Μετά από μια σειρά θεματικών workshops σε 6 διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες το Sharing Initiatives for Social Innovation επιστρέφει με χριστουγεννιάτικη διάθεση!

Το Sharing Initiatives for Social Innovation διοργανώνει την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 στις 20:00 το απόλυτο χριστουγεννιάτικο πάρτι καινοτομίας στο Booze Cooperativa στην Αθήνα.

H Inter Alia θα φιλοξενήσει εκπροσώπους οργανώσεων από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Πολωνία, την Ισπανία, την Ιταλία και την Ελλάδα που επιθυμούν να συζητήσουν θέματα που αφορούν την καινοτομία, την κοινωνική ένταξη και την επιχειρηματικότητα.

Έπειτα, από αυτή τη δημιουργική συζήτηση θα πραγματοποιηθεί το χριστουγεννιάτικο πάρτι, το οποίο αποτελεί την τελευταία φάση των θεματικών workshops, που έλαβαν χώρα σε Αθήνα, Λονδίνο, Βαρσοβία, Βαλέντσια, Λέτσε και Μασσαλία στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ “Sharing Initiatives for Social Innovation” #Sl4Sl.

Κύριος στόχος είναι η δημιουργία καινοτόμων πρωτοβουλιών, καθώς και η δημιουργία βιώσιμων λύσεων για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων. Έτσι, η δημιουργικότητα, η καινοτομία και το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα θα αποτελέσουν βασικά στοιχεία στο πάρτι στο Booze Cooerativa (Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα).

Η είσοδος είναι φυσικά δωρεάν, ενώ περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ!

Inter Alia

Η Inter Alia είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός πολιτών που στοχεύει στη δημιουργία μιας κοινωνίας πολιτών χωρίς αποκλεισμούς. Υποστηρίζει το εγχείρημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και, ταυτόχρονα, είναι ενάντια στην γραφειοκρατία της ΕΕ, την αποσύνδεση των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων από τους πολίτες, τη λήψη αποφάσεων από κεντρικές θέσεις. Τέλος, πιστεύει στη δημιουργική δύναμη των ενεργών πολιτών και δεσμεύεται μαζί τους σε μια σχέση αμοιβαίας μάθησης και κοινού οφέλους.

Σχόλια