Είναι Παρασκευή βράδυ τι εννοείς θα μείνεις σπίτι; Εδώ σου προτείνω την καλύτερη επιλογή για μια ξεχωριστή έξοδο στο Casablanca Social Club…

Ένα από τα ελάχιστα διατηρητέα κτήρια, που θυμίζει την άλλοτε συνοικία των «Εξοχών» και το οποίο παρέμενε για χρόνια άδειο αποκτά και πάλι ζωή με τους όμορφους χώρους του να στεγάζουν πλέον ένα νέο café – bar restaurant, το «Casablanca Social Club».

Casablanca

Η πρώην Βίλα Λεβή Μοδιάνο και Θεμελή χτίστηκε το 1888 και περιήλθε στην οικογένεια Μιχαηλίδη το 1926, η οποία διέμενε στο διώροφο οίκημα μέχρι το 1990. Στη συνέχεια, ενοικιάστηκε από τράπεζα, η οποία επισκεύασε το κτίριο.

Casablanca

Η Cassablanca συστήνεται ως Social Club και εμπνέεται από την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής, που ξεχώριζε για την ποιότητα και την αισθητική της. Το κτήριο διαρθρώνεται σε δύο ορόφους, με ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία και λεπτομέρειες που δεν περνούν απαρατήρητες συνδέονται το κλασσικό με το σύγχρονο.

Η μουσική, το service, ο χώρος σε προσκαλούν να γίνεις ο πρωταγωνιστής σε μια σύγχρονη σελίδα για ένα ιστορικό κομμάτι της Θεσσαλονίκης.

Γι’ αυτό οι άνθρωποι του Cassablanca Social Club σε προτρέπουν να είσαι ο εαυτός σου, γιατί έτσι θα ζήσεις την πραγματική εμπειρία όλες τις ώρες, είτε απολαμβάνεις τον καφέ σου, είτε το κρασί, το cocktail ή ένα σπάνιο απόσταγμα.

start the day with the smile, end it with campange

Εξερευνήστε, επίσης, και τη γευστική πλευρά του καταλόγου μ’ ένα μενού που καλύπτει τις απαιτήσεις του casual dining για να ολοκληρώσετε τη διαδρομή σας.

Δες εδώ που θα φας την καλύτερη ιταλική πίτσα στη Θεσσαλονίκη!

Πληροφορίες:

Περιοχή     
Ανατολικ

Διεύθυνση
Βασ. Όλγας 18

Τηλέφωνο
2311243609

Σχόλια