Πίσω από το όνομα Midnight Circus Gypsy Brewing βρίσκεται μια νεοσύστατη ελληνική εταιρία νομαδικής μικροζυθοποιΐας.

Βαθύ καλοκαίρι του 2013 κάπου στην οδό Βουλγαροκτόνου, Εξάρχεια και ενώ η Μυρσίνη & ο Λουκάς ξεκουραζόντουσαν στο πάτωμα του σαλονιού, τα πρώτα σπιτικά βαρελάκια ζυμώνουν άγρια στη δροσερή θαλπωρή του υπνοδωματίου. Για τα επόμενα χρόνια οι δοκιμές τους φιλοξενήθηκαν περιοδεύοντας σε ταράτσες και υπόγεια ανά την πόλη.

Εκεί φάνηκε πως ο δικός τους τρόπος είναι ο νομαδικός.

Φτάνουμε στο 2018 και το Midnight Circus πλέον σου παρουσιάζει τον μονόφθαλμο Τζακ, μία πραγματική Lager όπως ήταν πριν την ποτοαπαγόρευση (One-Eyed Jack) & την Ντάμα Κούπα, μία πιστή στο Βρετανικό στυλ, Red Ale (Queen of Hearts)!

Οι 2 ετικέτες της Midnight Circus Gypsy Brewing:

  • One-Eyed Jack, Pre-Prohibition Lager: Στην Αμερική, πριν την ποτοαπαγόρευση, στις αρχές του 1900, η lager ήταν μία μπύρα δυνατή, με γεμάτο σώμα, γεύση βύνης και διακριτό άρωμα και γεύση λυκίσκου.
    Η ετικέτα One-Eyed Jack είναι μία σύγχρονη εκδοχή της Classic American Pilsner από την Midnight Circus Gypsy Brewing: Δροσιστική αλλά και τολμηρή!

 

  • Queen of Hearts, Red Ale: Πρόκειται για μία Red Ale μπύρα μ’ έντονη γεύση και άρωμα βύνης, ισορροπημένη πικράδα και νότες από καραμέλα, μέλι και μπισκότο. 
    Η ετικέτα Queen of Hearts (Ντάμα Κούπα) είναι με χαμηλή ενανθράκωση, κοντά στο παραδοσιακό Βρετανικό στυλ!

Οι μπύρες της νομαδικής ελληνικής μικροζυθοποιΐας είναι διαθέσιμες σε μπουκάλι 330ml και σε βαρέλι Keykeg 20 λίτρων.

Δες επίσης: 8 μπύρες με Ελληνική ταυτότητα, απίθανη γεύση και για όλα τα γούστα

Σχόλια