Το TEDxAUEB 2019 συστήνεται στο κοινό του με θέμα “Inner Needs”.

To TEDxAUEB 2019 επιστρέφει για έβδομη συνεχή χρονιά και συστήνεται στο κοινό του με το 1ο TEDx Adventure με θέμα “Inner Needs”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου. Έτσι, μέσα από ένα σύνολο δραστηριοτήτων, ο κόσμος θα γνωριστεί με το TEDxAUEB πριν την ημέρα του μεγάλου event.

Η ικανοποίηση των ζωτικών αναγκών δεν αρκεί για την ολοκλήρωση της ταυτότητας του ανθρώπου. Σκόπιμα ή εντελώς ασυνείδητα, αναζητούμε διαρκώς τρόπους να ικανοποιήσουμε τις ενδόμυχες ανάγκες μας και να φτάσουμε στην πολυπόθητη ισορροπία.

Δες εδώ όλα όσα συνέβησαν στο προηγούμενο TEDxAUEB

Ποια είναι η κινητήρια δύναμη που διαμορφώνει το ποιόν μας; Μπορεί να είναι η ανάγκη για μια αγάπη που εμπνέει ασφάλεια ή η ανάγκη για την ύπαρξη ισχυρής ελπίδας που μας δίνει δύναμη. Ίσως πάλι να χρειαστεί να ψάξουμε πιο βαθιά για την εύρεση ενός σημαντικού σκοπού στη ζωή μας.

To TEDx Adventure με θέμα Inner Needs από το TEDxAUEB 2019 θα είναι η αφορμή για να ακούσουμε και να καταλάβουμε καλύτερα αυτές τις κινητήριες δυνάμεις που πηγάζουν από μέσα μας.

Έχεις σκεφτεί τι είναι πιο σημαντικό για σένα;

Hope

Συνήθως, ψάχνουμε την ελπίδα στους γύρω μας ξεχνώντας την δύναμη που πηγάζει από εμάς τους ίδιους και πως μπορεί αυτή να μας παρακινήσει. Μέσα από ένα workshop για πρώτες βοήθειες στην οδό Ελπίδος, ώστε να ταιριάζει με τον σκοπό μας, θα πάρουμε ελπίδα μαθαίνοντας πώς να αντιμετωπίζουμε έκτακτες καταστάσεις με επιτυχία. Ταυτόχρονα, θα μπορούμε να γίνουμε δότες μυελού των οστών για να ανταποδώσουμε την χαρά για ζωή.

Η έντονη ελπίδα είναι ισχυρότερη δύναμη από οποιαδήποτε μεμονωμένη χαρά.

Purpose

Στη δεύτερη δραστηριότητα, ο σκοπός σου ενώνεται με σκοπούς άλλων και αποκτά αξία. Ένα παιχνίδι Bubble Soccer είναι έτοιμο για σένα. Παίξε για καλό σκοπό και διέδωσε την ενημέρωση για μία από τις συχνότερες σπάνιες παθήσεις.

Η προσωπική ολοκλήρωση έρχεται μέσα από την ικανοποίηση ενός ανώτερου σκοπού.

Love

Στο τέλος της “περιπέτειας”, επιστρέφουμε Spiti. Εκεί, ένα μάθημα thai massage θα περιμένει εσένα κι έναν φίλο σου να χαλαρώσετε ο ένας με την βοήθεια του άλλου.

Η αγάπη ξεκινά με τον εαυτό σου και μετά εξαπλώνεται συνεχώς.

Ακολούθησε το TEDxAUEB στο Instagram, κάνε like στο post του διαγωνισμού και άφησε ένα σχόλιο κάνοντας tag τον φίλο που θέλεις να φέρεις μαζί σου και μπορεί να είστε οι τυχεροί που θα κερδίσετε μία διπλή πρόσκληση για το πρώτο TEDx Αdventure από το TEDxAUEB. Και μην ξεχνάς! Η “περιπέτεια” αυτή είναι exclusive, γι’αυτό βιάσου!

Link: https://www.instagram.com/tedxaueb/

Σχόλια