Πόσο εύκολα μπορείς να επιλέξεις;

Η γλώσσα του σώματος και οι συνήθειες σου μπορούν να πουν αρκετά πράγματα για την προσωπικότητά σου. Παρακάτω θα βρεις ένα ενδιαφέρον ψυχολογικό τεστ… Διάλεξε μια εικόνα και ανάλογα με την επιλογή σου θα σου πούμε κάτι για την προσωπικότητά σου!

Τι θα έκανες, λοιπόν, πρώτα;

Σχέδιο: Alena Tsarkova

1. Θα έκλεινες το μάτι της τσαγιέρας

Σχέδιο: Alena Tsarkova

Αν επέλεξες να κλείσεις την τσαγιέρα τότε είσαι ένας άνθρωπος παθιασμένος και ανυπόμονος. Παίρνεις γρήγορα αποφάσεις χωρίς να αμφιβάλεις και δεν μπορεί κανείς και τίποτα να σε εμποδίσει να πετύχεις τους στόχους σου.

Βαριέσαι τη μονοτονία, ωστόσο δεν σου αρέσουν οι πολλές εκπλήξεις. Τέλος, σου είναι πολύ εύκολο να ακολουθείς ένα ξεκάθαρο πλάνο χωρίς απροσδόκητες ανατροπές.

2. Θα απαντούσες στο τηλέφωνο

Σχέδιο: Alena Tsarkova

Θα απαντούσες στο τηλέφωνο; Αν απάντησες ναι τότε μάλλον είσαι ένας αρκετά συγκεντρωμένος άνθρωπος, που χαρακτηρίζεται από διπλωματία. Σου είναι δύσκολο να δεχτείς τα λάθη των άλλων, ενώ πιθανότατα λατρεύεις να κάνεις πολλά πράγματα μαζί.

Τέλος, λόγω του γεγονότος ότι σου αρέσει να επικοινωνείς με τους άλλους, σου αρέσει να κάνεις και γνωριμίες, όπως επίσης και απολαμβάνεις να είσαι στο προσκήνιο.

3. Θα ηρεμούσες το μωρό

Σχέδιο: Alena Tsarkova

Είσαι ένας άνθρωπος ήρεμος, που σου αρέσει να βοηθάς τους άλλους ανθρώπους και είσαι έτoιμος να θυσιάσεις πράγματα για τους άλλους.

Είναι πολύ σημαντικό για εσένα να είσαι μαζί με κάποιον άλλον άνθρωπο, ενώ σου αρέσει ο θεσμός της οικογένειας και εκτιμάς τις ανθρώπινες σχέσεις.

4. Θα σταματούσες το σκύλο

Σχέδιο: Alena Tsarkova

Εάν επέλεξες να σταματήσεις τον σκύλο τότε μάλλον δεν αντέχεις το χάος, τόσο στη ζωή σου, όσο και στο σπίτι. Η ύπαρξη ελέγχου είναι κάτι πολύ σημαντικό και δεν μπορείς να ηρεμήσεις αν όλα δεν είναι στην εντέλεια.

Επιπλέον, δίνεις μεγάλη σημασία στην κοινωνική σου θέση και επιζητάς να μαθαίνεις όλο και περισσότερα πράγματα, ώστε να γνωρίζεις πως να ενεργείς σε κάθε κατάσταση.

Πηγή: brightside.me

Σχόλια