Η Ήρα Κατσούδα μιλάει στο Frapress.gr για το “Χωρίς Γλουτένη” που φτάνει στο τέλος του και πολλά ακόμη!

H ταλαντούχα Ήρα Κατσούδα μας μίλησε για την παράσταση της Πέμπτης (29/11) στο Superfly, τις πηγές έμπνευσής της, αλλά και το “Χωρίς Γλουτένη”.

Τι θα δούμε – ακούσουμε την Πέμπτη στο Superfly;

Ήρα Κατσούδα

Θα δείτε μια παράσταση stand up με ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά 5 κωμικούς! Χαμός; Έχω, λοιπόν, την χαρά να παρουσιάσω 4 εξαιρετικούς κωμικούς. Τώρα, το τι θα ακούσετε και τι θα πουν τα παιδιά δεν το γνωρίζω ούτε εγώ η ίδια, αλλά σίγουρα θα ακούσετε αστεία! Και επίσης να σου πω και κάτι; Δεν θέλω να σποϊλάρω, να έρθετε να ακούσετε μόνοι σας!

Τι άλλο κάνεις αυτήν την περίοδο;

Λοιπόν, τα Σάββατα του Δεκέμβρη θα είμαι στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με το σόλο μου “Χωρίς Γλουτένη” για 4 τελευταίες παραστάσεις. Βλέπεις μετά από έναν χρόνο κλείνει τον κύκλο του μιας και τον Μάρτιο θα παρουσιάσω τη νέα μου σόλο παράσταση. Οπότε, αυτό που κάνω αυτή την περίοδο είναι να παίζω και να γράφω.

Τι σε εμπνέει για τα αστεία σου;

Οτιδήποτε μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για κείμενο. Κάτι που σου έτυχε, ένα βίωμα, μια ωραία παρατήρηση, μια ατάκα, ένα αντικείμενο, ένας άνθρωπος, μια συνθήκη.

Που δοκιμάζεις τα αστεία σου;

Στους φίλους μου! Είναι τα καλύτερα πειραματόζωα! Σε πιο σοβαρή βάση, τα δοκιμάζω σε παραστάσεις. Είτε open mic, είτε και στις δικές μου.

Υπήρχε κάποιος που σε έχει επηρεάσει; Standuper ή και όχι;

Το πρώτο stand up που είδα ποτέ ήταν του Εddie Murphy το «delirious». Τότε, είχα συγκλονιστεί! Οπότε μπορείς να πεις πως αυτό το special αποτέλεσε αφορμή να ξεκινήσω το stand up.

Τι κάνεις πριν και μετά από τις παραστάσεις;

Μετά τις παραστάσεις πίνω ποτό. Πριν τις παραστάσεις δεν πίνω ποτέ. Πίνω καφέ.

Για περισσότερη δουλειά και νέα της ταλαντούχας Ήρας μπείτε στην σελίδα της Ira Katsouda!

Σχόλια