Ένας ανεκτίμητος οδηγός ηγεσίας και διοίκησης!

Η τέχνη του να ακούς είναι ένα πολύτιμο βιβλίο, που δεν αποκαλύπτει μόνο τις ενοράσεις, που έχουν κρατήσει ζωντανή την κληρονομιά του Taizong, αλλά δείχνει επίσης και ότι η σοφία αυτή παραμένει επίκαιρη στον σύγχρονο κόσμο.

Λίγα λόγια για τον Tang Taizong:

Ο Taizong είναι ένας από τους σπουδαιότερους ηγεμόνες της ιστορίας, εφάμιλλος του Αυγούστου & του Ναπολέοντα, μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις τα επιτεύγματά του ξεπερνούν τα δικά τους. Υπό την ηγεσία του Taizong, η Κίνα έγινε η μεγαλύτερη και ισχυρότερη χώρα.

Κατά την περίοδο της ηγεμονίας του, παρατηρείται πλήθος ευφυών, πρωτοποριακών και τολμηρών επιτευγμάτων, τα οποία έθεσαν υψηλά στάνταρντ για όλους τους ηγεμόνες που ακολουθούσαν.

Τα γραπτά του θεωρούνται ένας ανεκτίμητος οδηγός ηγεσίας και διοίκησης.

Σχετικά με το βιβλίο:

Το Η Τέχνη του να Ακούς είναι ένα εγχειρίδιο ηγεσίας για όποιον βρίσκεται σε θέση να δημιουργήσει ή έχει ανάγκη να διαμορφώσει την έννοια της ηγεσίας και προσφέρει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα της σύγχρονης ηγεσίας όπως:

  1.  Πώς ν’ αποκτήσετε αυτογνωσία
  2. Πώς να αξιολογείτε το περιβάλλον σας
  3. Πώς να διαχειρίζεστε τη σχέση μεταξύ ηθικού χαρακτήρα soft skills
  4. Πώς να ασκείτε την ηγεσία
  5. Πώς να βελτιώσετε της οργανωτική σας συμπεριφορά.
  6. Πώς να εφαρμόσετε την τέχνη του πολέμου.Η τέχνη του να ακούς

Προτού γίνεις ηγέτης, επιτυχία είναι να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Αφού γίνεις ηγέτης, επιτυχία είναι να βελτιώνεις τους άλλους.

Προσωπικό σημείωμα:

Καθώς ανακάλυπτα τον εσωτερικό πλούτο του βιβλίου Η Τέχνη του να Ακούς συνειδητοποιούσα ότι είναι ο απόλυτος οδηγός ηγεσίας και διοίκησης για τον κάθε άνθρωπο που θέλει να κάνει μία εσωτερική ανασκόπηση του εαυτού του.

Στο βιβλίο αυτό θα έρθετε σε επαφή με μία ανθολογία συνομιλιών μεταξύ του Tang Taizong και των υπουργών του. Οι δώδεκα θεματικές έχουν σαν περιεχόμενο την δυναστεία του Tang καθώς και τα μυστικά όλων των σπουδαίων μακροχρόνιων επιτευγμάτων.

Ένα σπουδαίο άτομο προσελκύει σπουδαίους ανθρώπους και ξέρει πώς να τους κρατήσει ενωμένους.

 

Το βιβλίο Η Τέχνη του να Ακούς, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα (www.dioptra.gr)

Σχόλια