Για τα “REPRESENT THE VIBE sessions” παρέα με του The Fuzics στην σκηνή του Bums, μας μίλησε ο Mc Yinka!

Ο Yinka και οι Fuzics παρουσιάζουν την πρώτη από μια σειρά μουσικών παραστάσεων που θα ονομάζονται “REPRESENT THE VIBE sessions”. Η κάθε συναυλία θα φιλοξενεί εκλεκτούς καλεσμένους και θα παρουσιάζεται καινούργιο υλικό.

Στις 7 Δεκεμβρίου στην ιδιαίτερη σκηνή του Bums ο Yinka και οι fuzics θα υποδεχτούν τον Μιχάλη Afolayan γνωστό ως Dash, ιδρυτή του πολιτιστικού κέντρου αφρικανικής τέχνης ‘ΑΝΑΣΑ‘ και μέλος της θρυλικού χιπ χοπ σχήματος ‘ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ’ και τους φοβερά ταλαντούχος νεαρούς mc’s ‘TWINSANITY‘ και θα παιχτούν LIVE από την μπάντα κλασσικά κομμάτια των Παρεμβολών και κομμάτια από τη δισκογραφία των Twinsanity.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 και η είσοδος είναι 7 ευρώ με μπύρα.

O Yinka και οι The Fuzics ενώνοντας μουσικούς και μουσικές ετοιμάζονται να αλλάξουν την μουσική σκηνή της Αθήνας!

Με τους Fuzics πόσο καιρό παίζεται μαζί;

H μπάντα υπάρχει από το 2013 με άλλη σύνθεση που από αυτή έχουν απομείνει ο Gregory στα drums και ο Alex Skins στην κιθάρα. Νέες προσθήκες φέτος ο Panos foo και η LiA Keys. Τα προηγούμενα χρόνια είχα την τιμή να είναι στη μπάντα ο BassMent Rat από bangies: Renato Kushi και Κωνσταντίνος Σηφάκης.

Τι θα παίζεται τώρα;

Θα παίζουμε συνθέσεις δικές μας καθώς και κομμάτια από τη δισκογραφία μου με ύφος που θα περιλαμβάνει όλο το φάσμα της μαύρης μουσικής και θα παρουσιάζεται σε μορφή παράστασης. Στόχος να προβάλουμε όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα μέσω της ψυχαγωγίας.

Έχετε κάτι στα σκαριά; Κάποιο δίσκο ή single;

Ετοιμάζουμε κομμάτια και σκοπεύουμε να βγάλουμε ένα single με φανκ ύφος εν ονόματι ‘Baga jaga’. Αναμένετε.

Οι καλλιτέχνες που θα φιλοξενούνται θα ‘ναι κοντά στο funk-soul-hip hop φάσμα;

Οι καλλιτέχνες που θα φιλοξενούνται, θα είναι άτομα, που εκτιμάμε καλλιτεχνικά ανεξαρτήτως μουσικού στυλ. Στόχος να γίνει ένα μπόλιασμα, μια αλληλεπίδραση μουσικών, που μέσα από αυτό το μοίρασμα θα βγει κάτι νέο και αυθεντικό.

Μπορείς να μας αποκαλύψεις 1-2 ονόματα που έχεις στο μυαλό σου για την συνεχεία;

Τα ονόματα είναι μυστικά. Θα πάρουν μέρος πολλοί φίλοι και σίγουρα θα έχουμε εκπλήξεις.

Facebook event

Σχόλια