Εσύ ξέρεις τι είναι η Revolut;

Μέσα σ’ ένα χρόνο η κάρτα Revolut έχει αυξήσει τους χρήστες της δραματικά και δεν μας ακούγεται καθόλου περίεργο. Η βρετανική start up έχει καταφέρει μέσα σε διάστημα τριών ετών να έχει περισσότερους από 2 εκατομμύρια χρήστες και καθημερινά να κερδίζει γύρω στους 7.000 νέους.

Βασικός στόχος της εταιρείας είναι να επεκταθεί στις διεθνείς αγορές, να υποστηρίζει τους πελάτες της, αλλά και να προωθεί νέα καινοτόμα προϊόντα. Είναι πολύ σημαντικό για μια εταιρεία του χρηματοπιστωτικού κλάδου να είναι όσο πιο ξεκάθαρη γίνεται απέναντι στους πελάτες της και αυτοί με τη σειρά τους να γνωρίζουν ακόμη και τα ψιλά γράμματα.

Η Revolut απασχολεί περίπου 500 άτομα στο Λονδίνο, εκ των οποίων 15 είναι Έλληνες και η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα είναι μία από τις μεγαλύτερες αγορές δραστηριοποίησης της εταιρείας, με παραπάνω από 70.000 χρήστες.

Και επειδή ήδη θα αναρωτιέσαι γιατί να βγάλεις κάρτα Revolut σου έχουμε τους 8 πιο σημαντικούς λόγους:

 1. Δωρεάν έκδοση και αποστολή στο σπίτι ή το γραφείο σου
 2. Άνοιγμα λογαριασμού στην Αγγλία
 3. Προηγμένη ασφάλεια μέσα από την εφαρμογή
 4. Δωρεάν μεταφορές χρημάτων στο λεπτό
 5. Αγορές στο εξωτερικό χωρίς προμήθεια (σε 120 χώρες παγκοσμίως)
 6. Άμεση αλλαγή συναλλάγματος χωρίς προμήθεια
 7. Δημιουργία επιπρόσθετης ψηφιακής κάρτας με 2 κλικ
 8. Ενημέρωση με μήνυμα κάθε φορά που γίνεται κατάθεση ή πληρωμή

Και σε περίπτωση κλοπής είσαι καλυμμένος/η αφού μπορείς να ελέγχεις την ασφάλεια της χρεωστικής σου κάρτας από το κινητό σου.

Συγκεκριμένα μπορείς:

 • Να αλλάξεις γρήγορα το PIN σου
 • Να αλλάξεις το ανώτατου ορίου συναλλαγών
 • Να απενεργοποιήσεις την ανάληψη από ATM
 • Να απενεργοποιήσεις τη χρήση σε καταστήματα
 • Να απενεργοποιήσεις τις ανέπαφες συναλλαγές

Πώς να βγάλω κάρτα Revolut

Μπορείς να βγάλεις και εσύ τη δική σου  έσα σε τρία λεπτά -με μόλις τρία βήματα- μπορείς να βγάλεις και εσύ τη δική σου κάρτα εντελώς δωρεάν.

1. Κατέβασε την εφαρμογή

Για να μην ψάχνεσαι μπες στο ιστότοπο -που θα βρεις παρακάτω- συμπλήρωσε απλώς τον αριθμό σου και με SMS θα λάβεις το link για να κατεβάσεις την εφαρμογή

2. Κάνε εγγραφή

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην εφαρμογή και μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα είσαι έτοιμος να προχωρήσεις στο τρίτο και τελευταίο βήμα.

3. Παράγγειλε την κάρτα

Μετάφερε 10 ευρώ από οποιαδήποτε τράπεζα στο Revolut λογαριασμό σου και παράγγειλε την κάρτα!

Παράγγειλε τη δική κάρτα εδώ και μην ξεχνάς ότι με την ολοκαίνουρια προσφορά της Revolut βγάζεις και χρήματα. Μάθε τα πάντα εδώ!

Σχόλια