Το Frapress.gr παρευρέθηκε στο πάντα ζεστό θέατρο Vault στην πρεμιέρα του Brandon Teena!

Η αφρόκρεμα του θεατρικού κόσμου βρισκόταν στον χώρο για την πρεμιέρα του Brandon Teena και δίχως ίχνος αμφιβολίας η παράσταση στέφθηκε με τεράστια επιτυχία. Κοινό και κριτικοί κατενθουσιασμένοι δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν το εξαιρετικό καστ, τον σκηνοθέτη (Στέλιο Καλαϊτζή) και τους υπόλοιπους συντελεστές!

Το ΔΤ της παράστασης αναφέρει σχετικά:

Τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Brandon Teena», σε σκηνοθεσία του Στέλιου Καλαϊτζή στο θέατρο Vault.

Την επίσημη πρεμιέρα του «Brandon Teena» τίμησαν με την παρουσία και το ζεστό τους χειροκρότημα αρκετοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου αλλά και του τύπου.

Μεταξύ άλλων, παρακολούθησαν τη παράσταση οι:

Πέμη Ζούνη, Αλέξανδρος Ρήγας, Μίνα Χειμώνα, Μαρίνα Καλογήρου, Ελεωνόρα Αντωνιάδου, Μιχάλης Συριόπουλος, Δήμητρα Σταυροπούλου, Περικλής Μοσχολιδάκης, Βασίλης Μπουζιώτης, Σωτήρης Μεντζέλος, Ηλέκτρα Καρτάνου κα.

Brandon TeenaΛίγα λόγια για το έργο: Το «Brandon Teena» βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Μια ιστορία που συγκλόνισε την αμερικανική και μετέπειτα την παγκόσμια κοινή γνώμη, κυρίως με τη μεταφορά της στον κινηματογράφο με τον τίτλο ”Boys Don’t cry”.

To «Brandon Teena» σε σκηνοθεσία του Στέλιου Καλαϊτζή βασίζεται στην αληθινή ιστορία που συγκλόνισε τη παγκόσμια κοινή γνώμη με την μεταφορά της στον κινηματογράφο με τον τίτλο ”Boys Don’t cry”.

O Brandon Teena είναι ένα πρόσωπο ξεχωριστό. Ένας νέος παγιδευμένος σε κρίση σεξουαλικής και ”ανθρώπινης” ταυτότητας, που τον καταδιώκει σ’ όλη του τη ζωή. Τα λάθη του έχουν υψηλό αντίτιμο, ιδίως το τελευταίο του.

Ένα λάθος που θα αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό του. Ο Brandon Teena υπήρξε ταυτόχρονα ένας εντυπωσιακός εραστής και ένας εγκλωβισμένος παρείσακτος, ένα εξαθλιωμένο μηδενικό και ένας λαμπερός ονειροπαρμένος, ένας τολμηρός κλέφτης και το τραγικό θύμα ενός άδικου εγκλήματος.

Ο ρεαλισμός και η αλήθεια των χαρακτήρων συνθέτουν σταδιακά την αφήγηση της ιστορίας αυτού του ιδιαίτερου ανθρώπου. Η αφαίρεση και η αποδόμηση στοιχείων μέσα σε αυτήν αφήγηση θα φωτίσουν τις σκέψεις μιας κοινωνίας και θα αναδείξουν την πνευματική και συναισθηματική φωνή αυτού του ξεχωριστού, για πολλούς, ήρωα. Μιας φωνής διαφορετικής που πρέπει να ακουστεί.

“Θέλω να είμαι εγώ. Είμαι εγώ”

Brandon TeenaΠρωταγωνιστούν οι:

Θεόφιλος Μανόλογλου, Νίκη Μαστροκάλου, Μελανία Μπαλτσίδου, Ιάσονας Παπαματθαίου, Εύη Τσάφου, Ελένη Φαλατάκη, Αναστάσης Χριστοφιλόπουλος.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00, έως 30 Ιανουαρίου.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 213 0356472 (https://www.viva.gr/tickets/theater/vault-thatre-plus/brandon-teena/)

VAULT Theatre Plus (Μελενίκου 26, Βοτανικός)

Φωτογράφος: Ναταλία Μαραγκού

Σχόλια