Ακόμα περιμένεις; Δες όλες τις θέσεις εργασίας και στείλε τώρα την αίτησή σου!

Περιμένεις υπομονετικά στη στάση το λεωφορείο που ως συνήθως έχει αργήσει ή γυρνάς μόνος/η με το τρένο στο σπίτι; Οποιαδήποτε κι αν είναι εκείνη η στιγμή που απλά χαζεύεις το κινητό σου, κάνε κάτι χρήσιμο για σένα! Διάβασε αυτό το άρθρο με τις θέσεις εργασίας και ανακάλυψε αυτή που σου ταιριάζει! Κι αν δεν βρεις εδώ αυτή που θα σου κάνει το κλικ, τσέκαρε και τις υπόλοιπες στο CollegeLink.gr.

1. People Development Specialist @ AB Vassilopoulos

Θέλεις να εργαστείς σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες supermarket; Ναι, καλά είδες, η AB Βασιλόπουλος αναζητά People Development Specialist για την συμμετοχή του σε όλες τις διαδικασίες και μεθόδους για την επιλογή εργαζομένων,  για την διαχείριση των βάσεων δεδομένων που συνδέονται με τις διαδικασίες της επιχείρησης, κ.ά. Εάν λοιπόν έχεις κάποιο πτυχίο σε Business Administration, Human Resources Management, Sociology, Psychology ή κάτι παρόμοιο, κάνε την αίτησή σου!

2. Discover Graduate Programme Greece @ Vodafone Greece

Μόλις τελείωσες τις σπουδές σου και ψάχνεις εργασία; H γνωστή σε όλους εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα ανταγωνιστική στον χώρο Vodafone, προσλαμβάνει άτομα για πρακτική εργασία, με δημιουργικότητα, διάθεση για μάθηση, με πτυχίο σε κάποια Πολυτεχνική σχολή, με Proficient στα αγγλικά, και καλή ακαδημαϊκή επίδοση. Κάνε την αίτησή σου!

3. Mobile Software Engineer @ INDICE

Η εταιρεία Indice, ένα software house, με βάση την Αθήνα, αναζητά Mobile Software Engineer για ενασχόληση με τα mobile applications με βάση τον πελάτη, εφαρμογή πρακτικών για την βελτιστοποίηση της απόδοσης, για να είναι υπεύθυνος/η για την αρχιτεκτονική και τα νέα χαρακτηριστικά των εφαρμογών, κ.ά. Εάν λοιπόν έχεις 1-2 χρόνια εμπειρία στο mobile development με Java ή Objective-C ή Swift, κάνε την αίτησή σου!

4. SAP JUNIOR CONSULTANT @ Thenamaris Ships Management Inc.

Θα σου άρεσε να ασχολήθείς με SAP; Εάν έχεις τουλάχιστον 2 χρόνια εμπειρίας σε SAP ή MM, SD, FI, έχεις πτυχίο από κάποια σχολή Computer Science ή παρόμοια, σε διακατέχει η αξιοπιστία , η ακρίβεια και η προσοχή στην λεπτομέρεια, είσαι υπεύθυνο άτομο, με ικανότητες για ομαδική εργασία και με θέληση για μάθηση, κάνε την αίτησή σου ως SAP Junior Consultant στην ναυτιλιακή εταιρεία Thenamaris Ships Management Inc.

5. Digital Marketing Specialist @ Sleed

Αγαπάς το Digital Marketing και θα σου άρεσε να ασχοληθείς με αυτό; Η εταιρεία Sleed αναζητά Digital Marketing Specialist για την δημιουργία  PPC campaigns σε Google AdWords, Facebook Ads,δημιουργία HTML email campaigns, ανάλυση απόδοση των campaigns και προτάσεις βελτίωσης, ανάπτυξη του περιεχομένου στα social media, κ.ά. Μην χάνεις την ευκαιρία, κάνε την αίτησή σου!

6. Software Engineer (Athens) @ INTRACOM TELECOM

Η Intracom Telecom, εταιρεία που προσφέρει παγκοσμίως λύσεις σε τηλεπικοινωνιακά συστήματα και πωλήσεις, αναζητά Software Engineer, με εμπειρία στις γλώσσες C++, Java, Bash script, Python, οικειότητα με Eclipse, JCAT, GITHub, Gerrit, Java Spring framework, Node.js and Javascript, Proficiency στα αγγλικά, κ,ά. Ανακάλυψέ τα όλα και κάνε τώρα την αίτησή σου!

