Η κορυφαία μουσική πρόταση του χειμώνα, Η μουσική είναι ζωή, που καθήλωσε το κοινό της Θεσσαλονίκης έρχεται για λίγες μόνο εμφανίσεις στην Αθήνα

Η μουσική έχει πολλές καταγωγές αλλά πάντα ο τόπος της είναι κοινός για όλους. Το γνήσιο αίσθημα των τραγουδιών που ταξιδεύουν από στόμα σε στόμα και από γενιά σε γενιά. Γι’ αυτό η Μαρινέλλα συσπειρώνει καλλιτέχνες από διαφορετικούς μουσικούς ορίζοντες. Έτσι, δύο Θεσσαλονικείς, δύο Βεροιώτες πολίτες του κόσμου με ποντιακή καταγωγή, μία Κύπρια και μία Ελληνοσουηδέζα ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Διογένης studio από τις 9 Φεβρουαρίου και για 10 μόνο παραστάσεις κάθε Σάββατο στις 22.00 και κάθε Κυριακή στις 19.00. Γιατί η μουσική είναι ζωή!

Η Μαρινέλλα είναι μαζί με τους: Κώστα Μακεδόνα, Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαρουχίδη, Ήβη Αδάμου και Έλενα Παπαρίζου. Ας σταθούμε, όμως, για λίγο στην πορεία τους…

Τα λόγια είναι περιττά όταν πρόκειται για τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, τη Μαρινέλλα. Η σπουδαία αυτή ερμηνεύτρια, με τη σαρωτική και συγκλονιστική παρουσία της, είναι ένα σύμβολο θέλησης, δύναμης και δημιουργίας και αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο για τις επόμενες γενιές.

Μέσα από μία μεγάλη διαδρομή που ξεπερνά τις έξι δεκαετίες, διαγράφεται το σημαντικό έργο και η ουσιαστική της συνεισφορά στα καλλιτεχνικά δρώμενα και δίκαια ενσαρκώνει τον όρο ”μεγάλη καλλιτέχνις”.

Ο Κώστα Μακεδόνας είναι αδιαμφισβήτητα ένας απ’ τους σημαντικότερους ερμηνευτές της γενιάς του, έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες με κορυφαίους δημιουργούς και διαχρονικές επιτυχίες. Στα 30 χρόνια της μουσικής του διαδρομής έχει συνεργαστεί με τα πιο γνωστά ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών και πάντα με ήθος και συνέπεια και με γνώμονα την αγάπη του, για το καλό τραγούδι διαθέτει δεκάδες μουσικά μαργαριτάρια που τον δικαιώνουν για τις επιλογές του.

Οι Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαρουχίδης είναι δύο απρόσμενοι και ανατρεπτικοί καλλιτέχνες. Πρόκειται για σπουδαίους σολίστες με σπάνιο ταλέντο και πίστη στη μουσική, που προσπαθούν -όπου τους επιτρέπει- να παντρεύουν με επιτυχία ξεχωριστές μουσικές παραδόσεις. Μέσω ενός παγκόσμιου ρεπερτορίου, αποδίδουν μουσικές του κόσμου με ελληνικό ήχο, δημιουργώντας έντονα συναισθήματα.

Η Ήβη Αδάμου ξεκινώντας τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στη μουσική περίπου στα 16 της χρόνια, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο του μουσικού θεάματος και του θεάτρου. Ήδη μετράει αρκετές επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει ερμηνεύσει πολύ σημαντικούς ρόλους σε κλασσικά musical.

Την παράσταση συμπληρώνει η Έλενα Παπαρίζου, η γυναίκα καλλιτέχνης με τις περισσότερες διακρίσεις και βραβεία την τελευταία δεκαπενταετία. Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με διεθνή ονόματα, ενώ τον Απρίλιο του 2019 θα κλείσει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη δισκογραφία, τα τραγούδια της μετράνε εκατοντάδες εκατομμύρια τραγούδια στο YouTube, οι δίσκοι της εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις  παγκοσμίως ενώ κατά καιρούς έχει κατακτήσει με τις επιτυχίες της τα charts πολλών ευρωπαϊκών χωρών.

Συμμετέχουν επίσης οι: Ιάσονας Μανδηλάς και Πάνος Μαλικούρτης

ΤΙΜΕΣ:

Σάββατο

Εξώστης:

Α σειρά: 35Ε με ποτό

Β και Γ σειρά: 28Ε με ποτό

κόκκινη ζώνη: 18Ε με ποτό

Πλατεία:

Πλατεία 2η-3η-4η σειρά: 220 Ε special

180 E απλή φιάλη

Κυριακή

Εξώστης:

A σειρά: 30E

Β και Γ σειρά: 23E

κόκκινη ζώνη: 15E

Πλατεία:

Α ζώνη: 200E

2η-3η-4η σειρά: 180E

Η υπόλοιπη πλατεία: 160E

Πηγή φωτογραφιών: DIOGENIS STUDIO SYNENTEYXI TYPOU

Σχόλια