To Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 στο Spinster έχει παρτάρα!
(Μετά τις 22.00 με είσοδο ελεύθερη)

Έξι χρόνια; Κι όμως, τόσα πέρασαν από το πρώτο Danceteria στο χώρο του six d.o.g.s. όπου όλοι το μάθαμε και το αγαπήσαμε! Πολλοί οι εγχώριοι djs που τίμησαν με τα σετ τους τα event, αλλά και διεθνείς που ήρθαν για να επισφραγίσουν την επιτυχία και την ποιότητα της βραδιάς αυτης.

Το Danceteria, λοιπόν, γιορτάζει τα έκτα του γενέθλια και καλεί για πρώτη φορά στην Αθήνα τον Handmade, resident του θρυλικού Tresor club του Βερολίνου για ένα εκρηκτικό set μεταξύ house & techno στο αγαπημένο μας Spinster!

Το line up της βραδιάς συμπληρώνουν ο ClubKid, ιδρυτής και resident του Danceteria και ο Figkott, ιδρυτής των project Qreclaim και The Schenkens, δυο μοναδικών για τα αθηναϊκά δεδομένα πάρτι αφιερωμένα στην undeground club κουλτούρα.

Λίγα λόγια για τον Handmade…

Με έδρα το Βερολίνου, ο Handmade αποτελεί εδώ και δέκα χρόνια έναν από τους αγαπημένους resident του θρυλικού Tresor club στο Βερολίνο.

Ενεργό μέλος του club και γενικότερα της underground, αλλά και της queer clubbing σκηνης της γερμανικής πρωτεύουσας, εμφανίζεται σταθερά σε mobile πάρτι, όπως Same Bitches και Members, αλλά και σε σχεδόν σε όλα τα φημισμένα -και μη- μουσικόφιλα club.

Τα σετ του, πάντα δυναμικά, διακατέχονται από diversity που κυμαίνεται από διάφορες εκδοχές της house μέχρι την techno. Τα gig του σε όλη την Ευρώπη πλέον επισφραγίζουν την πορεία του ως ενός εξαιρετικά ποιοτικού, ταλαντούχου και ανερχόμενου dj.

Soundcloud: https://soundcloud.com/handmadeberlin
Resident Advisor: https://www.residentadvisor.net/dj/handmade
FB page: https://www.facebook.com/HandmadeDjPage/

Εσύ θα χάσεις τα έκτα γενέθλια του Danceteria στο Spinster παρέα με τον Handmade;

Σχόλια