7. Front-end Developer @ m-hospitality pc

Σου αρέσει το user-interface; Γνωρίζεις από  HTML5, AngularJS, CSS3 και έχεις τουλάχιστον 2 χρόνια εμπειρία σε σχετική εργασία; Έχεις εργαστεί πάνω σε  consuming REST services via Javascript frameworks και MVC javascript framework; Η m-hospitality pc τεχνολογική εταιρεία για ξενοδοχεία και τουριστικές εταιρείες αναζητά Front-end Developer. Κάνε την αίτησή σου!

8. IT Junior Buyer @ Digimark SA

H DIGIMARK ΑΕ, εταιρεία Πληροφορικής και  Τηλεπικοινωνιών, με 30 συνεχή έτη παρουσίας στην ελληνική αγορά, στα πλαίσια ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, αναζητά IT Junior Buyer με Ανεπτυγμένες διαπραγματευτικές και επικοινωνιακές ικανότητες, ικανότητες προγραμματισμού και επιμερισμού εργασιών,αυστηρή τήρηση προθεσμιών και χρονοδιαγραμμάτων, πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας με Πτυχίο Α.Ε.Ι ή Τ.Ε.Ι. οικονομικής κατεύθυνσης ή κατεύθυνσης πληροφορικής. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

9. UI/UX Designer @ giaola

Σου αρέσει να συγκεντρώνεις και να αξιολογείς τις απαιτήσεις των χρηστών σε συνεργασία με τους product managers και τους software engineers; Έχεις την δυνατότητα να σκέφτεσαι το human-computer interaction στον σχεδιασμό εφαρμογών; Η εταιρεία giaola αναζητά UI/UX Designer, μην αργείς κάνε την αίτησή σου!

10. Full Stack Developer – vue.js +PHP @ ferryhopper.com

Είσαι Full Stack Developer και έχεις καλές προγραμματιστικές ικανότητες σε JavaScript and PHP 7.1+,  1-3 χρόνια εμπειρίας σε Web Applications Development, και έχεις δουλέψει πάνω σε σχεσιακές βάσεις δεδομένων(MySQL, MariaDB); Η ferryhopper.com, μία πλατφόρμα για online ferry booking αναζητά Full Stack Developer, κάνε τώρα την αίτησή σου!

11. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ @ iCALL SERVICES

Σου αρέσουν οι τηλεφωνικές πωλήσεις, η ενασχόληση με τους πελάτες και η συνεχή εξέλιξή σου; Η εταιρεία iCALL Services, δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών τα τελευταία 8 χρόνια, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με μεγάλη επιτυχία και σημαντικές συνεργασίες  με πολυεθνικές εταιρείες οι οποίες ξεχωρίζουν στο χώρο της επικοινωνίας και της τεχνολογίας και αναζητά Εκπρόσωπο Τηλεφωνικών Πωλήσεων. Κάνε την αίτησή σου!

12. Sales & Product Marketing Trainee @ INFO QUEST TECHNOLOGIES

Εάν η τεχνολογία σε συναρπάζει, εάν κάθε προϊόν αποτελεί μία πρόκληση για εσένα, εάν σου αρέσει να μοιράζεσαι τις γνώσεις και τις ιδέες σου, εάν αναζητάς ένα δυναμικό, συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον εργασίας, τότε η Info Quest Technologies, κορυφαία εταιρία Πληροφορικής και Επικοινωνιών  σου δίνει αυτή την ευκαιρία! Εάν έχεις άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, του MS Office (Word, Excel, PowerPoint) και είσαι μία δυναμική προσωπικότητα με ευχέρεια προφορικού και γραπτού λόγου, κάνε την αίτησή σου!

13. Pharmacy B2B Sales Consultant @ Power Health Hellas

Θέλεις να εργαστείς σε μία από τις πιο καινοτόμες και πρωτοποριακές ελληνικές εταιρείες που ασχολείται με Health Food Supplements; Ναι, καλά είδες, η Power Health Hellas, αναζητά Pharmacy B2B Sales Consultant, με εμπειρία σε B2B πωλήσεις, καλή γνώση των MS Office, καλές επικοινωνιακές δεξιότητες, οργανωτικότητα, και δεξιότητες παρουσίασης. Κάνε την αίτησή σου!

14. Junior Accounting & Administrative Assistant @ KARDIAGRAM KARAYANNI MEDICALS

Η εταιρεία KARDIAGRAM KARAYANNI MEDICALS, η οποία παρέχει υψηλής ποιότητας medical recording paper, αναζητά Junior Accounting & Administrative Assistant για καθημερινή εισαγωγή δεδομένων, υπεύθυνο για τις αποδείξεις, επικοινωνία με τρίτους λογιστές, επικοινωνία με τους προμηθευτές, διαχείριση email, κ.ά. Έχεις αυτά που χρειάζονται; Κάνε την αίτησή σου!

