

Κυριακή απόγευμα και ενώ μικροί και μεγάλοι πλημμύριζαν τους διάφορους χώρους της Τεχνόπολης, ένα γνώριμο μαγικό άρωμα σε καλούσε να το ακολουθήσεις και να βουτήξεις στο σοκολατένιο συντριβάνι του Chocolate Fest.

Το εργοστάσιο σοκολάτας που στήθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 14-17 Φεβρουαρίου (μεταξύ μας ποιος δεν είναι ερωτευμένος με τη σοκολάτα;) τα είχε όλα.

Παραρτήματα αγαπημένων ζαχαροπλαστείων, όπως ο Κωνσταντινίδης, brands, και εκθέτες – σοκολατοποιοί που σε κερνούσαν σοκολατολιχουδιές και σε προσκαλούσαν να εξερευνήσεις τη μαγεία της βασίλισσας των γλυκών.

Οι επιλογές πολλές… Η απόφαση δύσκολη. Η σοκολατοαπόλαυση σε όλες της τις πιθανές και απίθανες εκδοχές της. Από τα all time classic παγωτό, λουκουμάδες, βαφλάκια, brownies, στην απρόβλεπτη καυτερή σοκολάτα τσίλι.

Η σοκολάτα σε όλες τις της μορφές, βρώσιμες και μη, περιτριγύριζε τους επισκέπτες στους διάφορους χώρους όπου πρωταγωνίστρια ήταν η ένοχη απόλαυση μικρών και μεγάλων.

Σε ποια χώρα γεννήθηκε η σοκολάτα; Πόσα είδη κακαόδεντρων υπάρχουν; Ποια βασίλισσα την έφερε στην Ευρώπη;

Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα που δεν σου είχαν περάσει καν από το μυαλό, όταν μασουλούσες την αγαπημένη σου σοκολάτα, απαντήθηκαν σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα με παράξενα facts για την αγαπημένη μας συνήθεια.

Γνωστοί chefs δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη μεγάλη γιορτή των chocoholics. Η Ελένη Ψυχούλη, ο Κωνσταντίνος Χολέβας, ο Δημήτρης Τσούλης, η Madame Ginger ήταν μερικοί μόνο από τους καλεσμένους που μοιράστηκαν τις ζαχαροπλαστικές τους γνώσεις σε θεματικά workshops, με βασικό υλικό τη σοκολάτα μέσω live cookings.

Φεύγοντας, και έχοντας πάρει τα απαραίτητα εφόδια για το σπίτι, το Chocolate Fest σου αφήνει μια γλυκιά γεύση αλλά και ένα γιατί. Γιατί να μην είναι κάθε μέρα το ίδιο σοκολατένια;

Ραντεβού ξανά του χρόνου!

Σχόλια