Η πιο ωραία εποχή του χρόνου δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς σινεμά και νέες ταινίες.

Χριστούγεννα, μια περίοδος που όλοι ψάχνουμε περισσότερες ευκαιρίες να βγούμε από τα σπίτια μας και να περάσουμε χρόνο με τα αγαπημένα μας άτομα. Μέσα σ’ όλες τις επιλογές που έχεις (βλέπε Χαλαρό ΣΚ) μία από αυτές είναι ο πολυαγαπημένος κινηματογράφος -και άρα και πολλές νέες ταινίες.

Πιο κάτω, λοιπόν, θα δεις μερικές από τις νέες ταινίες που προβάλλονται τώρα στους κινηματογράφους για να προτείνεις και να πας με τους φίλους σου, τον/την αγαπημένο/η σου αλλά ακόμα και μόνος σου, γιατί όχι;

1. AQUAMAN

Μετά το Justice League, ήρθε ο καιρός να μάθουμε περισσότερα πράγματα για τον Aquaman μέσα από την καινούρια του ταινία. (Να ξαναπώ ότι αξίζει μόνο και μόνο για τον Jason Momoa; Όχι; Εντάξει).  Ο Arthur Curry, λοιπόν, καλείται να ολοκληρώσει το πεπρωμένο του ως διάδοχος της Ατλαντίδας και να ενώσει ξανά ξηρά και θάλασσα. Θα τα καταφέρει;

2. MARY POPPINS

Σουπερκαλιφρατζιλιστικεξπιαλιντόσιους!

Έλα, πες την αλήθεια. Το διάβασες κι εσύ τραγουδιστά!

Η αγαπημένη Mary Poppins επιστρέφει μετά από 54 χρόνια στις οθόνες μας, σε μια νέα οικογένεια αυτήν τη φορά, όπου με τα μαγικά κόλπα της θα προσπαθήσει να ξαναφέρει χαρά στη ζωή τους.

Μπορεί να είναι μια ολίγον παιδική ταινία, αλλά μιλάει σίγουρα στο παιδί που έχουμε μέσα μας -ειδικά τώρα- στις γιορτές.

3. THE BACHELOR 3

Last στην τριλογία των ταινιών Bachelor, αλλά σίγουρα not least. Αυτήν τη φορά παντρεύεται ο Τζίμης. Την συνέχεια την ξέρετε θαρρώ.

4. VICE

Αποτελεί την αυτοβιογραφία του Richard (Dick) Bruce Cheney, ο οποίος υπηρέτησε ως ο 46ος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ (2001-2009). Μέσα από έναν κωμικό τόνο, η ταινία προβάλλει την επιρροή του αντιπροέδρου του George Bush σε μία Αμερική που έζησε την 11η Σεπτεμβρίου.

5. KURSK

Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του K-141 KURSK, ενός ρωσικού πυρηνοκίνητου υποβρυχίου που χάθηκε μαζί με όλο το πλήρωμά του, όταν βυθίστηκε στη Θάλασσα του Μπάρεντς τον Αύγουστο του 2000. Η επιχείρηση ξεκίνησε ως μια απλή άσκηση εκτόξευσης εικονικών τορπιλών, κατέληξε όμως δραματικά, με τη ρωσική κυβέρνηση να αρνείται για μέρες την βοήθεια των ξένων κυβερνήσεων προτού τελικά συμφωνήσει να δεχθεί τη συνδρομή της βρετανικής και της νορβηγικής κυβέρνησης.

Σχόλια