Μήπως να μάθεις που θα πάει το TEDxAUAthens πριν το δεύτερο του event;

To TEDxAUAthens, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα κάνει μια στάση πριν την διοργάνωση του δικού του event. Σταθμός; Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στις 9 Φεβρουαρίου λοιπόν στο κτίριο του Σταύρου Νιάρχου, για μια ακόμη χρονιά θα βρίσκεται η Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων, IUF, που δεν είναι τίποτα άλλο , από ένα φιλικό περιβάλλον στο οποίο οι νέοι μπορούν να αποκτήσουν πραγματικές πληροφορίες για τις σπουδές τους στο εξωτερικό, από εκπροσώπους των ίδιων των πανεπιστημίων.

Δωρεάν Εγγραφή εδώ: www.iuf.gr/el

Πάνω από 40 εκπαιδευτικά ιδρύματα από 10+ χώρες έρχονται να προσλάβουν ακαδημαϊκά πολύτιμους και κινητοποιημένους Έλληνες φοιτητές στην IUF. Σκοπός της, να προσφέρει ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές επιλογές για τους νέους στην Ελλάδα!

Τι θα βρεις στην IUF;

  • Πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο
  • Δωρεάν συμβουλευτική
  • Υποτροφίες
  • Σεμινάρια & Workshops

Η ομάδα του TEDxAUAthens του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όχι μόνη της φέτος, αλλά και με άλλα πανεπιστημιακά TEDx, θα είναι όλοι μαζί εκεί, προκειμένου να σας γνωστοποιήσουν τις δράσεις τους, για συζήτηση, για ενημέρωση όσον αφορά το TEDx, αλλά και για πάρα πολλές εκπλήξεις και δώρα που θα σας μείνουν αξέχαστα.

Μην το χάσεις! Έλα στο stand, να γνωρίσεις ελληνικές πανεπιστημιακές ομάδες του TEDx , αλλά και να ενημερωθείς για ακαδημαϊκές ευκαιρίες και επιλογές!

9 Φεβρουαρίου – Stavros Niarchos Foundation Cultural Centre!

Και 8 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη!

Σχόλια