Αν είσαι Designer, Developer, Creative mind, Marketer, Product Designer, Project Manager, Startupper or a tech & design enthusiast τότε είσαι στο σωστό άρθρο!

Η Quintessential SFT διοργανώνει επίσημα το Figma Athens meetup στις 13 Μαρτίου, ώρα 19:00 στο Impact Hub Athens.

Τι είναι, όμως, το Figma;

Πρόκειται για ένα online, design collaborative εργαλείο. Το Figma (www.figma.com), είναι ένα από τα κορυφαία εργαλεία σχεδιασμού ψηφιακών προϊόντων. Αποτελεί ένα από τα πιο trending Design tools που χρησιμοποιούνται συνεχώς από εταιρείες όπως η Uber και η AirΒnΒ για την παραγωγή ψηφιακών προϊόντων.

Εδώ και μήνες, επεκτείνει το δικό του community και απευθύνεται σε κάθε είδους δημιουργικά άτομα που επιθυμούν να εξερευνήσουν τον κόσμο του Digital Design, Mobile & Web Designers, Marketers, Project Managers, entrepreneurs και startuppers.

Με παραπάνω από 8 Designed Themed meetups by Figma σε όλο τον κόσμο και επέκταση της κοινότητας σε πόλεις όπως Βερολίνο, Μανίλα, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Στοκχόλμη, Σιάτλ και Κοπεγχάγη, είναι πλέον η ώρα της Αθήνας να πρωταγωνιστήσει.

Κάνε join στο event δωρεάν εδώ!

Στόχος του Figma και της Quintessential είναι να ξεκινήσει και να επεκταθεί μια κοινότητα δημιουργικών ανθρώπων που θα γνωρίζονται, θα αλληλεπιδρουν και θα ανακαλύπτουν νέες τάσεις και μεθοδολογίες στο χώρο του design.

Στην πρώτη φετινή συνάντηση, μετά την εισαγωγή στο Figma ως εργαλείο, θα συζητήσουμε για την αποδοτική διαδικασία παραγωγής ενός προϊόντος και τη σημασία της συνεργατικότητας μεταξύ Designers & Developers. Η δεύτερη θεματική μας θα αποτελέσει την εισαγωγή στην κατασκευή και συντήρηση Design Systems στο Figma.

Θα ακολουθήσουν networking drinks και θα χαρούμε να συζητήσουμε σχετικά.

Ελάτε να γνωριστούμε και να δημιουργήσουμε μια ανοιχτή, δημιουργική κοινότητα!

Follow: https://www.meetup.com/Figma-Athens/
Follow: http://www.facebook.com/quintessentialsft

Σχόλια