Τα κορίτσια του Think Pig μας μιλούν λίγο πριν (ξανα)συμμετάσχουν στο Meet Market

Πόσες φορές έτυχε να σκεφτείς κάτι το οποίο δεν μπορούσες να το αναφωνήσεις; Για όλες αυτές τις φορές λοιπόν που είχες νεύρα, ήθελες να φας υπερβολικά πολύ για να πνίξεις τον πόνο σου ή γενικά δεν ένιωθες στα πάνω σου, τα κορίτσια του Think Pig έχουν φτιάξει κι από ένα αντικείμενο.

Πιο συγκεκριμένα η Αθηνά και η Μαριλένα δημιουργούν αντικείμενα καθημερινής χρήσεως με ειλικρινά αφοπλιστικές ατάκες και απλοϊκά (αλλά χαριτωμένα και αστεία) σκιτσάκια πάνω τους. Έτσι μπορείς να βρεις κούπες, πιάτα, κάρτες και άλλα πολλά τόσο στο κατάστημά τους, όσο και στο e-shop τους και είμαστε σίγουροι ότι όλο και κάτι θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Εμείς τις βρήκαμε λίγο πριν την πολλοστή συμμετοχή τους στο Meet Market και ιδού αυτά που μας είπαν…

1. Η αλήθεια είναι ότι αποφασίσατε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση σε μία δύσκολη περίοδο. Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίσατε και τι θα συμβουλεύατε κάποιον που σκέφτεται να ξεκινήσει κάτι δικό του;

Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν -και παραμένει- το εντελώς παράλογο φορολογικό σύστημα και οι εισφορές στα ταμεία.

Δυστυχώς, εμείς ξεκινήσαμε άνοιξη και σαν αληθινοί μαυρόγατοι που είμαστε δύο μήνες μετά ήρθαν στη χώρα τα Capital Controls. Τώρα που το σκεφτόμαστε καλύτερα, πάλι καλά που δεν έγινε και πόλεμος!

Η μόνη συμβουλή είναι αν μπορεί να έχει ένα μικρό απόθεμα στην άκρη για να ζει κάπως στην αρχή. Αλλιώς καλό θα ήταν να έχει φροντίσει, ενδεχομένως, να έχει μια πηγή εσόδων από κάποια άλλη δουλειά, να δώσει λίγο χρόνο και μετά θα πάρουν όλα το δρόμο τους.

Αλλιώς μπορεί πάντα να αλλάξει χώρα και να πάνε όλα καλά στα σίγουρα!

2. Τα περισσότερα αντικείμενα που βρίσκονται στο site σας έχουν κάποιο στιχάκι που φαίνεται να είναι βγαλμένο μέσα από την ζωή. Ποια είναι η φράση που εκφράζει εσάς;

Μάλλον το «βρεαστοδιαλο» που το λέμε και συνέχεια μεταξύ μας.

Think Pig: Καθημερινές σκέψεις πάνω σε καθημερινά αντικείμενα

3. Όλα τα αντικείμενα που δημιουργείτε προορίζονται για το σπίτι. Εσείς πώς φαντάζεστε το ιδανικό σπίτι;

Το ιδανικό σπίτι πρέπει να είναι κατά βάση λευκό ή υπόλευκο στη χειρότερη, να έχει θέα στη θάλασσα, πολλά φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, τα ζώα μας και τους φίλους μας εσωτερικά ή εξωτερικά επίσης.

4. Προσφάτως το Think Pig εκδόθηκε σε comic. Θέλετε να μας πείτε πώς ξεκίνησε αυτή η ιδέα και πώς εν τέλει υλοποιήθηκε;

Τα πρώτα Χριστούγεννα που περάσαμε και αφού είχαν ήδη γίνει 3-4 σκιτσάκια για πλάκα είπαμε πως αν υπάρχουμε την επόμενη χρονιά, θα φτιάχναμε ημερολόγια με τα κοριτσάκια όπως και έγινε.

Ύστερα σε ένα βίντεο που διαβάζαμε ένα βιβλίο των key books, αστειευόμασταν για το πότε θα εκδοθούν τα κοριτσάκια μας.

Εκεί μας είδαν τα παιδιά από την εκδοτική, ήρθαν σε επαφή μαζί μας, πραγματοποιήσαμε ένα ραντεβού και ΤΑΤΑΑΑΑΑΝ.

5. Στην περίληψη του βιβλίου γράφετε ότι και οι 2 ηρωίδες ψάχνουν να βρουν τη χαρά της ζωής, ενώ όλοι θα πεθάνουμε.Τι είναι για εσάς η ευτυχία;

Ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να έρθει (?).

6. Τέλος, θα ήθελα να σταθώ στο ότι έχετε συμμετάσχει αρκετές φορές στο Meet Market. Τι είναι αυτό που σας αρέσει τόσο πολύ στο Meet Market και συμμετέχετε τόσο συχνά;

Μας αρέσει που τσακωνόμαστε κάθε μα κάθε φορά την ώρα που στήνουμε, που βλέπουμε φίλους και γνωστούς, που ακούμε ωραίες μουσικές, που ακούμε χάλια μουσικές, που πίνουμε τζιν και που τρώμε και που βαριόμαστε θανάσιμα τις τελευταίες 3 ώρες!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ευχαριστώ πολύ τα κορίτσια του Think Pig για την παραχώρηση της συνέντευξης!

Σχόλια