15. Drupal Web Developer @ ISOBAR – IPROSPECT SA

Θέλεις να εργαστείς στο παγκόσμιο full service digital marketing agency; Η Isobar, αναζητά άτομα με εργασιακή εμπειρία στην ανάπτυξη και υποστήριξη web applications εταιρειών, με γνώσεις σε τεχνολογίες back-end. Εάν λοιπόν γνωρίζεις PHP, mySQL, Drupal, και είσαι Web Developer και έχεις εργαστεί, κάνε την αίτησή σου!

16. Assistant Product Manager @ TOYOTA HELLAS S.A.

Έχεις πτυχίο σε Marketing/Business Administration/Mechanical Engineering και θέλεις να εργαστείς σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες αυτοκινήτων; Μάλιστα, καλά είδες, η TOYOTA HELLAS αναζητά Assistant Product Manager για την ανάπτυξη και εφαρμογή στρατηγικού marketing plan, market research, κ.ά. Μην χάσεις την ευκαιρία, κάνε την αίτησή σου τώρα!

17. Social Media Manager @ SHEEPFISH

Σε εξιτάρει η ενασχόληση και η διαχείριση των social media; Διαθέτεις hands-on εμπειρία σε διαχείριση περιεχομένου, γνωρίζεις SEO, keyword research και Google Analytics, γνωρίζεις από online marketing κανάλια, είσαι εξοικειωμένος με το web design, έχεις καλές επικοινωνιακές δεξιότητες; Αυτή η θέση είναι για σένα, κάνε τώρα την αίτησή σου  ως Social Media Manager στην εταιρεία  Sheepfish.

18. Unified Communications System Engineer @ Comsys

Η εταιρεία software Comsys αναζητά Unified Communications System Engineer για την διαχείριση και την εφαρμογή Contact Center solutions, στενή συνεργασία με την application development ομάδα, κ.ά. Εάν BSs πτυχίο σε Computer Science, Engineering ή κάποιο σχετικό πεδίο, έχεις τουλάχιστον 2 χρόνια εμπειρία σε ΙT solutions for Contact Centers και UCC, κάνε την αίτησή σου!

19. Junior Data Scientist @ SENTIO SOLUTIONS

Σε ενδιαφέρει ο χώρος των δεδομένων και θα ήθελες να ασχοληθείς με αυτό; Εάν έχεις κατανόηση των δεδομένων, γνωρίζεις data mining and growing, μπορείς να αναπτύξεις custom data models και αλγόριθμους για να τα εφαρμόσεις πάνω σε data sets, μπορείς να δημιουργήσεις reports, να κάνεις visualization των δεδομένων και έχεις κάποια εμπειρία σε αυτό, μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις αίτησή σου στην εταιρεία Sentio Solutions ως Junior Data Scientist.

20. Front-End Software Engineer @ Neurocom S.A.

Η εταιρεία Neurocom S.A., η οποία προσφέρει Agile λύσεις για τους φορείς τηλεπικοινωνιών, αναζητά Front-End Software Engineer με γνώσεις Javascript ,Angular,  σχεσιακών βάσεων δεδομένων, καλή γνώση αγγλικών, αναλυτική και σύνθετη σκέψη. Εάν είσαι ένας/μία από αυτούς, κάνε την αίτησή σου!

21. Full Stack Web Developer @ eight8

Η eight8 αναζητά Full Stack Web Developer για τα γραφεία της στην Πάτρα για την Δημιουργία νέων και συντήρηση παλιών projects, ανάπτυξη custom web applications, ανάπτυξη custom projects βασισμένα σε opensource πλατφόρμες, παραγωγή υψηλής ποιότητας κώδικα, κ.ά. Εάν έχεις άριστες γνώσεις σε PHP, MySQL, HTML/HTML5, CSS, JavaScript/jQuery, κάνε την αίτησή σου!

22. Service Delivery Engineer @ PERSADO

Η εταιρεία PERSADO, Marketing Language Cloud, αναζητά Service Delivery Engineer για την ανάπτυξη μεγάλης κλίμακας digital marketing campaigns, μέσω ποικίλων καναλιών για 500 πελάτες. Εάν λοιπόν και εσύ έχεις πτυχίο από πανεπιστήμιο Engineering / Computer Science ή παρόμοιο, έχεις τουλάχιστον 1-2 χρόνια εμπειρία στην διαχείριση web campaigns, κάνε την αίτησή σου!

