Οι μέρες περνάνε και το YouthSpeak Forum κοντεύει όλο και περισσότερο!

Για πρώτη φορά νέοι – φοιτητές και οργανισμοί της Θεσσαλονίκης θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στο YouthSpeak Forum το οποίο πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην πόλη το Σάββατο 30 Μαρτίου, στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Ενώ στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί για 4η συνεχή χρονιά στις 4 Απριλίου στο Μουσείο Μπενάκη.

#1 Θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους

Στο YouthSpeak Forum θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους! Θα ακούσεις ενδιαφέρουσες ομιλίες από ανθρώπους με εμπειρία στον χώρο που δραστηριοποιούνται.

Ενώ θα έχεις την δυνατότητα να γνωρίσεις νέους και φοιτητές από διαφορετικά background και εκπαιδευτικά υπόβαθρα.

Στο YouthSpeak Forum γίνονται οι καλύτερες συζητήσεις και επεκτείνεις το δίκτυο σου!

#2 Θα γνωρίσεις νέα πράγματα

Στο YouthSpeak δεν θα ακούσεις απλά ομιλίες που θα σε εμπνεύσουν αλλά θα έχεις την δυνατότητα να παρακολουθήσεις και workshops από κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο τους.

Μεγάλοι Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί (ΜΚΟ) και επιχειρήσεις θα σου παρουσιάσουν case studies ή challenges που αντιμετώπισαν σε μια διαφημιστική καμπάνια ή στην διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.

YouthSpeak Forum

#3 Θα συνεργαστείς με ανθρώπους σαν και εσένα

Το YouthSpeak είναι μια εκδήλωση από νέους για νέους. Αυτό σημαίνει πως το κοινό αποτελείται από φοιτητές και νέους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για παγκόσμια και εθνικά ζητήματα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα συνεργαστείς με μια ομάδα νέων με στόχο να κατανοήσετε ένα ζήτημα αλλά και να δημιουργήσετε μαζί λύσεις.

#4 Η είσοδος είναι ελεύθερη

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις στην χώρα μας για τους νέους.

Έτσι, το YouthSpeak Forum έχει είσοδο ελεύθερη για όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα.

Έλα να ανακαλύψεις νέες και ευκαιρίες και να κάνεις τη γνώμη σου να ακουστεί! Κάνε τώρα εγγραφή δωρεάν (http://ysfgreece.eventbrite.com/) και σε περιμένουμε:

  • 30/3 στην Θεσσαλονίκη στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος.
  • 4/4 στην Αθήνα στο Μουσείο Μπενάκη.

Σχόλια