23. Assistant Product Manager @ Playmobil Hellas A.E.

Θέλεις να εργαστείς στην γνωστή σε όλους Playmobil, εταιρεία παιχνιδιών; Εάν θέλεις να ασχοληθείς με την διαχείριση έντυπων και ψηφιακών μέσων επικοινωνίας της εταιρίας, την υποστήριξη στην διοργάνωση εκδηλώσεων, διαχείριση παραγγελιών (Purchase Orders) από προμηθευτές υλικών, στείλε το βιογραφικό σου!

24. Software Developer @ AGENSO

Η εταιρεία AGENSO, η οποία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων σε γεωργικό και περιβαλλοντικό τομέα αναζητά Software Developer, με επαγγελματικές δεξιότητες στον σχεδιασμό βάσης δεδομένων, με γνώσεις μίας και παραπάνω από τις γλώσσες προγραμματισμού, PHP, Python, Ruby, Java, .NET και με κατανόηση front-end τεχνολογίες και πλατφόρμες. Έχεις αυτά που χρειάζονται; Κάνε τώρα την αίτησή σου!

25. Eshop Management @ ANEL A.E.

Θέλεις να εργαστείς σε μία από τις πιο γνωστές βιομηχανίες στον χώρο της γυναικείας ένδυσης; H ANEL, αναζητά υπεύθυνο/η για την διαχείριση του Eshop τους, με Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση (σε ηλεκτρονικό κατάστημα), γνώση προγραμμάτων H/Y για την εκτέλεση και ολοκλήρωση παραγγελιών και την τηλεφωνική επικοινωνία με πελάτες. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

26. CALLCENTER @ FIRSTDIAL

Θέλεις να ασχοληθείς με την διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων; Η εταιρεία FIRSTDIAL, αναζητά άτομα όλων των ηλικιών τα οποία έχουν διάθεση για δουλειά και θα μπορέσουν να ενταχθούν άμεσα σε ένα από τα τμήματα του τηλεφωνικού μας κέντρου. Εάν λοιπόν έχεις απολυτήριο λυκείου και γνωρίσεις καλή χρήση Η/Υ, κάνε την αίτησή σου!

27. Software Engineer @ ATHENS TECHNOLOGY CENTER

Είσαι καινούριος στην αγορά εργασίας και είσαι Software Engineer; Γνωρίζεις από development, testing, και εφαρμογή τεχνικών λύσεων; Αν έχεις πτυχίο από κάποια σχολή Computer Science, Information Technology ή παρόμοια, και έχεις εμπειρία από Angular, React, Vue, κ.τ.λ. Τότε είσαι ο κατάλληλος υποψήφιος για την θέση του Sofware Engineer που αναζητα΄η εταιρεία Athens Technology Center. Κάνε την αίτησή σου!

28. Junior Java Web Developer @ DEVELOX

Είσαι νέος και θέλεις να ασχοληθείς με την Java; Γνωρίζεις από Javascript, CSS3, HTML5

jQuery, REST, AJAX, Spring, SQL, και έχεις δουλέψει πάνω σε Maven, Git / SVN; Η εταιρεία DEVELOX, εταιρεία Software Development, αναζητά Junior Java Developer! Κάνε την αίτηση σου!

29. Office coordinator/administraton @ ROMVOS PACK SA

Είσαι ικανός σαν Office Coordinator για να αναλάβεις ποικίλες καθημερινές εργασίες γραφείου; Εάν έχεις εμπειρία στο customer service, έχεις γνώση των βασικών αρχών για κράτηση βιβλίων και τις διαδικασίες διαχείρισης συστήματος, είσαι οργανωτικός, μπορείς να δουλέψεις υπό πίεση και γνωρίζεις καλά στην αγγλική γλώσσα κάνε αίτηση στην εταιρεία ROMVOS PACK SA, ως Office Coordinator!

30. Software Developer (mid level) @ Optimum

Είσαι Software Engineer με γνώσεις και εμπειρία σε Java, Junit, Spring, HTML, JavaScript, Angular/Typescript, MS SQL Server/SQL, REST/SOAP; Έχεις τελειώσει σε κάποια σχολή με αντικείμενο το Computer Science, Engineering ή παρόμοιο; Η εταιρεία Optimum που ασχολείται με την διαχείριση θαλάσσιων υπηρεσιών, αναζητά Software Developer. Κάνε την αίτησή σου!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις εργασίας. οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ!

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για όλες τις νέες θέσεις εργασίας; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Σχόλια